Oppo Reno S lehetséges, hogy 64MP-es kamerával rendelkezik és támogat egy extra gyors töltést

Szerző:

A Reno Ace még nem jelent meg Indiában, de a pletykák szerint az Oppo még egy ennél is komolyabb zászlóshajót tervezett be.

 

 

 

 

 

Az Oppo Reno S. Hasonlóan az Ace-hez, az új 65W-os Super VOOC 2.0 gyors töltési technológiát fogja használni. A hátsó főkamera azonban egy 64MP-es érzékelőt fog tartalmazni. A többi kameráról jelenleg még nem esett szó (az Ace-n egy 13MP-es teleobjektív és egy 8MP-es ultra széles kamera található hátul, és egy 16MP-es szelfi kamera az előlapi bevágáson).

Mindezt azonban meg kell fizetni, a pletyka szerint, az Oppo Reno S 40 000 INR-be fog kerülni (kb 160.000Ft), amikor megjelenik, december első hetében. Ez a Reno 10X zoom indulási ára, amely májusban érkezett Indiába. (pontosabban a 6/128 GB-os verzió). Ezen kívül ott van még az Oppo K5 is – ez a készülék is egy 64 megapixeles főkamerával (plusz egy 8 megapixeles, széles látószögű kamerával) rendelkezik, de ez egy középkategóriás telefon, amelyet a Snapdragon 730 lapkakészlet hajt meg és a 30W-os VOOC 4.0 töltést is támogatja. Feltehetően a Reno S a jelenlegi legjobb processzort, a Snapdragon 855+-t fogja megkapni.

 

 

 

Forrás:  91mobiles.com

Vélemény, hozzászólás?