Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem működik a wifi kapcsoló a telómon. Előzmények A 9195-öt november óta használom a legnagyobb megelégedéssel gyári rommal Telekomosan. A rootolását a topikban lévő egygombos Kingo-root módszerrel sikeresen megoldottam. Szerettem volna szoftverfrissítést csinálni rajta, de mivel már rootoltam ez nem sikerült a telefonon wifiről. Odinnal feltettem a frissítést és az újabb CWM-et, majd utána rootolni akartam az egygombos módszerrel. Itt kezdődtek a gondok. Kiírt valami figyelmeztetést, amit leokéztam. Végigment a folyamat, de a végén az ellenőrzéskor azt írta ki hogy a root nem sikerült. A teló azonban még is rootolt lett. Amikor indítani akartam a cwm et helyette valami hosszú parancssor futott le egy ismeretlen logóval a háttérben. A download módban is megváltozott a kijelzőn lévő felirat: (csatolt kép 9195 ) visszaraktam az odinnal a cwm-et, azzal a másik topikban leírt módon rootoltam a készüléket, de ott meg a KNOX-os törlés nem ment. Végül az eredeti elmentett szoftvert tettem vissza rootoltam a Kingoval de most meg eltűnt a wifi. Nem lehet a kapcsolóval bekapcsolni, visszaugrik a kikapcsolt állapotra. A másik érdekesség, hogy bekapcsoláskor a a samsung galaxy S4 mini felirat bal felső sarkában megjelenik egy sárga színű kis felirat: Set Warranty Bit : Kernel.
Szóval akkor most mit tudok tenni? Visszahozható a wifi, vagy szervizbe kell vinnem? A gari az ugrott végleg?
Ha valaki tud segítsen!