2024, 12 19, 08:18:09

Szerző Téma: iPhone általános beszélgetés  (Megtekintve 144945 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hanee

• dr. nyuci
    • Ovizsákok, vízhatlan lepedők
  • PDA: nincs
  • PDA ROM: nincs
Re: iPhone általános beszélgetés
« Reply #75 Dátum: 2009, 08 23, 08:48:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Csak a 3GS-t tudom ajánlani, 3G-be akkor se ugorj bele ha holnap már meglehetne. ;)

Szia!
A 3G-t miért nem ajánlod semmiképp?  :oops:
Nekem az van például és akkor vettem, amikor már kijött a 3GS is..

hanee
"Most women complain that there are no single, straight men left. I'd just like to meet one that's human"

Nem elérhető Shinai

• Navigáció / Navigation: Asus A636N, i900
  • PDA: Iphone 3GS 16 Gb.
  • PDA ROM: OS 3.1.2
« Reply #76 Dátum: 2009, 08 23, 10:29:45 »
Köszönöm Sárkányölő az infót!  :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #77 Dátum: 2009, 08 23, 14:53:11 »
Csak a 3GS-t tudom ajánlani, 3G-be akkor se ugorj bele ha holnap már meglehetne. ;)
Ez számomra egyértelmű. Eszem ágába sincs 3G-t venni, ha veszek, akkor csak 3GS-t.Egyébként átlagos használattal mennyit megy egy töltéssel?

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #78 Dátum: 2009, 08 23, 20:54:00 »
Szia!
A 3G-t miért nem ajánlod semmiképp?  :oops:
Nekem az van például és akkor vettem, amikor már kijött a 3GS is..

hanee

Szia

Igen, amikor írtam nem gondoltam a 3G tulajok lelkivilágára. Alapjába véve semmi gond vele, de maximalista vagyok. Tehát a hardver erősebb, az üzemidő jobb, és ez is már elég ok szerintem. Ami még a 3GS mellett szól a porci tudása (HD videók lejátszása) ami egyelőre nem elérhető opció. Én hiszek benne, mert az Apple oldaláról leszedet HD anyagot nekem is lejátszotta, ami arra enged következtetni, hogy az Apple a demó videója erejéig feloldotta ezt a korlátot. Én azt prognosztizálom, hogy ha kidobja a 4G iPhonet, már 3.5 OS-el ami támogatni fogja a HD anyagok lejátszását felvételét. Hasolno képpen a mostani helyzethez, majd lehet frissíteni a GS-eket is de a 3G-t a processzora miatt csak részlegesen, úgy mint most a 2G-t 3.0-ra. Más. A 3GS-re írt programok nem fognak futni 3G, de ez szerintem csak játékokat fog érinteni.  Persze megírhatják a 3G-s változatát is a 3GS progiknak, de az már butított lesz. Röviden ennyi. ;)

Nem elérhető hanee

• dr. nyuci
« Reply #79 Dátum: 2009, 08 23, 21:04:07 »
Szia

Igen, amikor írtam nem gondoltam a 3G tulajok lelkivilágára. Alapjába véve semmi gond vele, de maximalista vagyok. Tehát a hardver erősebb, az üzemidő jobb, és ez is már elég ok szerintem. Ami még a 3GS mellett szól a porci tudása (HD videók lejátszása) ami egyelőre nem elérhető opció. Én hiszek benne, mert az Apple oldaláról leszedet HD anyagot nekem is lejátszotta, ami arra enged következtetni, hogy az Apple a demó videója erejéig feloldotta ezt a korlátot. Én azt prognosztizálom, hogy ha kidobja a 4G iPhonet, már 3.5 OS-el ami támogatni fogja a HD anyagok lejátszását felvételét. Hasolno képpen a mostani helyzethez, majd lehet frissíteni a GS-eket is de a 3G-t a processzora miatt csak részlegesen, úgy mint most a 2G-t 3.0-ra. Más. A 3GS-re írt programok nem fognak futni 3G, de ez szerintem csak játékokat fog érinteni.  Persze megírhatják a 3G-s változatát is a 3GS progiknak, de az már butított lesz. Röviden ennyi. ;)

Szia!

