iGO primo Androidra?

Szerző:

Elterjedt a hír, miszerint a Nav N Go Kft. idén tavasszal végre elkészíti a hivatalos marketről is letölthető, iGO primo navigációs szoftvert. Itt a tavasz a nyakunkon, és semmi hír a megjelenéséről. Türelmetlenségemben utána jártam a dolognak, hogy végre hivatalos állásfoglalást kapjunk a témában.

 


Megkerestem ez ügyben a cég sajtókapcsolati ügynökségének munkatársát, aki először telefonon, majd kérésemre egy hivatalos e-mailben is cáfolta az elterjed információt.

 

Következzék az NNG állásfoglalása:

 

Kedves Zoltán!

Kérésére küldöm írásban is az NNG állásfoglalását:

Nemrégiben napvilágot látott az a hír, miszerint az iGO primo szoftver hamarosan megjelenik az Android Marketen. Sajnos ez az információ téves, az NNG egyelőre nem tervezi önálló alkalmazásként letölthetővé tenni Androidos megoldását. Üzleti partnereink bizonyos típusú készülékein előre telepítve továbbra is megvásárolható az iGO Navigáció Android-változata.

Üdvözlettel,

 

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy kedvenc navigációs szoftverem továbbra sem fog megjelenni Androidra. Így csak a remény maradt, hogy valamikor a jövőben tervbe veszik elkészítését.

Vélemény, hozzászólás?