Öt új Samsung Galaxy eszköz, amely átalakítja a munkavégzést és a szórakozást

Szerző:

A Dél-Koreából közvetített online Samsung Galaxy Unpacked eseményen öt új készüléket mutatott be a vállalat, amelyek a felhasználók megbízható társai lehetnek a legkülönbözőbb élethelyzetekben. A Galaxy Note20 és Galaxy Note20 Ultra 5G okostelefonok az eddigi legerősebb Note készülékek, a sokoldalú Tab S7 és Tab S7+ táblagépek prémium eszközök kreatív munkavégzéshez, a Galaxy Watch3 egészségügyi funkciókkal ellátott okosóra, a stílusos Galaxy Buds Live fülhallgatók kiemelkedő hangminőséggel érkeznek, a Galaxy Z Fold2 pedig a kihajtható készülékek új generációját képviseli továbbfejlesztett funkciókkal.

 

„Talán még soha nem játszott olyan fontos szerepet a technológia az életünkben, mint ma. Segít kapcsolatban maradnunk egymással és legyőzni a kihívásokat – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A technológia akkor sikeres, ha az életünket könnyebbé és nem bonyolultabbá teszi. Ezért mutatunk be öt olyan készüléket, amelyekkel még egyszerűbbé válik a szórakozás és a munkavégzés. Az új eszközök zökkenőmentesen működnek együtt a Galaxy Ökoszisztéma szolgáltatásaival, hogy a felhasználók a számukra fontos dolgokra koncentrálhassanak.”

Galaxy Note20 sorozat

A Galaxy Note20 sorozat tagjai az eddigi legerősebb Note készülékek, amelyek kiemelkedően hatékony munkavégzést és professzionális játékélményt tesznek lehetővé. A készülék két verzióban érhető el. A Galaxy Note20 Ultra 5G azoknak a Note rajongóknak készült, akik számára a rendkívüli teljesítmény az elsődleges, a Galaxy Note20 okostelefon pedig a felhasználók szélesebb körének kínál hatékony munka-, és gaming eszközt.

Precíz munkavégzés

A Galaxy Note20 sorozat átalakítja a mindennapi munkavégzést. Az sokoldalú készülékekkel a felhasználók hatékonyan dolgozhatnak a nap bármely szakában otthonról és kapcsolatban maradhatnak akár utazás közben is. A Samsung legújabb Note készüléke teljesen átalakítja a munkavégzést. Az S Pen és a Samsung Notes alkalmazás is továbbfejlődött az új Galaxy Note készülékeken és megtalálhatók a Tab S7 és Tab S7+ táblagépeken is. A Samsung és a Microsoft hosszú távú együttműködésének eredményeként a Galaxy Note20 és a Windows számítógépek könnyedén működnek együtt munka közben.

  • Továbbfejlesztett S Pen: A Note rajongók és a kreatívok kedvenc eszköze, a Galaxy Note20 szériával párhuzamosan fejlesztett S Pen kiemelkedő produktivitást biztosít, hiszen a felhasználók azonnal megörökíthetik az ötleteiket és inspiráló gondolataikat. A Galaxy Note20 készülékeken az S Pen precizitása[1] természetes és reszponzív írást tesz lehetővé. Az S Pen öt új Érintés nélküli mozdulatával a felhasználók könnyebben vezérelhetik az egyes alkalmazásokat és a készüléket. A kezdőképernyőre való visszatéréshez vagy képernyőfelvétel készítéséhez például elég egyetlen kézmozdulat.
  • Sokoldalúan használható Samsung Notes: Az új generációs munkavállalóknak olyan megoldásokra van szüksége, amelyekkel bárhol, bármilyen eszközön elkezdhetnek dolgozni. A Samsung Notes alkalmazással a felhasználók könnyedén jegyezhetik föl, szerkeszthetik és oszthatják meg az ötleteiket telefonon, tableten és PC-n is. Az automatikus mentésnek és szinkronizálásnak köszönhetően az adatvesztés sem fenyegeti a felhasználókat és könnyedén válthatnak a különböző eszközök között. A Samsung Notes automatikusan átalakítja a sietős kézírást jól olvasható szöveggé. A visszajelzések kezelése is könnyebbé válik, hiszen a Galaxy Note20 telefonokon szerkeszthetők a PDF és Microsoft PowerPoint dokumentumok, a felhasználók kiemelhetik a legfontosabb részleteket és jegyzeteket is hozzáadhatnak a Samsung Notes appon keresztül. Az új eszközön jegyzetelés közben hangfelvétel is indítható, a leírt szavak kijelölésével pedig a felvétel megfelelő részéhez ugrik a lejátszó. A megújult, intuitív mappakezelésnek köszönhetően minden jegyzet és dokumentum könnyen kereshető és rendezhető marad.
  • Hatékonyság minden eszközön: A továbbfejlesztett Windows-összekapcsolás[2] megoldással a felhasználók azonnal, késleltetés nélkül hozzáférhetnek mobilalkalmazásaikhoz Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező számítógépükről. A csatlakoztatott PC-ről az üzenetküldés, az értesítések kezelése, a fotók szinkronizálása és a hívások indítása is ugyanúgy működik, mint telefonon. Egy későbbi frissítés után akár egyszerre több alkalmazás is futtatható lesz PC-n. A gépen gyors elérési ikonok hozhatók létre, az applikációk pedig elhelyezhetők a Start menüben, így a közösségi médiás felületek és appok is könnyen megtalálhatók. A hatékonyabb munkavégzést a Samsung Notes és a Microsoft OneNote, valamint az Outlook integrációja[3] biztosítja. Az eszköz az Emlékezetetők alkalmazást pedig az Outlook mellett a To Do és Teams[4] appokkal is szinkronizálja, így a legfontosabb megbeszélések és tennivalók bármelyik felületről azonnal elérhetők.

