További részletek az összecsukható Samsung Galaxy F okostelefonról

Szerző:

A Samsung összehajtható okostelefonját, valószínűleg ebben a hónapban, zárt ajtók mögött fogják bemutatni  a San Francisco- i Fejlesztői Konferencián. Sajnos kicsi az esélye a hivatalos bejelentésnek.

 

 

 

 

A legfrissebb információk azt sugallják, hogy a telefon jövő év elején jelenik meg. Az új hírek szerint, a  Galaxy F nevet fogja viselni (“F”, “összecsukható telefont jelöli”) , és egy SM-F900U modellszámot kap – ami nagyon hasonlít a Galaxy S  elnevezési rendszeréhez. A jelentés azt is megemlíti, hogy a telefonokat az USA-ban tesztelik az F900USQU0ARJ5 szoftverfejlesztési számmal.

A hírek szerint, a hajlítható telefon tartalmaz egy egyedi verziós Android felületet, amelyet a Google-lal együttműködve fejlesztettek ki. Az SM-F900F és az SM-F900N modellszámú eszközöket is felvetették az európai és az ázsiai piacra, ami egyértelműen arra utal, hogy az összecsukható okostelefon globálisan is elérhető lesz.

Úgy tűnik a Samsung, szigorúan őrzi a hardver specifikációit, eddig egyetlen infó került megerősítésre, mégpedig az, hogy a Galaxy F 512 GB belső tárhellyel büszkélkedhet majd. Nem csoda, hogy az elemzők szerint a telefonért akár 2000 dollárt is ki kell majd csengetni megjelenésekor. Sajnos mindezen kiszivárgott infók, nem kezelhetők bizonyosságként, de legalább jelenthetnek egy kis reményt, hogy végre megjelenik az évek óta várt különlegesség.

 

 

      

forrás: Gsmarena

Vélemény, hozzászólás?