Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok, de most először raktam fel az alapból t-mobilos S3-ra custom rom-ot, cyanogenmod, azt is az installerrel, ennek következtében teljesen kezdő vagyok. Kövezzetek meg, de nekem alapból nem volt gondom a samsung keretrendszerével, csak az idő múlásával fura dolgokat művelt a telefonom pl: random újraindulás végtelen ciklussal, rövid üzem idő. Na már most a a cyanogenmod installer használata után 1-2 dolog megoldódott,de előjöttek újabb problémák. Az egyik legfontosabb, hogy a munkahelyemen sokszor olyan helyen dolgozok, ahol nincs térerő, ezzel nincs gond, de azzal annál inkább, hogy miután újra "lefedett" helyre kerülök, nem keres a telefon mobilszolgáltatót (automata keresésre van állítva). Amikor telefonálok, a tárcsázás után csak annyi üzenetet kapok, hogy a szolgátató nem elérhető. Ha a beállításokon belül nem keresek rá a szolgáltatóra manuálisan, akkor nem tudok telefonálni és nem vagyok elérhető másoknak. Erre van valamilyen megoldás?
+Van a kamerával is gondom, de ez a kisebbik baj...elindítom a kamera alkalmazást (a cyanogen alap software-t), majd hirtelen kilépek valamit megnézni, majd vissza utána a kamera alkamazás nem elérhető hibaüzettel nem tudom elindítani és csak egy újraindítás segít rajta...