Moto 360 – gyönyörű okosóra borzasztó áron?

Szerző:

moto-360-priceA szaksajtóban csak szuperlatívuszokban szóltak róla és sok kütyümániásnak dobbant hatalmasat a szíve, mikor először meglátta a Motorola okosóráját. De lehet, hogy most meg az álluk koppant hatalmasat a földön, mikor a Moto 360 ára is feltűnt egy kínai weboldalon.

Eddig csak szépet és jót írtak a Motorola okosórájáról. A „hagyományos”, mármint az okosóráknál megszokott szögletes formával szakító kerek és elegáns formaterv azonnal belopta magát az emberek szívébe és sokaktól hallottam, olvastam, hogy így kiáltottak fel a Moto 360 képeit vagy épp a hivatalos bemutatkozó videót meglátva – Nekem ez kell!

Aztán most jött a hidegzuhany. 2800 Yuan, vagyis kb 450 USA dollár a JD.COM webáruház oldalán a Moto 360 rendelési ára. Ez cirka kétszerese(!!!) a Samsung és az LG hasonló tudású okosóráinak, amelyekhez már kicsivel 200 dollár fölött hozzá lehet jutni.

moto-360-price
Ez bizony kétszer több, mint az LG G Watch vagy a Samsung Gear Live ára

 

Bízzunk benne, hogy ez az ár csak valamelyik kínai weblapszerkesztő mellényúlását tükrözi, mert ha a Motorola valóban tartaná ezt a magas árat, nem valószínű, hogy túl sokat adnának el az órájukból, bármilyen jól sikerült is a kinézete.

Forrás: gforgames.com

1 hozzászólás a cikkhez

  1. Thomas Jenei szerint:

    A Gear el Samsung is igy kezdte tavaly…

Vélemény, hozzászólás?