 

Gaming teljesítmény

A Samsung és a Microsoft együttműködése a szórakoztató funkciókhoz is hozzájárul a Galaxy Note20 készülékeken, amelyek igazi virtuális gaming-központként működnek. Az új Note a legnagyobb teljesítményű készülék, amelyet a Samsung valaha alkotott, így elképesztő játékélményt kínál, bárhol is használják. A Galaxy Note20 széria új generációs teljesítménye, csatlakoztathatósága és különleges kijelzője garantálja a felhőtlen szórakozást játék közben, a professzionális kamerával pedig lenyűgöző fotók és szélesvásznú, filmszerű videók készíthetők.

  • A legjobb Xbox játékok a Galaxy Note20 sorozaton: A felhasználók mostantól a telefonjukon is játszhatnak kedvenc PC-s vagy konzolos játékukkal az Xbox Game Pass Ultimate[5] segítségével. A prémium, felhőalapú szolgáltatással több, mint 100 népszerű játék érhető el, köztük a Minecraft Dungeons, a Forza Horizon 4 vagy a Gears 5. A pörgős csatákat és a folyamatos játékélményt a szupergyors 5G[6] és a Wi-Fi 6 technológia mellett az optimalizált késleltetés és a Note20 Ultra esetében 240 Hz érintési késleltetés teszi lehetővé. A Galaxy Note20 hatalmas, magával ragadó kijelzőjén különleges élmény játszani, az eddigi legerősebb Galaxy processzor pedig garantálja az akadásmentes játékot. A Galaxy Note20 telefonokkal egy teljes, professzionális gaming set-up lapulhat a felhasználók zsebében.  
  • Mozifilmes minőség egy tenyérnyi készülékben: A 21:9 képarány és 24 fps rögzítés mellett a Galaxy Note20 8K kamerája ultramagas felbontásra képes és professzionális videós élményt nyújt. A Professzionális videó[7] móddal a felhasználók egyedileg állíthatják be a fókuszt, a hangot, az expozíciót, a fényeket, a zoomot és FHD minőségben 120 fps-sel rögzíthetnek mozifilmes hatású videókat. Felvétel közben a Galaxy Note20 mikrofonjainak beállításával a felhasználók eldönthetik, milyen irányból érkező hangok legyenek a legtisztábban hallhatók a videóban, a Galaxy Buds Live segítségével pedig kristálytiszta hangfelvételek készíthetők még háttérzaj mellett is.
  • Multitasking lehetőség a továbbfejlesztett Samsung DeX-szel: Amennyiben nagyobb képernyőre volna szükség, a Samsung DeX segítségével a Galaxy Note20 készülékek mostantól vezeték nélkül is csatlakoztathatók okostévéhez[8]. A Galaxy Note20 és a televízió képernyője párhuzamosan is kezelhető, így a felhasználók cseveghetnek a barátaikkal játék közben vagy élőben olvashatják a kommenteket a legújabb videójuk közzétételekor.

 

Galaxy erő és teljesítmény  

A Galaxy Note eszközöket világszerte úgy ismerik a felhasználók, mint a legerősebb Samsung telefonokat. A Galaxy Note20 sorozat is továbbviszi ezt az örökséget a két legnagyobb teljesítményű Note telefonnal, amelyekben minden megvan, amit a felhasználók egy Galaxy csúcskészüléktől várnak.

A teljes Galaxy kínálatból a Galaxy Note20 széria rendelkezik a leggyorsabb processzorokkal. A csúcstechnológiás megoldások kiemelkedő felhasználói élményt biztosítanak anélkül, hogy az ikonikus és időtálló Note formavilág jelentősen megváltozna. A Galaxy Note20 és a Note20 Ultra 5G is elérhető lesz az új Misztikus Bronz színárnyalatban, amely különleges megjelenésével kiállja a gyorsan változó trendek próbáját és az ujjlenyomatokat is távol tartják.

A Galaxy Note20 Ultra 5G a Note szériában elsőként gyönyörű Dinamikus AMOLED 2X kijelzővel és 120 Hz frissítési rátával érkezik, így letisztult látványvilágot biztosít a Samsung legjobb képernyőjén. A megjelenő tartalmat úgy optimalizálja a készülék, hogy kímélje az akkumulátort. Az akár egész napon át kitartó Intelligens akkumulátornak[9] és a fél óra alatt akár 50 százalékot[10] biztosító Szupergyors töltésnek köszönhetően a Galaxy Note20 szinte sosem fogy ki az energiából.

