LG OK55 – a parti hangszóró

Szerző:

Az LG G7 mellé tesztelésre kaptunk egy parti hangszórót is, ami elősegíti a buli hangulatot. Mindent egyben hangrendszerről van, szó amibe rakhatunk DVD lemezt, telefonunkkal rácsatlakozhatunk bluetooth segítségével, használhatunk hozzá pendrive-ot, vagy aux bemenetén kereszült is eléhetjük erősítőjét.

 

 

 

Ez a hangszóró nem a hifi mániásoknak készült, inkább a fiatalság igényeit próbálja meg kielégíteni.  Az LG OK55 magassága több mint 70 centi, és 30 centi mély, két kereket érdemes lett volna alá tenni a cipeléséhez.

A két mikrofon bemenete a karaoke-szórakozásra vágyók számára lehet hasznos. Erőteljes mélyhangokat (170W RMS) produkál , a magasai(165W RMS) kissé ércesek , hangszórója pedig nemcsak hangot, de RGB fényt is kibocsát. A zenét nem csak bluetooth kapcsolattal tudjuk biztosítani, van aux bemenet, amelyre akár bluray lejátszót is köthetünk, USB bemenet is került a hangszóró tetejére, így erről is mehet a zene, de beépített DVD lejátszója is van, ha esetleg hagyományos CD lemezt játszanánk le.

Rengeteg parti funkciót szorítottak be vezérlőpultjába, a parti indító effektől a szkreccselésig minden van. Vezérlőpultját ellepik a gombok és csúszkák.

A hangszóról készítettem egy bemutató videót is, amelyben mérőmikrofonnal is megmértem hangerejét 25 méter távolságról.

 

 

Vélemény, hozzászólás?