Megérkezett a Vodafone saját táblagép családjának harmadik generációja – Smart Tab III

Szerző:

vodafone_logo (430x300)Remek árak, nagy tudás. A harmadik generációs Vodafone táblagépek 7 és 10 inches kivitelben, 4 magos processzorral, Android Jelly Bean 4.2-vel érkeztek meg – teljes mobilinternetes fogyasztói élményt kínálva felhasználóiknak.

 

A két új saját márkás táblagép egyaránt képes a 3G HSPA+ kapcsolatra, így akár a 42,2Mpps sebességű letöltésre is. Természetesen bluetooth és wifi is segíti a kapcsolódást, a képek, zenék, dokumentumok megosztását, éppúgy ahogy a tájékozódást a legkorszerűbb GPS, vagy a fotózást az elő- és hátlapi kamera.

Az 1,2 GHz-es, négymagos processzorral szerelt – így villám gyors –  Smart Tab III 7 és Smart Tab III 10 is elérhető havi előfizetéses és feltöltőkártyás csomagokkal.

Smart-Tab-III-family

 

Mindkét készülékben van természetesen telepítő varázsló, így a készülékek és a felhasználói felület is könnyen beállítható, testre szabható. A számtalan az Android alkalmazás mellett egy sor speciális Vodafone alkalmazás is a vevők rendelkezésére áll, így egyszerűen kezelhetőek a Vodafone Smart Tab III eszközök és hatékonyan lehet megvédeni a személyes adatokat is.

A kisebbik családtag, a Vodafone Smart Tab III 7 a Tablet MobilNet 14 csomaggal már 1 Ft-os kezdőrészlettel megvásárolható, míg a nagyobb, Vodafone Smart Tab III 10 a Tablet MobilNet 21 csomaggal 9990 Ft-os áron vehető meg.

Vodafone

Vélemény, hozzászólás?