A Samsung vezető szerepet játszik az 5G-innovációban, a Galaxy Note20 pedig folytatja a vállalat hipergyors, alacsony válaszidőt biztosító 5G-képes4 készülékeinek a sorát. A legjobb tartalmak csak egy érintésre vannak az ultragyors Sub-6 és mmWave hálózatokon a Galaxy 5G erejének köszönhetően. A készülék automatikusan megkeresi a leggyorsabb hálózatokat és stabil Wi-Fi 6 kapcsolatra képes, több streaming szolgáltatás esetében pedig optimalizálja a válaszidőt a kényelmes tartalomfogyasztáshoz. A Galaxy Note20 sorozat készülékeinek hardveres és szoftveres biztonságáért a teljeskörű védelmet nyújtó Samsung Knox felel.

Az UWB[11] (ultra szélessávú) technológiás Galaxy eszközökön bemutatkozó Közeli Megosztás lehetőséggel minden eddiginél könnyebbé válik a tartalmak megosztása a Galaxy Note20 Ultra 5G készülékeken. Elég a Note20 Ultrát egy másik UWB technológiával rendelkező Galaxy eszköz felé fordítani[12] és a Közeli Megosztás automatikusan listázza a készülékkel szemben található személyeket a megosztás panelen. A Samsung UWB technológiájával a jövőben abban is segíti a felhasználókat, hogy AR megoldásokkal még könnyebben találjanak meg dolgokat és az okosotthont nyitó kulcsként is működhetnek a Galaxy okostelefonok.

 

Új élmények a Galaxy Ökoszisztémával

A Samsung eszközöket és szolgáltatásokat a gördülékeny csapatmunkára tervezték, így azok nem csak a munka hatékonyságát és a játékélményt emelik új szintre, hanem mindent, ami fontos a felhasználók számára. A Galaxy Note20 csúcstelefon még többre képes a Galaxy család új tagjaival, a Galaxy Tab S7 és Tab S7+ tabletekkel, a Galaxy Watch3 okosórával, valamint a Galaxy Buds Live-val együtt. A csúcstechnológiás kiegészítők hozzájárulnak az igazi Note élményhez, legyen szó akár munkáról, játékról, az egészségesebb életmódról vagy a hatékonyabb kommunikációról.

 

Galaxy Tab S7 és Tab S7+

A Galaxy Tab S7 és a Tab S7+ két különleges táblagép, amelyek egyszerre hozzák el az asztali számítógépek képességeit, a tabletek sokoldalúságát és az okostelefonok csatlakoztathatóságát. A legújabb processzorral és 5G technológiával[13] felszerelt készülékekkel többrésztvevős videókonferenciák, gyors letöltések és szinte teljesen akadozásmentes streamek érhetők el.

A Galaxy Tab S7 és a Tab S7+ is egyedi billentyűzettel érkezik[14], megtalálható mellettük a Galaxy Note20 széria továbbfejlesztett S Pen-je és a Samsung Notes alkalmazás is, így PC-szintű teljesítményre képesek. A felhasználók az új tabletekkel több feladatot végezhetnek el kevesebb idő alatt, és a szabadidejükből is többet hozhatnak ki. A szórakoztatásért a Tab S7 és Tab S7+ tableteken 120 Hz frissítési ráta felel, így a felhasználóknak egyedülálló látványban lehet része online vagy felhő alapú játék közben is. Azok számára, akiknek több helyre van szüksége a szabad alkotáshoz, A Galaxy Tab S7+ 12,4 colos Super AMOLED kijelzőjén megtalálhatják ezt.

Az új Tab S7 tabletekkel a felhasználók könnyedén elérhetik az internetet. Amennyiben nem áll rendelkezésre nyitott Wi-Fi hálózat, az Auto Hotspot funkcióval automatikusan megosztható a hálózat más Galaxy eszközökkel a tableten keresztül. A Közeli Megosztással[15] a fájlok azonnal megoszthatók a közeli készülékekkel. A Tab S7 készülékek használhatók a Samsung PC-k[16] másodlagos képernyőjeként is, így a felhasználók könnyedén megnövelhetik a kijelzőjük méretét[17]. A Samsung Notes, az S Pen, a billentyűzetes tok és egy Bluetooth egér segítségével a tablet teljes értékű számítógéppé alakítható.

Galaxy Watch3

A Galaxy Watch3 következő generációs társ a napi rutin menedzseléséhez és a fitnesz célok eléréséhez, emellett az egészség megőrzésében is segíthet. A prémium anyagokból készült előlapra letisztult formában tér vissza a népszerű forgatható gyűrű. A Galaxy Watch3 egy luxus karóra tökéletességét tudhatja magáénak, miközben egész nap kényelmes viselet. Ez az okosóra nem csak a tekinteteket vonzza, de segíti az egészségi állapot napi szintű ellenőrzését is.

