Galaxy Alpha – Prémium kategóriás Samsung telefon a jövő hónapban

Szerző:

Galaxy-FMióta a Galaxy S5 bemutatásra került terjednek a hírek egy luxus kivitelű, fémházas, erősebb, több memóriával bíró és nagyobb képernyőfelbontású készülékről. Pár hónap után ez részben meg is valósult, hiszen a Samsung piacra dobta az 1440 x 2560 pixel felbontású Galaxy S5 LTE-A vagy más néven Galaxy S5 Prime okostelefont. De mi igazából nem ezt vártuk és ez nem lehet a Galaxy F, ahogy a Galaxy sorozat luxusverzióját az első pillanat óta emlegetik.

 

 

Jól értesült körök tudni vélik, hogy már a jövő hónapban bemutat a Samsung egy új fémházas modellt Galaxy Alpha néven. A Galaxy F nevet sehol sem említik, bár az előzetes specifikációk megegyeznek a Galaxy F-nél vártakkal.

 

Galaxy-F-close-up-400x242

 

Amennyiben a hírek igaznak bizonyulnak és az IFA előtt bemutatkozik a Galaxy Alpha / F, akkor a szeptemberi seregszemlére csak a Galaxy Note 4 marad a retina szkennerével. Talán így logikusabb is. A Samsung két csúcskészüléke így nem lopja el a showt egymástól.

Persze majd meglátjuk, hogy mindez igaz-e, ha megtörténnek a hivatalos bejelentések.

Forrás: ETnews.com

1 hozzászólás a cikkhez

  1. […] látják a piaci igényeket, hallják a kritikákat, így nekiálltak a felső kategóriába szánt Galaxy F / Alpha elkészítésének, mely tudását tekintve a Galaxy S5-tel áll majd szoros kapcsolatban, na meg […]

Vélemény, hozzászólás?