Hivatalos Wikipedia alkalmazás a Marketen

Szerző:
wikipediaNéhány napja letölthető a marketről a Wikipedia szabad internetes tudástár hivatalos kezelőprogramja androidos készülékekhez. Eddig is elérhetőek voltak nem hivatalos applikációk, melyekkel kinyerhetőek voltak az információk a wikiből, de ez most a Wikimedia Foundation „gyári” szoftvere, melynek segítségével az összes kérdésedre megtalálhatod a választ. Még annyira friss, hogy alig pár százan töltötték le. Smile
 
 

 
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a böngésző elindítása nélkül tehessük ugyanazt a Wikipedián, mint az eredeti weboldalon. A program lehetőséget biztosít, hogy elmentsük az összes oldalt, amit felkerestünk, hogy azokat később újra könnyen megtaláljuk újraolvasásra.
  

Wikepedia-app map
 
Egy térképen másodpercek alatt megmutatja az app a tartózkodási helyünket, aminek aztán a közelében is keresgélhetjük, amire kíváncsiak vagyunk. Na ez valahogy még nem akar magyarul működni. 🙁 A Megyeri-hídra rákeresve a térképen nem hoz találatot. Viszont átállítva a nyelvezetet angolra, és beírva a Megyeri Bridge szót, egyből meglett a híd, Békásmegyer, a Szusza Stadion és minden, amiben akár csak töredék egyezés volt a keresett kifejezéssel.
Végül az arra érdemes találatainkat megoszthatjuk a közösségi oldalakon, vagy egy egyszerű üzenetben az ismerőseinkel.
 
 
 img_qr
 
 
Forrás: talkandroid.com

Vélemény, hozzászólás?