2024, 11 28, 02:49:48

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) - CyanogenMod 11  (Megtekintve 26760 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ubul23

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: galaxy s advance gt-i9070p
  • PDA ROM: CM11 4.4.3
Re: Re: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) - CyanogenMod 11
« Reply #75 Dátum: 2014, 07 14, 05:47:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elvileg jövő 7. De ugye nem mindig jön össze neki amit ígér :)
Köszi alig várom.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Nem elérhető szennyviz

• PFC Fan
  • PDA: samsung i9070
  • PDA ROM: i9070xxlqe
Re: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) - CyanogenMod 11
« Reply #76 Dátum: 2014, 09 14, 08:46:36 »
Sziasztok!

Azokat, vagy olyan alkalmazásokat keresek, mint amilyen a gyári tárcsázó / névjegyzék volt.
Tudtok ebben segíteni?

Petkoo

• Vendég
« Reply #77 Dátum: 2014, 10 07, 17:08:01 »
Sziasztok! Ma frissítettem Maclaw CM11-re és azóta 2 percenként újraindul a készülék. Ha zenét hallgatok vagy netezek akkor semmi gond, de ahogy leteszem pár perc múlva újraindul. Találkoztatok már ilyennel? Van erre valami megoldás?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #78 Dátum: 2014, 10 07, 17:13:33 »
Sziasztok! Ma frissítettem Maclaw CM11-re és azóta 2 percenként újraindul a készülék. Ha zenét hallgatok vagy netezek akkor semmi gond, de ahogy leteszem pár perc múlva újraindul. Találkoztatok már ilyennel? Van erre valami megoldás?
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Petkoo

• Vendég
« Reply #79 Dátum: 2014, 10 07, 17:45:48 »

Bocsi, elnéztem a topikot :)

Nem elérhető advanceke

• PFC Fan
  • PDA: SM-G903F
  • PDA ROM: G903FXXU1A018
« Reply #80 Dátum: 2014, 10 14, 16:59:26 »
Sziasztok!
Elakadtam.. pedig az itt leírtak alapján mindig mindent elsőre ment..
DE most, hogy rávettem magam a kitkatra és lépésről lépére követtem a leírtakat.. szembesültem a ténnyel:
recovery indítás,   - wipe data / factory reset   és    - wipe cache partition megvolt, DE NICS  -wipe dalvik cache lehetőségem.. :shock:
Ettől függetlenül nyomtam egy telepítést, de azt írta, nem az én telómhoz való :(  I9070PVégigmentem Leslie oktató anyagán is.. csak kicsit késve, recovery után  :oops:
A probléma csak az volt, hogy olvastam egy tuti sort.. ami jó a 9070re, az felmegy a 9070P-re is.. így először a Maclaw Nowafusion MC11-el próbálkoztam, ami kiröhögött  >:(
A teló bekapcsol, minden ok vele.. Kernel: 3.0.31-1326885, android 4.1.2, alapsáv: I9070PXXLPJ
Szóval.. hogy is.. honnan kezdjem, ha nincs  a recoveryben dalvik chace-em??!!
Köszi. pusz.

Nem elérhető ermi

• Navigáció / Navigation: WayteQ x950HD
  • PDA: Galaxy S4 I9506
  • PDA ROM: Stock
« Reply #81 Dátum: 2014, 10 14, 20:07:17 »
Sziasztok!
Elakadtam.. pedig az itt leírtak alapján mindig mindent elsőre ment..
DE most, hogy rávettem magam a kitkatra és lépésről lépére követtem a leírtakat.. szembesültem a ténnyel:
recovery indítás,   - wipe data / factory reset   és    - wipe cache partition megvolt, DE NICS  -wipe dalvik cache lehetőségem.. :shock:
Ettől függetlenül nyomtam egy telepítést, de azt írta, nem az én telómhoz való :(  I9070PVégigmentem Leslie oktató anyagán is.. csak kicsit késve, recovery után  :oops:
A probléma csak az volt, hogy olvastam egy tuti sort.. ami jó a 9070re, az felmegy a 9070P-re is.. így először a Maclaw Nowafusion MC11-el próbálkoztam, ami kiröhögött  >:(
A teló bekapcsol, minden ok vele.. Kernel: 3.0.31-1326885, android 4.1.2, alapsáv: I9070PXXLPJ
Szóval.. hogy is.. honnan kezdjem, ha nincs  a recoveryben dalvik chace-em??!!
Köszi. pusz.
CWM recovery-ben advance menü alatt kell llennie.

Nem elérhető ermi

« Reply #82 Dátum: 2014, 10 14, 20:10:52 »
Felraktam másodszorra ezt a romot, újra indulgat elég gyakran.
Segédprogrammal állitsam át az ütemezést abyssplug/sioplus párosra, vagy van valami más trükk?

