Pehelykönnyű erőgépek a Samsungtól: két méretben elérhető csúcstablet a Telenornál

Szerző:

samsung-galaxy-tab-s22A rendkívül vékony és könnyű Samsung Galaxy Tablet S2 kis-, és nagyképernyős változatát pengeéles képű Super AMOLED-képernyővel és szupergyors processzorral szerelik fel. Hipernetezni maximális sebességgel lehet velük, tulajdonosukat pedig ujjuk érintéséről ismerik fel.

Mérettől függetlenül mindkét táblagép belsejében gyors, nyolcmagos processzor dolgozik, a tökéletes képminőségről pedig egy hagyományos full-HD-s kijelzőnél mintegy másfél millióval több pixelt tartalmazó, QHD felbontású Super-AMOLED kijelző gondoskodik a táblagépeken.
A remek színvisszaadásnak köszönhetően a Galaxy Tablet S2-es táblagépeken egyaránt élmény fotókat vagy filmeket nézni, de az óriási képfelbontás további előnyeként az egyszerű szöveget is komfortosabban lehet olvasni rajtuk, mint egy hagyományos számítógépen. Ezt nagyban elősegíti a táblagépekbe épített olvasómód, amely szemkímélő színárnyalatokba kapcsolja a képernyőt. A két Tablet S2-es nagy fényerejű hátlapi kamerái 8 megapixeles állóképeket, és akár QHD felbontású videókat is rögzítenek, a kijelző melletti szelfikamera felbontása pedig 2,1 megapixel, így videotelefonálásra is tökéletesek.SM-T815NZKESER-210684-0

Mind a kisebb, mind a nagyobb kijelzős Galaxy Tab S2-es támogatja a 4G-t, így maximális sebességgel lehet rajtuk hipernetezni a wifihálózatoktól távol is. Nagyobb különbség egyedül akkumulátoruk kapacitásában és üzemidejükben van, amely 7-10 óra közötti a felhasználás jellegétől függően. Más táblagépekkel ellentétben ráadásul az új Tab S2-esekkel – megfelelő díjcsomag esetén – nem csak mobilinternetezni, de akár telefonálni is lehet a készülék beépített kihangosítóját használva.

GT-S2-97lA multitasking nem akadály

A Samsung új táblagépeiben olyan izmos hardvert találunk, amelynek nem okoz gondot az sem, ha az Android 5.0 rendszeren párhuzamosan több alkalmazást is futtatunk. Lassulás vagy akadozás nélkül működik tovább ha megnyitunk egy e-mailt vagy rápillantunk a hírekre miközben játszunk rajta, vagy éppen kedvenc sorozatunkat nézzük nagyfelbontásban.

Szupervékony, mindössze 5,6 mm-es vastagságuk könnyű súllyal párosul: a kisebbik, 8 colos modell mindössze 272 grammot, nagytestvére pedig csak 392 grammot nyom a mérlegen. A Samsung legújabb táblagépei a világ legkönnyebb modellei közé tartoznak, így hosszú ideig sem kényelmetlen kézben tartani őket. Ráadásul a Samsung Galaxy Tab S2-est használóknak nem kell többé PIN-kódokkal vacakolniuk eszközük védelme érdekében, annak menügombja ugyanis ujjlenyomatáról képes azonosítani tulajdonosát.

Nem csak játékra és szórakozásra valók

Ezek a felsőkategóriás táblagépek már nem csak játékra és szórakozásra alkalmasak, hiszen a a bővíthető, 32 gigabájtos beépített háttértár mellett 100 gigabájtos OneDrive felhőtárhely is jár hozzájuk, így könnyedén hétköznapi munkaeszközzé is válhatnak. Emellett külön megvásárolható a Galaxy Tab S2-esekhez billentyűzetet tartalmazó tok is, amely a hosszabb szövegek bevitelét teszi kényelmesebbé.

GT-S2-8

Az új Samsung Galaxy Tab S2-es nagyobbik, 9,7 colos érintőképernyővel szerelt változatát Hipernet Pro* tarifacsomagra kötött két éves tarifahűséggel 22 havi részletre nulla forintos kezdőrészlettel, havi 5090 forintért lehet megvásárolni a Telenornál. Kisebbik változata, a 8 colos Samsung Galaxy Tab S2 Hipernet Medium** tarifacsomagra kötött két éves tarifahűséggel 22 havi részletre*** nulla forintos kezdőrészlettel, havi 5590 forintért elvihető.telenor

* A Hipernet Pro tarifacsomag havidíja 9590 forint.

** A Hipernet Medium tarifacsomag havidíja 5290 forint.

*** 990 forint egyszeri adminisztrációs díjjal.

Vélemény, hozzászólás?