Szögeljünk az okostelefonunkkal!

Szerző:

altHa már mindent kipróbáltunk kedvenc okostelefonunkon, letöltöttük a fél alkalmazásboltot, kiolvastuk az internetet, talán navigáltunk, esetleg még telefonáltunk és sms-eztünk is, elgondolkodhatunk, milyen hasznos dolgokra lehet még használni a készülékünket… 

És ha már nem jut eszünkbe semmi új, akkor barkácsoljunk valamit! Ebben az esetben is jól jöhet egy Gorila Glass-szal ellátott telefon. Nem, ezt a programot nem lehet sehonnan letölteni (mint a hólapátolás nevű játékot), ezt élőben kell “futtatni”.
Néhány pihentagyú emberke úgy gondolta, szöget fog beverni a kijelző üvegével. 

Az alábbi videók tanúsága szerint ez operációs rendszertől független szórakozás. Van egy HTC One X-ünk és egy Nokia Lumiánk is, amelyek ezek szerint kiválóan alkalmasak erre a célra is.

Persze a viccet félretéve ezek a kisfilmek az üveg strapabíróságát hivatottak tesztelni, de nekem mindig is megállt az eszem az ilyen destruktív jellegű felvételektől, pláne, hogy sokszor nem is életszerűek…

Hogy összetört-e bármelyik? A videókból kiderül. 

 


HTC One X

 


Nokia Lumia 900

 

Remélem, mondanom sem kell, hogy ezt azért senki ne próbálja ki otthon, mert tuti nem cserélik garanciában a szögbevert kijelzőket…:)

 

Forrás: Facebook, PFC fórum

 

Vélemény, hozzászólás?