Ha a felhasználókat a szabadban vagy az otthonukban baleset éri, és elesnek, az Esésérzékelő funkció lehetővé teszi, hogy a készülék SOS üzenetet küldjön a vészhelyzeti kontaktoknak. A Véroxigén-szint mérés (SpO2) lehetőséggel mérhető és követhető az oxigénszaturáció szintje és ehhez igazíthatók a wellness célok is[18]. A Galaxy Watch3 készüléken elérhető lesz a Samsung hamarosan érkező Health Monitor alkalmazása, amelyben helyet kap a vérnyomásmérő[19] és egyes régiókban az EKG funkció is[20]. A segítség mindig csak egy karnyújtásnyira lesz a Galaxy Watch3 új megoldásával, amely érzékeli, ha a felhasználó elesik és automatikusan SOS üzenetet küld az előre meghatározott kontaktoknak[21]. A felhasználók otthonában teljes körű szolgáltatást biztosító fitnesz stúdiót hozhatnak létre a Samsung Health segítségével, amelyben több mint 120 különböző edzésvideó érhető el.

Galaxy Buds Live

A vezeték nélküli fülhallgató új alakot ölt a Galaxy Buds Live formájában. Az ikonikus formavilággal és kényelmes kialakítással érkező Buds Livehoz még nem alkotott hasonlót a Samsung. Az AKG szakértelmének és a külön basszuscsatornának köszönhetően a nagyobb, 12 mm-es hangszórón úgy szólal meg a zene, ahogy azt az előadók megálmodták.

A Galaxy Buds Live három mikrofonnal és Hangfelvevő egységgel érkezik, így hívás közben a felhasználók akkor is közel érezhetik magukat a szeretteikhez, ha éppen távol vannak egymástól. A fülhallgatók Aktív zajszűrés funkcióval is rendelkeznek, így valósághű és kiterjedt hangzást biztosítanak, a felhasználók pedig eldönthetik, hogy be- vagy kikapcsolják a környezeti hangokat maguk körül. A Buds Live segítségével úgy is elmerülhetnek a kedvenc tartalmaikban, hogy nem maradnak le semmi fontosról.

A lehetőségek új határai a Galaxy Z Fold2-vel

Új generációs kihajtható készülékével, a Galaxy Z Fold2-vel a vállalat úttörő szerepet tölt be a mobiltelefonok egy teljesen új kategóriájának megalkotásában. Két sikeres, kihajtható eszköz bemutatását követően a Samsung a felhasználók visszajelzései alapján fejlesztette tovább a technológiát és alkotta meg az új funkciókkal és egyedülálló felhasználói élménnyel érkező Galaxy Z Fold2 csúcskészüléket. A Galaxy Z Fold2 egy okostelefon hordozható formavilágában biztosít tablet méretű kijelzőt és kiemelkedő teljesítményt.

Akár kihajtva vagy összecsukva használják, a Galaxy Z Fold2 egy luxuskészülék prémium kialakításával kápráztatja el a felhasználókat. A Z Fold2-n két teljes képernyős, szinte teljesen kávamentes Infinity-O kijelző található. A Külső Képernyő 6,2 colos, a hatalmas Főképernyő pedig 7,6 colos[22], ezzel mindkettő nagyobb, mint az eredeti Galaxy Fold esetében. A keskeny kialakítással és kifinomult részletekkel rendelkező Galaxy Z Fold2 két hasonlóan lenyűgöző színben lesz elérhető; Misztikus Fekete és Misztikus Bronz árnyalatokban. A felhasználói visszajelzések alapján a Samsung továbbra is épít a Google-lel és Microsofttal fennálló hosszú távú együttműködéseire, hogy páratlan kihajtható élményt hozhasson létre. A Galaxy Z Fold2 új lehetőségeivel a Samsung továbbra is inspirációt nyújt a kihajtható készülékek kategóriájában.

Elérehtőség[23]

A Galaxy Note20 széria, a Tab S7 készülékek és a Galaxy Watch3 már előrendelhetőek, illetve ezen újdonságok a Galaxy Buds Live-val egyszerre Magyarországon 2020. augusztus 21-től lesznek elérhetőek. A Galaxy Note20 Misztikus Bronz, Misztikus Zöld és Misztikus Szürke színekben, a Note20 Ultra Misztikus Bronz és Misztikus Fekete, a Galaxy Tab S7 tabletek pedig Misztikus Fekete, Misztikus Ezüst és Misztikus Bronz árnylatokban érhetők el.

A Galaxy Note20 354.990 forintos, a Note20 5G 389.990 forintos, a Note20 Ultra 5G pedig 484.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik. A Tab S7 Wi-Fi verziója 259.990, az LTE változat 294.990 forintos, a Tab S7+ Wi-Fi 334.990 forintos, a Tab S7+ 5G pedig 409.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

A Samsung legújabb Galaxy csúcskészülékeiről, az előrendelési lehetőségekről további információ a https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-note20-elorendeles/ https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-tab-s7-elorendeles/ https://www.samsung.com/hu/galaxy-note20/, https://www.samsung.com/hu/tablets/galaxy-tab-s7/buy/ és https://www.samsung.com/hu/wearables/galaxy-buds-live-r180/SM-R180NZKAEUE  weboldalakon érhető el.

