Vegyél olcsón Android játékokat!

Szerző:

The-Humble-Bundle-logoSzámos módon lehet alkalmazásokat vásárolni, ezek közül a legegyszerűbb, hogy megvesszük azokat a Google Play áruházban, vagy éppen az Amazon AppStore-ban, esetleg kivárjuk, hogy valamikor akciósan hozzájussunk. A Humble Bundle kezdeményezés egy teljesen eltérő megoldást alkalmaz, mivel ránk bízza, mennyiért szeretnénk megvenni a játékokat, azaz szabadárasak, és azt is megmondhatjuk, hogy mi történjen a kifizetett összeggel.

A Humble Bundle honlapját felkeresve tudjuk megvásárolni az összeállított játékcsomagot, amely időről-időre változik. Jelenleg 6 játék található a csomagban, amelyek közül négyet mindenképp megkapunk, akármennyit fizetünk érte, ha azt szeretnénk, hogy mind a hat miénk legyen, akkor legalább annyit kell adakozni, mint az eddigi adományok átlaga. 

games

A jelenleg elérhető játékok:

Játék Google Play ár HumbleBundle ár
Contre Jour 500 Ft akár 20 Ft
Anomaly Korea 873 Ft
Plants vs. Zombies 675 Ft
Bladeslinger 710 Ft
Metal Slug 3 429 Ft  
The Room 540 Ft*
Összesen 3727 Ft 1308 Ft

* A The Room játék jelenleg nem szerepel a Play kínálatában, az iOS verzió ára lett feltüntetve

Ha kitaláltuk, hogy mind a hat játék kell, vagy elég csak négy, akkor nincs más hátra, mint a fizetés. Választhatunk az előre megadott összegek közül, vagy beírhatunk bármennyit. Amennyiben 1$ alatti összeget adományoznánk, egy ellenőrző Captcha-t meg kell adnunk, hogy tudja a rendszer, hogy szívtelen emberek vagyunk, de legalább nem robotok. Az ár megadása után megoszthatjuk azt, hogy milyen mértékben részesüljenek belőle a fejlesztők, mennyi menjen jótékonysági célra, illetve mennyi maradjon a Humble-nek.

fizetes

Ezután már tényleg nincs más hátra, mint a fizetés, amelyet akár PayPalon, akár az Amazon vagy a Google rendszerén keresztül teljesíthetünk.

Mutatja a rendszer sikerét, hogy eddig 504 ezer dollár gyűlt össze, és már majdnem százezer felhasználó választotta ezt a módját a vásárlásnak, ha van kedved részt venni benne, nincs más dolgod, mint felkeresni az oldalt!

 

Humble Bundle

 

Vélemény, hozzászólás?