Kedves Gyerekek! Ma este Androbiról, a bátor kis robotról mesélek nektek

Szerző:
baker robiEgyszer volt, hol nem volt, még a Cupcake erdőn is túl, élt Androbi, a szorgalmas kis robot. Volt neki egy cukrászdája, ahol finomabbnál finomabb süteményeket készített a PDA nyomkodásban megfáradt Fanoknak. Androbi nem volt egy begyöpösödött robot, ezért fel is szereltetett a cukrászdában egy ingyenes Wi-Fi hotspotot. A hír gyorsan elterjedt a környéken és már nem csak a barátai tértek be hozzá egy kis sütemény kóstolóra vagy fanclubbok az esedékes találkozójukra, de már a messzi földről érkező magányos vándorok is úgy terveztették meg útvonalukat navigációs programjukkal, hogy köztes célnak Androbi cukrászdáját állították be.
Egy-egy hétvégén már kígyózó sorok alakultak ki a bolt előtt és nem volt ritka a türelmetlen zsörtölődés sem a sorban állók között. Androbi ilyenkor csak annyit mondott a nyugtalan tömegnek, hogy „Be Patience!“. Nem azért tette, mert fitogtatni akarta, hogy tud külföldiül és ily ékesszólóan intené türelemre az idegeskedőket, hanem arra akart célozni, hogy ők is lehetnének olyan szorgalmasak, mint az a csokoládészerető duci királylány a dalnokok csodálatos meséiben és beállhatnának a pult mögé segédkezni, de legalábbis elmosogathatnák a piszkos süteményes tányérokat.
 
baker androbi_pfc
 
Androbi mindenfélét sütött, még Donutot és Eclairt is, de almás pitét nem volt hajlandó csinálni. Ennek egyetlen oka volt, méghozzá Pistinek a sarki zöldségesének az a rossz szokása, hogy minden almából kiharapott egy darabot, mert szerinte egy alma csak úgy hiányosan szép igazán. Androbi ezt nagyon gusztustalannak tartotta és bosszantotta is, mert nem tudta a süteményválasztékot bővíteni. El is határozta, hogy télen, mikor a cukrászda mellett csörgedező Froyo (frozen yoghurt) patak befagy, útra kel a patakon túlra, hogy az elöljáróságon panaszt tegyen.
Így is lett. Egyik szabadnapján korcsolyát csatolt a lábára, Androidos okostelefonján kiválasztotta a POI-k közül a központi Gingerbread házikót, ahol a megharapdált almák panaszait kezelték, és nekivágott a Froyo patak jeges felszínének. Ekkor kellett szembesülnie a szomorú ténnyel, hogy a navigációs programokat közutakon autókázásra és nem patakon korcsolyázásra fejlesztették ki, ezért …
 
 
Adásunkat megszakítjuk!!!
Mese- és Pletykaügyi Minisztérium hivatalos közleményét olvassuk be.
 
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy ez a mese annyira elhülyült, hogy a minisztérium a Rendőrség és az Ifjúságvédelmi Hivatal együttműködésével, beleegyezésével és támogatásával az adás azonnali beszüntetését rendelte el, a mese folytatásának előre nem látható káros hatásai miatt.
Egyben tájékoztatjuk a kedves hallgatóságot, hogy kiszivárgott hírekre hivatkozva a TechRadar.com hírül adta, hogy az Android operációsrendszer következő verzióját, követve a kezdőbetű sorozatot Honeycombnak fogják hívni és egy bátor húzással a ma még hihetetlen 4.0 verziószámot kapja majd.

Vélemény, hozzászólás?