Galaxy Note20 és Galaxy Tab S7 termékjellemzők

  Galaxy Note20 Ultra Galaxy Note20
Kijelző 6,9 colos hajlított Quad HD+ Dinamikus AMOLED 2X

Infinity-O Display (3088×1440),496ppi, HDR10+ tanúsítvánnyal

120Hz képernyőfrissítés támogatás

6,7 colos sík FHD+ Super AMOLED Plus

Infinity-O Display (2400×1080), 393ppi, HDR10+ tanúsítvánnyal

* Infinity-O Display: közel kávamentes, teljes előlapi kijelző.

* A Galaxy Note20 kijelzője teljes téglalapként, átlósan mérve 6,7 colos, a lekerekített sarkokat nem számítva; a valós felület 6,6 colos a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt. A Galaxy Note20 Ultra 5G kijelzője teljes téglalapként, átlósan mérve 6,9 colos, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület 6,8 colos a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.

*A 120Hz képernyőmód csak a Galaxy Note20 Ultra 5G esetében érhető el.

Méret és tömeg 164,8 x 77,2 x 8,1mm, 208g 161,6 x 75,2 x 8,3mm, 192g(LTE/Sub6), 194g(mmWave)
[S Pen] 5,8 × 4,35 × 105,08mm, 3,04g
S Pen Bluetooth-kompatibilis, lítium-titán-akkumulátor: Akár 24 órás készenléti idő

Nyomásszintek: 4096, tollhegy átmérője: 0,7 mm, IP68

*Az S Pen készüléktől való működési távolsága kb. 10 méter, nyitott terekben. Ez a tartomány a környezet és egyéb tényezők függvényében változhat.

*Az S Pen stylusként való használata nem igényel akkumulátor-használatot. Az akkumulátor valódi élettartama függ a használati szokásoktól és egyéb tényezőktől.

*Az IP68-as besorolást 1,5 méter mély édesvízben tesztelték, maximum 30 perces víz alatti használat során. Vizes használat után törölje / szárítsa meg az eszközt.

Kamera Előlapi 10MP Előlapi kamera

. Dual Pixel AF

. Pixelméret: 1.22μm

. FOV: 80˚

. F.No (rekeszérték): F2.2

10MP Előlapi kamera

. Dual Pixel AF

. Pixelméret: 1.22μm

. FOV: 80˚

. F.No (rekeszérték): F2.2

Hátlapi *12MP Ultraszéles látószög

. Pixelméret: 1.4μm

. FOV: 120˚

. F.No (rekeszérték): F2.2

 

*108MP Széles látószög

. PDAF, OIS

. Pixelméret: 0.8μm

. FOV: 79˚

. F.No (rekeszérték): F1.8

. 1/1.33″ képérzékelő mérete

 

*12MP Teleobjektív

. Pixelméret: 1.0μm

. FOV: 20˚

. F.No (rekeszérték): F3.0

 

Lézeres AF Szenzor

 

Space Zoom

. 5x Optikai zoom

. Akár 50x Szuper Felbontású zoom

OIS (Optikai Képstabilizátor)

Tracking AF

*12MP Ultraszéles látószög

. Pixelméret: 1.4μm

. FOV: 120˚

. F.No (rekeszérték): F2.2

 

*12MP Széles látószög

. Szupergyors Dual Pixel AF, OIS

. Pixelméret: 1.8μm

. FOV: 79˚

. F.No (rekeszérték): F1.8

. 1/1.76″ képérzékelő mérete

 

*64MP Teleobjektív

. Pixelméret: 0.8μm

. FOV: 76˚

. F.No (rekeszérték): F2.0

 

Space Zoom

. 3x Hibrid Optikai Zoom

. Akár 30x Szuper Felbontású zoom

OIS (Optikai Képstabilizátor)

Tracking AF

*A Galaxy Note20 Hibrid Optikai Zoom magában foglalja a nagyfelbontású képszenzort és lencséket.

*A Szuper Felbontású Zoom digitális zoom technológiát alkalmaz, amely a képek minőségének romlásához vezethet.

AP 7nm 64-bit nyolcmagos processzor

*3.0 GHz(maximális órajel) + 2.4GHz + 1.8GHz

7nm 64-bit nyolcmagos processzor

*2.7GHz (maximális órajel) + 2.5GHz + 2GHz

*Országtól és szolgáltatótól függően változhat.
Memória [5G]

12GB RAM (LPDDR5) és 512GB belső tárhely

12GB RAM (LPDDR5) és 256GB belső tárhely

12GB RAM (LPDDR5) és 128GB belső tárhely

 

[LTE]

8GB RAM (LPDDR5) és 512GB belső tárhely

8GB RAM (LPDDR5) és 256GB belső tárhely

[5G]

8GB RAM (LPDDR5) és 256GB belső tárhely

8GB RAM (LPDDR5) és 128GB belső tárhely

 

[LTE]

8GB RAM (LPDDR5) és 256GB belső tárhely

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

*A tényleges tárhely az előre telepített szoftverektől függően változhat.

