Új Huawei okostelefonok egyedi kezelőfelülettel

Szerző:

huaweiA Huawei a Veletech kiállításon mutatta be három új készülékét, amelyek hamarosan megjelennek a hazai mobilszolgáltatók kínálatában. A belépőszintre és a középkategóriába szánt telefonok kiemelkedő felhasználói élmény ígéretével kecsegtetnek.

A cég tavaly közel 130 millió készüléket értékesített, ezzel a harmadik helyet szerezte meg az okostelefon piacon. Idén több telefonnal is indulnak az alsó árszegmensben, ezek közül kettőn már a Huawei saját fejlesztésű felhasználói felülete, az Emotion UI található, ami az Android 4.1 Jelly Bean verziójára épül. Az intuitív kezelőfelület egyszerűbbé teszi a rendszeren belüli navigációt, teljes körűen testre szabható, a szükséges információk a kezdőképernyőn akár egy widgetbe is összegyűjthetőek.

Az új telefonok már IPS panelekkel érkeznek, és a Huawei dolgozott az akkumulátor kímélésén is, az új technológia a szoftver optimalizációja és a gyors mobilhálózati jelfelismerés révén jelentős, akár 30%-os üzemidö növekedést is jelenthet.

hag510

A Huawei Ascend Y210 azok számára készült, akik most ismerkednek az okostelefonok világával, a belépő szintű, 3,5 colos HVGA kijelzővel szerelt telefon 2 megapixeles hátlapi kamerával, 1 GHz-es processzorral, 256 MB RAM és 512 ROM memóriával érkezik. A gyors bootolás funkció biztosítja, hogy bekapcsolás után 5 másodperccel már használható is a készülék, az 1700 mAh-s akkumulátor pedig akár 3 napig is bírja töltés nélkül. Június végétől lesz kapható Magyarországon. 

hay300

 

Az Ascend Y300 már Jelly bean operációs rendszerrel és az új Emotion kezelőfelülettel érkezik, kétmagos, 1 GHz-es Snapdragon S4, valamint 512 MB RAM és 4 GB ROM memória biztosítja a sima futáshoz szükséges hardvert. A 4 colos , WVGA felbontású IPS panellel szerelt telefon 5 megapixeles, autofókuszos hátlapi, és 0,3 megapixeles előlapi kamerával májusban már megtalálható lesz a T-Mobile üzleteiben.

hay210

Az Ascend G510 kellemes külsővel érkezik a középkategóriába, a 4,5 colos kijelzőt magába foglaló készülékház 6,7 cm széles és 9.9 mm vékony. A hátlap érdekes, érdes 3D textúrát kapott, a jobb kézben tarthatóság miatt. A telefon szintén megkapta a 4.1 Jelly Bean alatt futó új ui-t, ezt egy kétmagos, 1,2 GHz-es processzor, 512 MB RAM és 4 GB ROM memória társaságában teszi lehetővé. A fényképekért a hátlapi 5 megapixeles, autofókuszos, és az előlapi 0,3 megapixeles kamerák lesznek felelősek, és májustól színesítik majd a Vodafone kínálatát.

Vélemény, hozzászólás?