HTC One M8 minden platformon? – Mikor jön az iOS?

Szerző:

HTC-One-W8Olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a HTC az idei év egyik meghatározó csúcskategóriás androidos okostelefonjából, a HTC One M8-ből kiad egy olyan verziót, amin a Windows Phone 8.1 operációs rendszer fog futni. Miért is ne? A HTC-nek nem ez lenne a az első Windows Phone készüléke, a vas pedig adott és igencsak jóra sikerült.

Elég lagymatag a Windows Phone piac a 2014-es évben. Igazából csak a Nokia hozza ki egymás után a különböző kijelző méretű Lumiákat. Miért is ne kavarhatná fel ezt az állóvizet a HTC, elvégre az HTC One M8-at nem hivatalosan az év legjobb okostelefonjának kiáltották ki.HTC-One-M8-Windows-Phone

Persze ha a Windows Phone 8.1 fut majd az M8-on a nevét meg kell változtatni. A legvalószínűbb a W8 elnevezés. Funkcióiban nem fog visszalépni a WP verzió. Meg fogja örökölni az M8-tól Duo kamerát és az előre néző és kiváló hangzást adó BoomSound hangszórókat is. A HTC One W8 várhatóan 2014 őszén mutatkozhat be.

És hogy mi van a címben említett iOS-szel? Ez a boldog jövő csak az álmainkban létezik, mikor szabadon választhatjuk meg, hogy a nekünk tetsző készüléken milyen operációs rendszert futtassunk.

Forrás: wmpoweruser.com

Vélemény, hozzászólás?