Szeptemberben előkerül dobozából a Samsung Galaxy Note 4

Szerző:

kiskepA Samsung hivatalos oldalára kikerült a következő kicsomagoló ünnepség dátuma, szeptember 3. A Berlinben megrendezett IFA kiállítás előtt mutatják be, valamint Pekingben és New Yorkban ezzel egy időben kerülnek elő a csomagokból az újdonságok.

Sokak kedvence a ceruzás óriás (az enyém is), így izgalommal várjuk a sorozat folytatását. Ebben a kategóriában  próbálkoznak utolérni a Samsung Note sorozatát, ám eddig nem sikerült egyetlen gyártónak sem ilyen erős eladásokat produkálni. Véleményem szerint nem elég a nagy kijelző, a phablet életérzéshez kell bizony az S-Pen is. A kicsomagolást bejelentő grafika egyértelműen utal a Note sorozatra, mivel az Air Command menü egyértelműen a Note család védjegye.

air-command

A Note 4 a találgatások szerint 5,7 hüvelykes QHD (2560×1440) felbontású kijelzővel, Exynos 5422 Snapdragon 805 processzorral, 3GB RAM-mal, és 16 megapixeles Sony érzékelővel valamint optikai képstabilizátorral érkezik. A pletykák szerint UV sugárzás mérő is lesz benne és esélyes lesz kijelzőhajlításra is.

Szeptember 3-án itt nézhetitek meg élőben az új Note megszületését.

 

 

3 hozzászólás a cikkhez

  1. Péter Kósa szerint:

    Én annak is örülnék, ha egy 3-as előkerülne….a szekrényemből. 😀

  2. Kovács Attila szerint:

    Ahhoz képest, hogy bő 3 hét múlva lesz a bemutató, még semmit nem tudni a modellről, csak találgatások vannak, amik inkább vágyálmok…

Vélemény, hozzászólás?