Memória bővíthetősége és SIM Kártya Single SIM modell: egy Nano SIM és egy MicroSD slot (1TB-ig)

Dual SIM modell (Hibrid SIM slot): egy Nano SIM és egy Nano SIM vagy egy MicroSD slot (1TB-ig)

*A Hibrid SIM tálca csak a Galaxy Note20 Ultra készülékekben érhető el. A SIM kártya külön megvásárolható. A Dual SIM elérhetősége országonként és szolgáltatónként eltérő lehet.

*A bővíthető memória csak a Galaxy Note20 Ultra készülékeken érhető el. A MicroSD kártya külön megvásárolható. Az elérhetőség országtól és gyártótól függően eltérő lehet.

*A Galaxy eszközökön az eSIM használata bizonyos esetekben szoftverfrissítést igényel, valamint bizonyos országokban korlátozva lehet. Az eSIM előfizetés elérhetősége szolgáltatónként eltérő lehet.

Akkumulátor 4,500mAh (átlagosan) 4,300mAh (átlagosan)
*Harmadik fél általi laboratóriumi körülmények között mérve.  Jellemző érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között. A névleges (minimális) kapacitás 4170mAh a Galaxy Note20 és 4370mAh a Galaxy Note20 Ultra esetében. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és más tényezőktől függően változhat.
Töltés Továbbfejlesztett vezeték nélküli töltés a Vezeték Nélküli Gyorstöltés 2.0-val

USB PD 3.0 (PPS) tanúsítással rendelkező gyors töltés vezetékes töltéshez (AFC és QC2.0 kompatibilis)

* WPC tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli töltés

* Vezeték nélküli PowerShare

* A Vezeték Nélküli Gyorstöltés 2.0 jelenleg elérhető a Vezeték Nélküli Töltőállványon, a Vezeték Nélküli Töltés Duo Paden és más eszközökön, amelyek támogatják a legalább 10 W vezeték nélküli töltést. Külön kapható. A tényleges töltési sebesség a tényleges felhasználástól, a töltési feltételektől és más tényezőktől függően változhat. A vezeték nélküli töltőhöz csatlakoztatásra van szükség. A dobozban lévő töltőkábel és / vagy utazási adapter használata javasolt, harmadik fél által gyártott termékek használata esetén károsodhat a Vezeték Nélküli Töltőállványt és a Vezeték Nélküli Töltés Duo Padet, vagy csökkentheti a töltési sebességet.

* A Vezeték Nélküli Töltésmegosztás csak Samsung és más gyártók Qi vezeték nélküli töltési szabványnak megfelelő készülékeivel kompatibilis, mint a Galaxy Z Fold2, a Galaxy Note20, a Galaxy Note20 Ultra, a Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE és Note5 telefonok, valamint az olyan viselhető okoseszközök, mint a Galaxy Buds Live, a Galaxy Watch3, a Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, és a Galaxy Buds. A 30 százaléknál alacsonyabb akkumulátor töltöttség esetén a Vezeték Nélküli Töltésmegosztás nem minden esetben működik más gyártó kiegészítőivel vagy telefontokjaival. A funkció használata a hálózattól függően befolyásolhatja a térerőt vagy a mobilinternet elérést.

OS Android 10
Hálózat [5G] 5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave

[LTE] Továbbfejlesztett 4×4 MIMO, akár 7CA, LTE Cat.20, akár 2.0Gbps letöltési sebesség / akár 200 Mbps feltöltési sebesség
[Wi-Fi] Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAM, akár 1.2Gbps letöltési sebesség / akár 1.2Gbps feltöltési sebesség
[Bluetooth] Bluetooth® v 5.0, USB type-C, NFC, Geolokáció (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

[Ultra Wide Band]

 

*A valós sebesség az országtól, szolgáltatótól és a felhasználói környezettől függően változhat.

*Optimális 5G kapcsolatot igényel. A valós sebesség az országtól, szolgáltatótól és a felhasználói környezettől függően változhat.

*A Galileo és a BeiDou lefedettség korlátozott lehet. A BeiDou nem minden piacon érhető el.

* A Galaxy Note20 Ultra támogatja az Ultra Wide Band technológiát.

Fizetési megoldások NFC, MST
*Csak bizonyos piacokon érhető el. A fizetési megoldások és az elérhető funkciók az ország és a szolgáltatók függvényében változhatnak.
Szenzorok Ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, gyorsulásmérő, barométer, giroszkóp, Hall-érzékelő, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő
Hitelesítés Képernyőzár-feloldás: elhúzásminta, PIN-kód, jelszó

Biometrikus azonosítás: Ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerés

Audió [Sztereó hangszórók és fülhallgatók AKG hangzással]

Surround hangzás Dolby Atmos technológiával (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)

* Fülhallgatók: hibrid csatornás, kétirányú dinamikus egység

 

[Ultramagas minőségű audió visszajátszás]

UHQ 32-bit &DSD64/128 támogatás

PCM: akár 32 bits, DSD: DSD64/128

*A DSD64 és DSD128 visszajátszás a fájl formátumtól függően korlátozott lehet.

