Vezeték nélküli fülhallgatócsaláddal lép a magyar piacra a Niceboy

Szerző:

Bemutatta HIVE-fülhallgatócsaládját a Niceboy. A cseh gyártó vezeték nélküli modelljeivel (HIVE Drops, HIVE Podsie és HIVE Pods2) lép a magyar piacra, melyek Bluetooth 5.0 atadátvitelt, MaxxBass technológia biztosította hangzást, valamint IPX5-ös vízálló kivitelt kaptak. A fülhallgatók tenyérnyi méretű, USB-C porttal felszerelt töltődobozai azonnali energiaellátást tesznek lehetővé, melyeknek köszönhetően akár egy teljes napon keresztül képesek biztosítani a zenei élményt.

 

 

HIVE Pods2 – a nagytestvér

HIVE készülékcsaládjával mutatkozik be a magyar piacon a Niceboy. A gyártó vezeték nélküli fülhallgatóit mutatja be először Magyarországon, melyek közül a Pods2 készülékét látta el a legkifinomultabb technológiával. A fülhallgató különböző méretű füldugói IPX5 védettségüknek köszönhetően szélsőséges időjárási körülmények között is biztos teljesítményt nyújtanak, hatótávolságuk pedig 10 méter, így kényelmesen csatlakoztathatók sportszerekhez, okosórákhoz vagy vezeték nélküli hangszórókhoz is. A készülék megnövelt adatátviteli sebességéről a Bluetooth 5.0 gondoskodik, míg a felhasználó számára a MaxxBass technológiás hangrendszer teszi egyedivé a zenei élményt. A Niceboy beépített mikrofonnal is ellátta a készüléket, így sportoláshoz és telefonáláshoz is ideális, hiszen a hívásokat kézi használat nélkül bonyolíthatja le a felhasználó. A fülhallgatón található okosgombok több funkciót is ellátnak: a fogyasztó változtathatja a hangerőt, válthat a zeneszámok között, továbbá hívásokat is indíthat. A Pods2 a töltődobozból való kiemelést követően automatikusan elvégzi a kívánt okoseszközhöz való párosítást, így nem igényel külön beállítást a telefonhoz csatlakoztatás. A készülék üzemideje a feltöltést követően 7 óra, töltődobozával – mely könnyen elfér a felhasználó zsebében – azonban akár 35 órán keresztüli használatot is képes biztosítani.

HIVE Drops és HIVE Podsie – a nagyok nyomában

A gyártó a fülhallgatócsalád további két készülékét is hosszabb üzemidővel és érintésvezérlő képernyővel ruházta fel: a HIVE Podsie 3,5 óráig üzemképes, töltődobozával azonban 15 óra zavartalan zenehallgatást biztosít. A Podsie kezelőszerve közvetlenül a fülhallgatón található, így sem a bejövő hívásfogadásához, sem a számok közötti léptetéshez nem szükséges elővenni a csatlakoztatott készüléket. A fülhallgató mikrofonja aktív zajszűréssel semlegesíti a környezeti zajokat, lehetővé téve ezzel a minél jobb zenei élményt.

A HIVE Drops esetében is a MaxxBass technológia biztosítja a finomra hangolt és kiegyensúlyozott hangminőséget, továbbá IPX4 védettség gondoskodik arról, hogy a zenehallgatást semmilyen külső környezeti tényező ne zavarhassa meg. A Drops üzemideje 3 óra, mely a töltődobozhoz csatlakoztatva 12 órára növelhető. A készülék a hagyományos nyomógombok helyett intuitív érintésvezérlést kínál, továbbá beépített mikrofonnal látták el a vezeték nélküli beszélgetésekhez.

 „A Niceboy true wireless fülhallgatói azok számára készültek, akiknek fontos a letisztult, modern stílus és a kiváló zenei élmény, ám mindezt elérhető áron szeretnék megkapni” – mondta el Jakub Svoboda a gyártó ügyvezetője.

A HIVE fülhallgatócsalád termékei elegáns fekete színben elérhetők az online kereskedők kínálatában: a HIVE Pods2 és a HIVE Podsie 16.490 forintos, a HIVE Drops pedig 14.990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

A termékekről további információ az alábbi linken található:

HIVE Pods2: https://niceboy.eu/hu/termekek/hive-pods-2

HIVE Posdie: https://niceboy.eu/hu/termekek/hive-podsie

HIVE Drops: https://niceboy.eu/hu/termekek/hive-drops

A NICEBOY márkáról:

A Niceboy termékei először 2016-ban jelentek meg az európai piacon. A márka eredetileg outdoor kamerákra, autókamerákra és azok tartozékaira fókuszált, majd a szegmenst egy évvel később hordozható hangszórók, vezeték nélküli fülhallgatók és fitness karkötők egészítették ki. A portfolió folyamatosan bővül, mind a már meglévő, mind a teljesen új kategóriák tekintetében, 2019-ben a Niceboy gaming tartozékok komplett termékcsaládja is megjelent a piacon. Napjainkban a márka termékeit Európa 8 országában forgalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?