A Lumia 530 reklám videója az Androidos telefonokat „ekézi”

Szerző:

Lumia_530Nyugodtan mondhatjuk, hogy még a vízcsapból is a Lumia 530 folyik, hiszen aki olvassa a hazai és külföldi telefonos portálokat, mindenütt ebbe a készülékbe botlik. A Nokia a legújabb belépő szintű okostelefonjához nagy reményeket fűz, ennek megfelelő a reklámkampány is. Az éppen csak bemutatott Lumia 530 már a legfrissebb Microsoft operációs rendszerrel, a Windows Phone 8.1-gyel érkezik. Az első videóban ennek működéséből kapunk ízelítőt, a másodikban pedig a hasonló árkategóriába eső Androidos telefonokkal hasonlítják össze a Lumia 530 hardverelemeit és képességeit.

Először megnézhetjük a Lumia 530 kinézetét és a rajta futó számos alkalmazást.

A második videóban a cirka 100 dollárért megvásárolható Android operációs rendszerű okostelefonokkal vetik össze a Lumia 530-at és persze, hogy a Nokia telefon kerül ki győztesen az összehasonlításból.

Lumia_530_team

Egyik vetélytárs sem büszkélkedhet 4 magos, 1,2 GHz-es processzorral, 4 GB beépített és 128 gigabájtig SD kártyával bővíthető tároló memóriával, a legfrissebb elérhető operációs rendszerrel, és már alapból is ingyen adott, mégis teljes funkciójú multimédia és irodai szoftverekkel, mint a MixRadió vagy a Word, az Excel és a PowerPoint.

A vásárlók várhatóan augusztusban találkozhatnak először a Nokia Lumia 530-cal a boltokban.

Forrás: wpcentral.com

1 hozzászólás a cikkhez

  1. PDA Fan Club szerint:

    A Nokia Lumia 530 reklám videója az Androidos telefonokat „ekézi” http://t.co/8K8wtEKk17

Vélemény, hozzászólás?