Nem elérhető advanceke

• PFC Fan
« Reply #83 Dátum: 2014, 10 14, 21:18:43 »
Köszi, megnézem, bár advance menüt nem találtam :(

Közbe sikeresen tégláztam is a telót.. megpróbáltam feldobni odinnal a LQL alapsávos I9070XXLQL_I9070OMNLQB_OMN -romot.. háátt.. most jig-et gyártok.. hátha életre kel :D de telepítés után újraindulás helyett tégla lett..... :(

Nem elérhető ermi

« Reply #84 Dátum: 2014, 10 14, 22:14:06 »

Közbe sikeresen tégláztam is a telót.. megpróbáltam feldobni odinnal a LQL alapsávos I9070XXLQL_I9070OMNLQB_OMN -romot.. háátt.. most jig-et gyártok.. hátha életre kel :D de telepítés után újraindulás helyett tégla lett..... :(
Először GB- kellett volna visszatenni PIT fájlal.
Sajnálom, sok sikert a helyreállításhoz.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #85 Dátum: 2014, 10 14, 22:43:17 »

Kikapcsolt állapotban ha hosszan nyomod a powert, rezzen egyet, látsz vmi logó szerűséget?

Egyébként NFC-s telóra sima romot? Jáájjj Te csajszi! ;D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető advanceke

• PFC Fan
« Reply #86 Dátum: 2014, 10 14, 23:52:10 »
 :oops: kihagytalak Ati.. nem kérdeztem mielőtt.. :(
Ha életet tudok bele lehelni.. majd veled együtt helyrehozzuk ;)

De sajnos meg sem nyekken..nem villan, nem rezzen..  :ima:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #87 Dátum: 2014, 10 15, 05:34:02 »
:oops: kihagytalak Ati.. nem kérdeztem mielőtt.. :(
Ha életet tudok bele lehelni.. majd veled együtt helyrehozzuk ;)

De sajnos meg sem nyekken..nem villan, nem rezzen..  :ima:
Hmm. Powert nyomva csatlakoztatod usb-vel a gépre. Így sem?

Nem elérhető advanceke

• PFC Fan
« Reply #88 Dátum: 2014, 10 15, 09:02:55 »
 :( úgysem.. Létezhet, hogy elszállt az akksi?? Bárr ugye amíg piszkáltam, meg odinoztam, végig töltődött, illetve 100%on volt az akksi...BÁR egyszer csinált olyat, hogy recovery-be akartam indítani, de simán bootolt be, és a 100%os akksim 2%os lett.., aztán újraundítás után 89%.. sajna nincs itthon más kompatibilis akksim.. Hiába nézegettem unbrick videokat.. a JIG-et nem sikerült összehozni.. pedig kötözgettem a 4-5 csálakat.. de arra sem reagált.. de inkább a nem jól csináltam-nál maradok..és gyanítom a rom okozott problémát.. :(

Kérdés ezek után.. HA szerencsém van, elszaladok szervizbe, és egy JIG rádugás megoldja a problémát, esetleg elindul download modban.. akkor?? A JB-et tegyem v issza, vagy a GB-t??!! Illetve majd ha már itt tartanék.. kereslek :P ( ÉS NEM adom fel a kit-kat-et ;)
Pusz

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #89 Dátum: 2014, 10 15, 09:20:12 »
:( úgysem.. Létezhet, hogy elszállt az akksi?? Bárr ugye amíg piszkáltam, meg odinoztam, végig töltődött, illetve 100%on volt az akksi...BÁR egyszer csinált olyat, hogy recovery-be akartam indítani, de simán bootolt be, és a 100%os akksim 2%os lett.., aztán újraundítás után 89%.. sajna nincs itthon más kompatibilis akksim.. Hiába nézegettem unbrick videokat.. a JIG-et nem sikerült összehozni.. pedig kötözgettem a 4-5 csálakat.. de arra sem reagált.. de inkább a nem jól csináltam-nál maradok..és gyanítom a rom okozott problémát.. :(

Kérdés ezek után.. HA szerencsém van, elszaladok szervizbe, és egy JIG rádugás megoldja a problémát, esetleg elindul download modban.. akkor?? A JB-et tegyem v issza, vagy a GB-t??!! Illetve majd ha már itt tartanék.. kereslek :P ( ÉS NEM adom fel a kit-kat-et ;)
Pusz
Na várjál, lassan. A JIG-el addig ne manőverezz amíg nem tudjuk hogy tényleg full brick. Igen, az még esély, bárhonnan is de másik akksi, esetleg próbáld meg hogy tedd fel tölteni, hagyd jó pár órát. Ha egy éjszaka alatt semmi változás, akkor biza jóesély van a bootloader sérülésre, ami a tényleges brick-et jelenti. De itt ugye még ha kevés is, de mindig megvan a sansz pl. akku hibának. Ugye az NFC miatt Nálad ez is lehetőség.
Tedd fel huzamosabb időre tölteni, talán okosabbak leszünk. Ha töltés után/közben bármilyen logót, rezzenést látsz, észlelsz, akkor azt még talpra lehet állítani.
Ha netalántán belefutsz egy JIG-be, és download-ban indul, akkor csak és kizárólag a 3 fájlos GB-t szabad tenni ami újraírja a patriciókat, semmi mást, mert akkor végleg kampec. De jussunk el idáig, szólj nyugodtan.  O->-

