Így szépül és ésszerűsödik az Android L (videó)

Szerző:

android_lAhogy közeleg az időpont, hogy a Google legfrissebb operációs rendszere valamelyik új okostelefonnal a mindennapi felhasználók kezébe kerüljön, úgy jelennek meg egyre-másra a bemutató videók és elemzések az Android L megváltozott kinézetéről és újdonságairól. Megnézve ezt a pár perces videót, máris lehet némi fogalmunk az új dizájnról és az ésszerűsített funkciókról az Android 4.4.3-hoz képest.

Akkora változtatásokat természetesen nem hoz a frissítés a KitKat-hoz képest, hogy aki eddig is az Androidot használta, ne igazodna el egyből az Android L működésében, de a modernebb dizájn, a megokosított képernyő feloldás, az átalakított menük, vagy az alkalmazások közötti váltás mikéntje mindenképp említést érdemel.

Persze számos újítás csak a hivatalos alap Androidban újdonság és a gyártói vagy a főzött romokban már eddig találkozhattunk velük. Az új Android a látható felület mögött is jelentős változásokon megy át például a kedvezőbb energia felhasználás érdekében, de erről már beszéltünk pár napja .

Forrás: Adrian Isen

2 hozzászólás a cikkhez

  1. […] legfrissebb operációs rendszerével mutatkoznak be. Most se lesz ez másképp, a Nexus 6 az Android L-t fogja elhozni nekünk. Ebből egyenesen adódik, hogy amíg nincs kész az operációs rendszer, […]

  2. Bala szerint:

    Így szépül és ésszerűsödik az Android L (videó) http://t.co/WyZKuEyq3B

Vélemény, hozzászólás?