Turn Silent – Az elegáns elnémító

Szerző:

Anno a WinMo-t futtató Samsung Omnia i900 egyik szuper tulajdonsága volt, hogy – amennyiben engedélyeztük a beállításokban – ha lefordítjuk a PDA-t (kijelzővel lefelé), akkor néma üzemmódba pakolja magát, sőt bejövő hívást is némíthatunk lefordítással. Rááldoztam némi időmet, míg megtaláltam – a nem túl nagy választék között – az i900 alkalmazásával ekvivalens androidos programot. Neve: Turn Silent.


A Turn Silent azért nyert számomra a többi vetélytárs közül (pl. Flip2Silent, Flip4Silent, stb.), mert külön-külön be lehet állítani a különböző hangok kezelését. Telefonhívás, SMS, egyéb üzenetek, szóval mindenféle jelzést képes menedzselni, sőt ezeket vagy néma, vagy rezgő üzemmódra is képes állítani, ha lefordítjuk a PDA-t. Ettől függetlenül a vetélytárs alkalmazások is képesek lehetnek mindezekre, de összességében a Turn Silent bizonyult a legokosabbnak, legstabilabbnak a Nexus One készülékemen.

A beállítások önmagukért beszélnek:

* Aktiválható/kikapcsolható
* Notifications bar-ra kipakolható
* Meghatározható, hogy lefordítás közben hány fokos szögnél aktiválódjon

* Választhatunk fordításkor normál, rezgő és csendes üzemmódok közül

* Külön állítható, hogy rezegjen-e híváskor illetve üzenetkor a lefordítás ellenére
* Valamint külön kezelhető, hogy milyen hangok hallgassanak el és maradjanak aktívak lefordítás alkalmával: csengés, üzenet, zene, rendszerhang, ébresztő

Ha úgy döntünk, hogy a notifications bar-ra kipakoljuk az ikonját, akkor onnan két mozdulattal könnyedén elérhetjük a fent részletezett beállításokat.

 

Letöltés (1,36 USD):

 

 

 

 

 

Jó szórakozást!Smile

Forrás: mqmeszi.blogspot.com

Vélemény, hozzászólás?