Menu
Categories
Tizen OS frissítés a Samsung Galaxy Gear okosórákra
2014.07.22. HÍREK

galaxy-gearAz első, 2013-as kiadású Galaxy Gear-ek tulajdonosainak lehetősége nyílik, hogy lecseréljék az Android OS-t a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszerére, mely már az idén bemutatott Galaxy Gear 2 okosórákon fut. A Tizen frissítés után a Galaxy Gear használók több mint 140 különböző alkalmazáshoz jutnak. Ez kétszer annyi, mint a jelenleg elérhető alkalmazások száma.

A frissítés nem kötelező, teljesen szabadon választható a felhasználónak és a Kies 3.0 szoftveren keresztül lesz elérhető. A Samsung ígérete szerint számos előnyt és új funkciókat hoz az update.

A frissített Galaxy Gear megkapja azokat a zenelejátszási frissítéseket, melyek a Gear 2-nél mutatkoztak be. A felhasználóknak lehetősége lesz a zenéket az óra memóriájában tárolni és onnan lejátszani, illetve meghallgatni egy Bluetooth fejhallgatón, anélkül hogy szükség lenne a telefon használatára.Samsung-Galaxy-Gear-Tizen

A Tizen OS frissítés változást hoz a kezelőfelületben is, több testreszabási lehetőséget adva a felhasználónak a betűtípusok, háttérképek, ikonok és egyéb területek módosításával. A Galaxy Gear fitnesszel és egészséggel kapcsolatos funkciói is frissülnek, és javított a Samsung az akkumulátor élettartamán is.

 

Fontos figyelmeztetés!

A Tizen OS frissítés után a Galaxy Gear okosórán nem lesz visszaállítható az eredeti Android operációs rendszer!

 

Forrás: samsung_logo

Vélemény, hozzászólás?
*