 

[Audio playback formátum]

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

 

[Bluetooth]

Duál audió: Két Bluetooth eszköz Galaxy Note20-hoz, vagy Note20 Ultrához való csatlakoztatásával a két eszközön egyszerre lehet hangot lejátszani.

*A két eszköz adott esetben minimálisan eltérő hangzást biztosíthat.

 

Skálázható kodek: Továbbfejlesztett Bluetooth kapcsolat, amely a környezeti rádiófrekvenciák által okozott interferenciát is kezeli.

*Csak bizonyos Samsung által gyártott kiegészítőkkel együtt érhető el.

 

[Felvétel]

Továbbfejlesztett minőségű hangfelvétel High AOP mikrofonnal, amely minimalizálja a hangos környezet által okozott torzítást.

*AOP: Acoustic Overload Point

Video [Video playback formátum]

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

 

[TV kapcsolat]

Vezeték nélküli: Smart View (képernyő tükrözés 1080p 30 fps-nél)

Vezetékes: Előnyben részesített DisplayPort az USB type-C-vel szemben. HDMI Adapteren keresztül támogatott videókimenet. (DisplayPort 4K UHD 60 fps-nél)

Vízállóság IP68
*Az IP68-as besorolást 1,5 méter mély édesvízben tesztelték, maximum 30 perces víz alatti használat során. Vizes használat után törölje / szárítsa meg az eszközt. A jótállás vízkárokra nem terjed ki.
A doboz tartalma Készülék, adatkábel, utazó adapter, SIM-tű, AKG fülhallgató, Gyors Indítási Útmutató, Átlátszó tok, Védőréteg
*Egyes listázott eszközök, mint a tok és a védőréteg nem minden piacon és modellnél elérhetőek.

*Védőfólia használata esetén, ajánlott Samsung terméket használni a megfelelő ujjlenyomatolvasási funkciókért.

  Galaxy Tab S7 Galaxy Tab S7+
Méret és tömeg Tablet 253,8 x 165,3 x 6,3 mm

498g (Wi-Fi), 500g (LTE), 502g (5G),

285,0 x 185,0 x 5,7 mm

575g (Wi-Fi, LTE, 5G)

BLE

S Pen

Hossz: 147 mm*, Átmérő: 8,2 mm**, Tömeg: 8g

*Beleértve a toll hegyét **Maximális átmérő 

Kijelző 11 colos*

2560×1600(WQXGA) LTPS TFT, akár 120Hz frissítési ráta

12,4 colos*

2800×1752(WQXGA+) Super AMOLED,

akár 120Hz frissítési ráta

*A kijelzőt átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület a lekerekített sarkok miatt ennél kisebb.
Operációs Rendszer Android 10
Processzor 7nm 64-bit nyolcmagos processzor *3.09 GHz (Maximális órajel) + 2.4 GHz + 1.8 GHz
Memória* 6GB + 128GB / 8GB +256GB, microSD** akár 1TB-ig

*Országtól, szolgáltatótól és modelltől függően változhat.

A tényleges tárhely az előre telepített szoftverektől függően változhat.

** A MicroSD kártya külön vásárolható meg.

Kamera [Hátlapi] 13MP (Főkamera) + 5MP (Ultraszéles látószög) + Vaku

[Előlapi] 8MP

Hang 4db AKG, Dolby Atmos® hangszóró
Csatlakozó Type C USB 3.2 Gen 1 (DP Out)
Érzékelők Gyorsulásmérő, Iránytű, Giroszkóp, Fény, Hall-érzékelő Gyorsulásmérő, Iránytű, Giroszkóp, Fény, Hall-érzékelő
Csatlakoztathatóság 5G*, LTE**, Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct, Bluetooth® v 5.0

*Az 5G szolgáltatások csak az 5G hálózattal rendelkező helyeken érhetők el. Optimális 5G csatlakozást igényel. A valós sebesség piactól, szolgáltatótól és felhasználói szokásoktól függően eltérő lehet.

**Az elérhetőség országonként eltérhető lehet.

 

Akkumulátor* 8,000mAh (45W Szupergyors Töltés-támogatással**) Akkumulátor*
*Átlagos érték, amelyet külső gyártó laboratóriumi körülményei között teszteltek. Átlagos érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között.

**A 45W és 25W töltőt külön kell megvásárolni.

Biometrikus Azonosítás Oldalgombon található ujjlenyomat-olvasó Kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó
Kiegészítők* S Pen (BLE, Inbox)**, Book Cover, Book Cover billentyűzet

*A kiegészítőket külön-külön lehet megvásárolni.

**Az S Pen-t külön lehet megvásárolni. Az elérhetőség országonként változik.

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak. 

[1] A Galaxy Note10 készülékekhez képest.

