Frissíthető a Windows Phone 8.1 – Újra forog a fogaskerék

Szerző:

Windows-Phone-8.1Napokban adtunk hírt a Windows Phone 8.1 használatáról, illetve már nagy várakozással figyeltük a napi eseményeket, hogy mikor jelenik meg a régen áhított szoftver a WinPhone 8.1

 Én személy szerint naponta többször rá kerestem a Nokia 1520 telefonban, hogy van e elérhető frissítés, de sajnos mindhiába, mertt a válasz mindig ugyan az volt… Nincs letölthető          frissítés.

Ma hajnalban ismét a megszokott keresést indítottam el és…, megjelent egy frissítés a Windows 8 operációs rendszert futtató telefonokra. A frissítés nem a 8.1 de mint kiderült, ez a megalapozó szoftver frissítés szükséges ahhoz, hogy a  8.1 verzió telepedni tudjon a készülékekre.

 foto 1

A kis szoftver néhány perc alatt feltelepedett és jelezte a végén, hogy a rendszer készen áll a 8.1 szoftver fogadására.

44

Az ezt követően újra indult szoftverkeresés. Néhány perc eltelte után a készülék ki jelezte az új szoftver találatot, illetve jelezte, hogy az új verzió a 8.1 szoftvertelepítés indítható.

A letöltés már jóval hosszabb időt vett igénybekb.15-20 perc, pedig igen jó a sebesség a Wi-Fi kapcsolatomban.

foto 55

 

 Ezt követően kezdődött meg az újra indulás, illetve a fogaskerekek násztánca… Ez szintén 15-20 percig tartott, amire a készülék operációs rendszere betöltődött és néhány új kérdést kellett megválaszolni.

 

foto 22

 

EztA frissítés befejezése után már  az új home screen fogadott, ami már a 8.1 szoftver alap képernyője.

 

 

foto

Első ránézésre valóban sok funkcióval bővült, illetve sok hiányosság lett pótolva.

Erről majd később a tesztelés után.

Vélemény, hozzászólás?