0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
A start menü/settings/connections/connections után nekem ez jön:
A speciális fülön kellene választani a selected networks -t (szép magyarosan...)Erről kellene egy kép.
Itt nyilván a hálózatválasztás kell...
Igen az, és ott kellene lennie a szolgáltatói beállításoknak.
Itt ez van, A felső legördülőben a proxy Internet alatt még My Work Network ill. My ISP van...
A triviális kérdés jön. ez fel van téve?You are not allowed to view links. Register or Login
Ha ez aze lső hozzászólásból a progi akkor igen, a My Device-ra.
És a második linken lévő? Elvileg azzal tudod beállítani a netet.
Csak a Pati által belinkeltet találom, azt is tettem fel.
You are not allowed to view links. Register or Login megvan! ez nem volt fent, most rakom...
Az ugyan az, mint ami az én linkem?Ha igen, elindítottad?
Hát én láma azthiszem ez volt a bibi. Lehet röhögni.
Tedd fel device-ra.Indítsd el, négyzetbe pipa, válaszd a T-Mobile-t, és elvben örülünk.Neked is lesz sok ilyen szép T-s cucc.
Mindekettüt felraktam és mindkettőnél hibát jelzett, hogy a wm régebbi verziójához készültek, a megjelenítésben probléma adódhat.
Ne foglalkozz vele.
Windows mappán belül kell legyenek?
Ezt most nem értem. Mi legyen belül?
Az omnia t-mobil-os progi ill. a 220 volt-os is. Honnan tudom elindítani őket, mert csak telepítve van mindkettő.
A triviális kérdés jön. ez fel van téve?You are not allowed to view links. Register or LoginSzerk:Meg ez:You are not allowed to view links. Register or Login
Az egy dolog, hogy a CAB nincsen már fenn a 4shared-on, de nekem megvan korábbról, a baj az, hogy ez a CAB nem telepíthető a WM 6.5-re, tud valaki segíteni egy újabb verzióval, amit elfogad a WM 6.5 is?
Hogyhogy nem települ? Mi a hibaüzenet?