PFC Videó Csatorna – Legjobb Androidos Home Screenek / Kezdő Képernyők

Szerző:

Sziasztok!

Egy új videó sorozatot indítok a csatornán amihez a ti segítségetekre lesz szükségem! 🙂

Az android egyik legjobb tulajdonsága az, hogy teljesen személyre tudjuk szabni. Ha nem tetszik a gyári kinézet, akkor fogjuk és lecseréljük egy nekünk tetszőre. Kezelőfelületek, widgetek, ikon pakkok és hátterek egész sora várja, hogy egyedivé varázsolják készülékünket.

.

Nagyon sokan csak a gyári kinézetet használják, mert esetleg nem tudják, hogy léteznek más megoldások vagy csak szimplán nem szeretnek ilyesmivel foglalkozni. Viszont léteznek olyanok is, akik hetente vagy akár naponta új külsővel ruházzák fel telefonjukat/tabletüket. A lehetőségek tárháza szinte végtelen!

Új sorozatomban azt szeretném megmutatni, hogy gyárilag két egyforma telefon is lehet teljesen különböző!
Ebben kérném a segítségeteket! Ha úgy érzitek, hogy meg szeretnétek mutatni, hogy nektek milyen a telefonotok kinézete, milyen nagyszerű megoldásokat lehet létrehozni, akkor küldjetek képernyő mentéseket a kezdő képernyőtökről! 🙂
Lehet csak a főképernyőről vagy ha használtok több lapot akkor azokról is. Írjátok le pár szóban, hogy melyik launchert/kezelőfelületet, widgetet, ikon pakkot stb. használtok, szóval, hogy mi kellett ahhoz, hogy meg tudjátok csinálni az adott kinézetet! Ha van linketek a háttérhez akkor azt is írjátok le nyugodtan!

A képeket és a leírást vagy a facebook oldalamra üzenet formájában vagy az email címemre küldjétek!

Készítettem egy bejelentő videót is erről az egészről.
.

.

Remélem tetszik nektek ez az ötlet és közösen meg tudjuk valósítani! 🙂

1 hozzászólás a cikkhez

  1. […] s.parentNode.insertBefore(po, s); })();Sziasztok! . A bejelentő cikk/videó után végre itt van az első része a Legjobb Androidos Home Screenek-nek! .  Ebben a sorozatban […]

Vélemény, hozzászólás?