[2] A felhasználók Galaxy eszközüket és Windows PC-jüket a Windows-összekapcsolás és Your Phone alkalmazásokon keresztül kapcsolhatják össze a megjelenő utasítások követésével, miközben ugyanabba a Microsoft fiókba vannak bejelentkezve mindkét eszközön. A Windows-összekapcsolás előre van telepítve egyes Galaxy készülékekre. A Your Phone alkalmazás futtatásához a legújabb Windows 10 frissítés szükséges PC-n. A Galaxy készüléknek ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz kell csatlakoznia, amelyen a PC is megtalálható. Egyes alkalmazások korlátozhatják a külső képernyős megjelenítést vagy érintőképernyő szükséges a működésükhöz. Több alkalmazás egyidejű futtatása az év második felében érkező frissítéssel lehetséges.

[3] A szolgáltatás az év második felében lesz elérhető, a OneNote online és offline, valamint az OutLook online verziójában. A Microsoft fiókba való bejelentkezés szükséges.

[4] A szolgáltatás az év második felében lesz elérhető. A Microsoft fiókba való bejelentkezés szükséges. A Microsoft Outlook szinkronizálás csak az online verzióval lehetséges.

[5] Előfizetéses szolgáltatás, külön előfizetés szükséges. A felhő alapú streaming béta verziója várhatóan 2020. szeptember 15-től lesz elérhető megfelelő internetkapcsolat és előfizetés mellett. Egyes játékokhoz külön megvásárolható kontroller szükséges. A játékok katalógusa országtól függően és időszakonként változhat.

[6] Az 5G szolgáltatások csak 5G hálózaton érhetők el. A tényleges sebesség országtól, szolgáltatótól és felhasználói környezettől függően változhat.

[7] A Bluetooth MIC funkcióban a hangminőség a Samsung eszközeire van optimalizálva.

[8] A Samsung DeX vezeték nélkül a Miracast technológiát támogató okos TV-ken használható. A Samsung DeX a 2019 után megjelent Samsung Smart TV-ken nyújtja a legjobb felhasználói élményt.

[9] Átlagos felhasználói szokások esetében. Az akkumulátort a független Strategy Analytics vizsgálta az USA-ban és az Egyesült Királyságban 2020 júliusában az SM-N980, SM-N981, SM-N985 és SM-N986 előzetes verziók esetében, LTE és 5G Sub6 hálózatokon (nem tesztelték 5G mmWave hálózaton). Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól, a hívások számától és egyéb tényezőktől függően változhat.

[10] A Samsung belső laboratóriumi tesztje alapján, a készülék dobozában található töltővel, teljesen lemerült akkumulátorról töltve, minden szolgáltatást és a kijelzőt kikapcsolva. A töltés valós sebessége a használati szokásoktól, a töltés körülményeitől és egyéb tényezőktől függően változhat.

[11] Az UWB funkció elérhetősége országtól és jogszabályoktól függően változhat.

[12] A Közeli Megosztás csak az UWB technológiával rendelkező Samsung eszközök között működik.

[13] Az 5G a Galaxy Tab S7+ esetében érhető el.

[14] A billentyűzet külön vásárolható meg.

[15] A Közeli Megosztás elérhetősége országtól függően változhat.

[16] A Samsung Book sorozat készülékei Magyarországon nem érhetők el.

[17] A Vezeték nélküli kijelző funkció Windows 10 PC-ken érhető el, várhatóan 2020 szeptemberében érkező frissítéssel.  A Galaxy Tab S7 és Tab S7+az év második felében érkező firmware frissítést követően támogatja a funkciót.

[18] A készülék és a kapcsolódó szoftver nem alkalmas betegség vagy egészségi állapot orvosi diagnosztizálására, vagy betegségek gyógyítására, enyhítésére, kezelésére vagy megelőzésére. Az SpO2 szolgáltatás a bevezetéskor nem, hanem 2020 harmadik negyedévében válik elérhetővé. A szolgáltatás aktiválásához szoftverfrissítés szükséges. A szolgáltatás jelenleg nem elérhető Algériában, Angolában, Kanadában, Franciaországban, Iránban, Líbiában, Japánban, Dél-Afrikában és Thaiföldön.

[19] A pontos mérés érdekében a készüléket négy hetente érdemes egy hagyományos vérnyomásmérő mandzsettával kalibrálni.

[20] A vérnyomásmérő és az EKG funkciók jelenleg Dél-Koreában elérhetők, mindkettő a Dél-Koreai Élelmezési és Gyógyszerbiztonsági Minisztériuma jóváhagyásával.

[21] Az Esésérzékelés az eséseket dinamikus mozgás közben ismeri fel, nem pedig nyugalmi helyzetben. A veszélyhelyzet esetén értesítendő kontakt eléréséhez hálózati kapcsolat szükséges. A GPS pontosságát befolyásolhatják az olyan, jelek küldését és fogadását befolyásoló tényezők, mint például az épületek.

[22] A kijelzőt átlósan mérve. A tényleges méret ennél kisebb a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.

[23] Az elérhetőség és a színek országtól és szolgáltatótól függően változhatnak.

Vélemény, hozzászólás?