Sziasztok! Tud esetleg valaki nekem abban segíteni hogy mivel és hogyan lehet mondjuk egy gyári romot úgy meg pacthelni hogy az automatikusan tartalmazza a root-ot és ezáltal ha flashelem odinnal, akkor ne nőjön a binary counter? Mert sokszor amiket xda-ra feltesznek romokat, nem tartalmazza a Magyarországi CSC-t ami tudtommal XEH. Ez azért gond, mert ha szervizbe kerül, akkor ez gondolom látható. Másik kérdésem hogy mi történhet akkor ha én egy pannonos szolgáltatói hivatalos romot, ráteszek egy függő t-mobilos s3 minire? Gari akkor is ugrik ebben az esetben míg vissza nem rakom az XEH vagy a t-mobilos romomat? Ezt meg azért kérdezem, mert a t-mobil kicsit le van maradva a frissítéssel és már AMG4 romok vannak míg ő azt hiszem AMG1-nél lemaradt, vagy talán még előrébb tartanak. Nekem ez az AMG4, valamivel gyorsabb,pörgősebb mint az eddigiek, bár most sajnos mivel nem tudom házilag rootolni binary counter számláló növekedés nélkül, ezért az XEH nélküli (bár elvileg multi CSC) romot raktam fel XDA-ról.