A HTC extra akciókkal kedveskedik a One vásárlóknak

Szerző:

htc1Mint azt tudjuk, a HTC erőteljesen gyengélkedett az elmúlt 1-2 évben, és bizony a beszállítók késése miatt a legújabb csúcskészülék terjedése is komoly falakba ütközik. Ez igen nagy probléma, hiszen a piaci terítés késése azt eredményezte, hogy lesznek olyan régiók, ahol a Samsung Galaxy S4 hamarabb kerül a boltokba, mint a One, vagy legalábbis nem elegendő mennyiségben fog rendelkezésre állni. Nincs más megoldás, mint kárpótolni valahogy extra akciókkal a vásárlókat, hátha ez megnöveli kicsit az eladásokat. 

A készletezési probléma ellensúlyozására az Amerikai Egyesült Államokban három szolgáltató is ajándékot ad majd a HTC One vásárlóknak, kérdés, hogy ez mennyire bizonyul majd elegendőnek a kilábalásra.

Az AT&T és a Sprint mobilszolgáltatók 50$-os Google Play kupont adnak majd a készülékhez, a RadioShack pedig további 10$ kedvezményt ad, ha két éves hűséggel náluk veszed meg a készüléket. A T-mobile a készülékhez való speciális autós szettet ajándékoz a vásárlóknak, ami árát tekintve még akár több is lehet, mint a fenti kupon.

Tekintettel arra, hogy a készülék ára előfizetéssel és hűséggel 200$ körül mozog, igen komoly akcióról beszélhetünk, és jól sikerült belőni az extrákat is, hiszen egy ekkora Play kupon igen sok alkalmazás megvásárlására ad lehetőséget, és az autós kiegészítő is jól jöhet mindenkinek.

htc-one-radio-shack-590

Reméljük, hogy nem csak a tengerentúlon, hanem itt Európában, azon belül kis hazánkban is úgy ítéli majd meg a cég, hogy érdemes ehhez az eszközhöz nyúlni a népszerűség érdekében!

 

Forrás: BGR, Phandroid

1 hozzászólás a cikkhez

  1. […] napja írtam arról, hogy a HTC milyen trükkökre kényszerül a szállítási problémái miatt. A mai hír, mely szerint a Samsung szerződést kötött a Best […]

Vélemény, hozzászólás?