Új 4G képes készülékek a Vodafone kínálatában

Szerző:

Vodafone_smart_speedA 4G lefedettséghez igazodva a Vodafone kínálatában szereplő 4G-képes készülékek választéka is folyamatosan bővül. A legfrissebb újdonságok közül immár elérhető a legújabb saját márkás okostelefon, a Vodafone Smart Speed, valamint a HTC Desire 626 és egy igazi nagyágyú, a Samsung Galaxy S6 Edge+ is.

.

.

.

.

Vodafone_smart_speedVodafone Smart Speed

 

Az új Vodafone Smart Speed a legfrissebb Android operációs rendszerrel, kiváló tulajdonságokkal, egykezes használathoz alkalmazkodó méretekkel és remek képességekkel érkezett meg a Vodafone üzleteibe. A Vodafone Smart Speed ideális választás azoknak, akik szeretnék jó áron élvezni a Vodafone egyre nagyobb lefedettségű országos 4G hálózatát és mindehhez egy korszerű, strapabíró és szép telefont szeretnének használni. A Vodafone Smart Speed Red előfizetéses csomagokkal már 1 Ft-ért megvásárolható, előre fizetős csomaggal pedig 24 990 Ft-ba kerül.

A 4,5 inches (11,43 cm), 854*480-as felbontású kijelzővel ellátott Vodafone Smart Speed okostelefon a Lollipop 5.1-es operációs rendszerrel, négy magos Mediatek 6735M processzorral vásárolható meg alumínium szürke és antracit színekben.

A Vodafone hálózatán kristálytiszta hangot biztosító HD-hang képességű Vodafone Smart Speed saját, belső memóriája 8GB (ebből mintegy 4GB áll a felhasználó rendelkezésére), ami microSD kártyával akár 32GB-ig bővíthető. A telefon az előlapján 2MP-es, a hátlapon pedig 5MP-es kamerával rendelkezik, utóbbival 720p-s, előbbivel 480p-s videó felvételre képes. A telefon akkumulátora 1780 milliamperes, ami biztosítja, hogy normál használat mellett egész nap minden igényt kiszolgáljon.

 

Vodafone_htc_desire_626HTC Desire 626

.

A HTC újdonsága 5 inches kijelzővel, 16GB belső (ebből 8GB szabadon felhasználható) és microSD kártyával 32GB-ig bővíthető memóriával, 13 megapixeles hátlapi kamerával érkezik. A telefon 4 magos processzorral és szintén az 5.1-es Android verzióval, a Lollipop operációs rendszerrel rendelkezik.  A HTC Desire 626 előfizetéssel már 1 Ft-ért megvásárolható, havi 5 ezer forintos készülék havidíjjal. A telefon pre-paid csomagokkal 81 990 Ft-ba kerül.

.

.

.

.

.

.

.

Vodafone_samsung_gs6pSamsung Galaxy S6 Edge+

.

A Samsung Galaxy S6 Edge+ a jelenlegi okostelefon piac egyik kiemelkedő készüléke, két oldalán lekerekített formájával pedig sokak szerint az egyik legszebb, vagy legérdekesebb is. A telefon 5,7 inches, 1440*2560 képpont felbontású képernyőjével, 25GB szabadon felhasználható belső memóriájával, 16 megapixel-es kamerájával, vagy a nyolc magos (Samsung Exynos 7 Octa – 4x 2.1GHz + 4x 1.5GHz) processzorával egyaránt a legfejlettebb technológiát képviseli. A Galaxy S6 Edge+  29 990 forintért vásárolható meg 2 éves előfizetéssel és havi 10 ezer forintos készülék havidíjjal.

Vélemény, hozzászólás?