Nos, sok-sok idő után én is rászántam végre magam a feleségem telefonjának CM-re való frissítésére.
Köszönöm mégegyszer Georgie segítőkészségét!Amibe először is belefutottam:
-ugyan rootolt recovery volt már fent nekem, de valami nagyon alap, ahol még advenced menü sem volt....
Semmi gond, kihagytam a mount system lépést és megcsináltam mindent. Fogadott is egy szép bootloop.
Nekiestem újra, viszont ugye ekkor már egy fejlettebb recovery fogadott (gondolom a cm kernellel került fel, ha tévednék sikítsatok, bár én külön mást nem tettem fel).
A rom felrakása után azonnal toltam a gappsot, ahogy a leírásban van. Persze boot után engem is egyből a kezdőképernyőre dobott.
Ilyenkor újra recovery, újra mount system, és újra fel a gapps. Felment, így már az első beállításokkal kezdődőtt, nem a home screen-el.
Minden frankónak tűnt, mikor is jött a következő bibi, play (ami ugye először még market) letöltéseknél hibával kidob, hibakód nélkül.
Ilyenkor kell feltenni az EXT4 nevezetű play store bugfix-et , melyet itt találhattok: You are not allowed to view links.
Register or
Login Telepítéskor nem kell mount system! Ha felment alkalmazások kezelése/market/adatok törlése, majd restart.
Újraindítás után már tökéletesen tölt mindent a play!
Jövőhéten, ha lesz időm lehet nekiugrok mégegyszer, az újrapartícionálásokkal együtt (most nincs itthon kártyaolvasóm). Ha sikerül-remélem-, akkor arról is beszámolok.