Nem elérhető advanceke

• PFC Fan
« Reply #90 Dátum: 2014, 10 15, 09:30:27 »
egész eddig töltőn volt.. :( Szóval.. gyanítom a bootloadert megette az alapsávos LQL  :'(
hháátt nem tudom.. megpróbálok pár szervizt.. van itt felénk 4 is.. Elmondom nekik mi történt, ha látom, hogy ÉRTIK mit beszélek.. otthagyom.. ha csak bólogat, és "hát itt kéne hagyni aztán majd.." Na ott nem marad :D :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #91 Dátum: 2014, 10 15, 09:36:13 »
egész eddig töltőn volt.. :( Szóval.. gyanítom a bootloadert megette az alapsávos LQL  :'(
hháátt nem tudom.. megpróbálok pár szervizt.. van itt felénk 4 is.. Elmondom nekik mi történt, ha látom, hogy ÉRTIK mit beszélek.. otthagyom.. ha csak bólogat, és "hát itt kéne hagyni aztán majd.." Na ott nem marad :D :D
Pont fordítva... Ahol értik, ott tudják mi az a user error brick. De lehet a KIES volt?  ;) :-X Az a piszok ;D

Az ilyen sajna = alaplapcsere.  :(

Ha gépre dugod se pittyenik a windows? Esetleg az USB-n nem lát valamit?

Nem elérhető advanceke

• PFC Fan
« Reply #92 Dátum: 2014, 10 15, 12:03:24 »
.. hát vannak érdekes "szakemberek" nagyjából ezekre számítottam.. szőke cica, okos telefonnal, jó cicikkel...nem ért hozzá.. :D Pedig de ;) egy kicsit...
Ezek voltak a válaszok..:hajajajj nagy a bajj, ez nagyon sokba fog kerülnii.. ááá, temetés, új telefont vegyé'.. stb..stb.. és amikor kérdeztem: nem elég JIG-elni, esetleg csak JTAG-elni..néztek rám bambám.. VISZLÁT  ;)
Végül találtam egy hozzáértő srácot, kb 3 mondatból levágta mi történt, és egyből mondta, hogy JTAG, csak a bootloader szerencsétlenkedik.. bár 5000Ft.-ot kér.. de ez legyen a tanuló pénzem.. Ráadásul még el is árult pár okosságet!! Nagyon vágta a témát ;) Kérdezte, hogy sima, vagy "P"-s nfc-s legyen-e, mit tegyen rá, stb..stb.. szóval.. végre egy rendes szervizes, akit a telefon érdekelt, nem a cickók.. :p
Estére meg lesz.. majd akkor kérdezek, a hogyan továbbról ;) Puszz ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #93 Dátum: 2014, 10 15, 12:54:14 »
.. hát vannak érdekes "szakemberek" nagyjából ezekre számítottam.. szőke cica, okos telefonnal, jó cicikkel...nem ért hozzá.. :D Pedig de ;) egy kicsit...
Ezek voltak a válaszok..:hajajajj nagy a bajj, ez nagyon sokba fog kerülnii.. ááá, temetés, új telefont vegyé'.. stb..stb.. és amikor kérdeztem: nem elég JIG-elni, esetleg csak JTAG-elni..néztek rám bambám.. VISZLÁT  ;)
Végül találtam egy hozzáértő srácot, kb 3 mondatból levágta mi történt, és egyből mondta, hogy JTAG, csak a bootloader szerencsétlenkedik.. bár 5000Ft.-ot kér.. de ez legyen a tanuló pénzem.. Ráadásul még el is árult pár okosságet!! Nagyon vágta a témát ;) Kérdezte, hogy sima, vagy "P"-s nfc-s legyen-e, mit tegyen rá, stb..stb.. szóval.. végre egy rendes szervizes, akit a telefon érdekelt, nem a cickók.. :p
Estére meg lesz.. majd akkor kérdezek, a hogyan továbbról ;) Puszz ;)
Hátööö, akkor engem is megbabonáztál volna... ;D ;D

Nade viccet félretéve, sok szerencsét!  :taps: :ok:

Nem elérhető roty101

• PFC Fan
  • PDA: SAmsung
  • PDA ROM: i9070PXXlPJ
« Reply #94 Dátum: 2015, 02 04, 02:14:27 »
Sziasztok! Végigmentem elég gyorsan a procedúrán, van backupom, de tetszik nem akarom a gyári fost. Most viszont nincs sim és azért kezdtem bele hogy legalább a fordító használható legyen a fősulin. Esetleg ötletek? p-s verzió vodás gyári rom 4.1 volt előtte. Köszönöm szépen az esetleges válaszokat. Dani