0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Srácok Team ICSSGS-re hogy kell Devil3 kernelt felrakni recoveryből,mert nekem mindig kifagy a devil feliratnál és nincs recoverym se.Wipet csináltam kernel cleaning volt és utána instaláltam a kernelt és nem megy!
milyen kernellel van gyárilag?
Semaphore 1.2.6s van a Team ICSSGS-ben
a sima sema-t nem próbáltad még? am elvileg a devilt is ugyen ugy CWM-ből kell telepíteni. vagy ha van abból is tar filets, akkor odin pda-hoz betallóz, nem kell semmi más és start.
devilt CWM-ből próbáltam leirás szerint ami itt van bootloop recovery nincs csak ha adb-ből indítom recovery módban akkor van recovery,odinnal nem próbáltam feltenni de megpróbálom hogy jó e odinból!
nem tudom nem használtam nagyon devil kerneleket. de ha ebből is van tar file mint a sema-ból akkor mennie kell:) csak arra ügyelj hogy a megfelelőt tedd fel!:) mert voltak már itt páran akik az ICS-s kernelt tették fel a GB-s romra:D és természetesen fordítva is volt már:)
No fent van odinnal a devil3-1.0.0RC5 kernel,gond nélkül fel ment és el is indult a teló szépen megy eddig^-^SGS ICSSGS333@Devil3-1.0.0RC5@I9000XXJVU
[ICS] Devil3_1.0.3 [25/07/12]You are not allowed to view links. Register or LoginValami baj volt 1.0.2 vel!Reméljük ez jó lesz!
[ICS] Devil3_1.1.0 [02/08/12]You are not allowed to view links. Register or LoginLetöltés:You are not allowed to view links. Register or Login
Érdekes 19% aksira raktam rá a kernelt, most meg 39-et mutat.
Töltsd fel és utána töröld a batterystats.bint recoveryből. Kernel meg romcserekor meg tud kattanni kissé.Tapatalk 2 & SGS & ICS
de akkor ilyenkor melyik lehetett a valós adat?
Valószínüleg a 19% volt az, mert nagyon gyorsan visszamerült 16%-ra, és utána lassabban merült tovább.
19-re (lapot) kernelt húzni? bátor ember!
simán:) bőven belefér még az:)
hááát recovery-t nem nagyon flahselgetném ilyen alacsony fesszel visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login nem azt mondom hogy nem lehetséges, de a hibalehetőség elég magas lesz!
Jó estét kívánok mindenkinek.Vettem egy SGSt és ICS rom van rajta és az lenne a kérdésem hogy muszáj állítani a prociján az NStootsba?Vagy Red Devil kernel managerben?