PFC Videó Csatorna – Alkalmazások/Játékok: Super Mario Run bemuató – Tényleg rossz lett?

Szerző:

Sziasztok!

Végre androidra is megjelent a Nintendo első mobiltelefonos Super Mario játéka a Super Mario Run! A többi runner játékhoz hasonlóan itt is magától fut a főszereplőnk nekünk csak ugranunk kell vele. A megvalósítás első osztályú lett. A grafika nagyon szép és a zenék, hangok is jól sikerültek, a Runner stílust pedig tökéletesen alkalmazta a Nintendo.

A Tour játékmódjában 6 világ vár minket egyenként 4 pályával. A nehézségi szint növelésével ezek a pályák kicsit átalakulnak, így igazából 3×4 pályával kell számolnunk világonként.
.
A Rally játékmódban barátainkkal vagy idegenekkel versenyezhetünk. Itt nem csak a gyorsaságunk számít, hanem igyekeznünk kell minél több érmét is összegyűjtenünk a verseny során. Ha jók vagyunk akkor a verseny végén különböző színű Toad-okat kapunk, akik velünk jönnek és benépesítik a városunkat, így oldva fel különböző dekorációkat, elhelyezhető épületeket a játékban. A legtöbb játszható karaktert is így tudjuk megszerezni, szóval érdemes ezzel foglalkozni kicsit.

A Super Mario Runt ingyen le tudjuk tölteni, de csak az első világ végéig tudunk eljutni benne. A további tartalmakat egyszeri vásárlással oldhatjuk fel. Véleményem szerint a Nintendo ceruzája egy kicsit vastagon fogott, mert a 3200 Ft-os árcédula sok. Legalábbis mobilos fronton sok. Ennyi pénzt egy átlagos játékos ritkán áldoz egy telefonos játékra.

Ennek ellenére mindenképpen próbáljátok ki, mert nagyon jól sikerült és írjátok le róla a véleményeteket!

A Play Áruházban rengeteg negatív kritikát kapott a játék, így a cikk írása előtt egy bemutató videót is készítettem róla, amiben először játszok vele.

.

Vélemény, hozzászólás?