Értelek. Mondjuk én nem játszom rajta :) Azért vettem 3G-t, mert meg volt rá X Ft-om, és az a tény, hogy nem tudok fizetni havi 10 ezret az előfizetésért (és ki sem használnám). Tehát korlátozottak voltak a lehetőségek, de mindenképp szerettem volna egyet.
Mivel nincs nagyon összehasonlítási alapom (nem volt korábban még csak Apple gépem sem), nincs semmi gondom a sebességgel sem.
A játékok nálam meg kimerülnek abban, hogy kockatologatós, kártya és egyéb logikai játékok.. ezek nem éppen processzorigényesek ha jól sejtem  :D

Szerinted mikorra várható amúgy egy 4G készülék? Majd arra váltok  :taps:

hanee
"Most women complain that there are no single, straight men left. I'd just like to meet one that's human"

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #80 Dátum: 2009, 08 23, 21:09:54 »
Szia!

Értelek. Mondjuk én nem játszom rajta :) Azért vettem 3G-t, mert meg volt rá X Ft-om, és az a tény, hogy nem tudok fizetni havi 10 ezret az előfizetésért (és ki sem használnám). Tehát korlátozottak voltak a lehetőségek, de mindenképp szerettem volna egyet.
Mivel nincs nagyon összehasonlítási alapom (nem volt korábban még csak Apple gépem sem), nincs semmi gondom a sebességgel sem.
A játékok nálam meg kimerülnek abban, hogy kockatologatós, kártya és egyéb logikai játékok.. ezek nem éppen processzorigényesek ha jól sejtem  :D

Szerinted mikorra várható amúgy egy 4G készülék? Majd arra váltok  :taps:

hanee

Ha minden jól megy, egy év mulva valamikor jövőre
Itt lehet ábrándozni :)    You are not allowed to view links. Register or Login

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #81 Dátum: 2009, 08 23, 21:13:46 »
Ez számomra egyértelmű. Eszem ágába sincs 3G-t venni, ha veszek, akkor csak 3GS-t.Egyébként átlagos használattal mennyit megy egy töltéssel?

Normál használatot én nem ismerem, mivel egész nap a neten lógok, úgy hogy minden nap tőltenem kell :D

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #82 Dátum: 2009, 08 23, 22:42:34 »
"Ha minden jól megy, egy év mulva valamikor jövőre"

Hamarabb lesz az.
Én a karácsonyi szezonra tippelek. A 3GS csupán időhúzás volt az Apple részéről, kiadtak egy készüléket, mert itt volt az ideje. Megújították a hardveralapokat és a szoftvert, de semmi különleges pluszt nem adtak vele. A durranás még hátra van, a szeptember a Snow Leopard-é és pár új Mac modellé, de úgy tippelem október környékén várhatunk egy soron kívüli bemutatót az iPhone valódi következő változatáról, ami decemberben piacra is kerül.
Az Apple egyre nagyobb szerepet kap a mobil piacon, ezt hosszú távon egyetlen termékkel nem tudja tartani, vagy ha igen, akkor csak úgy, hogy annak életciklusát lerövidítik. Mivel nem mutattak be több készüléket egyszerre, így az utóbbi megoldás a kézenfekvő.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #83 Dátum: 2009, 08 24, 23:20:43 »
Van lehetőség mentésre egy hard reset előtt vagy az iTunes -on keresztüli szinkronizálás van és kész?Rom frissítésnél is és hard resetnél is törlődik minden a készülékről vagy a felmásolt anyagok megmaradnak?

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #84 Dátum: 2009, 08 25, 07:38:42 »
Van lehetőség mentésre egy hard reset előtt vagy az iTunes -on keresztüli szinkronizálás van és kész?Rom frissítésnél is és hard resetnél is törlődik minden a készülékről vagy a felmásolt anyagok megmaradnak?

Mindent backupol. Ha akarod ha nem. Ezért kell figyelni, hogy a C:\-ben legyen elég hely. Ugyan is ide tesz az ITunes minden mentést. Főleg ha sok progi van rajta akkor gyorsan elfogyhat a hely.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #85 Dátum: 2009, 08 25, 08:50:41 »
Mindent backupol. Ha akarod ha nem. Ezért kell figyelni, hogy a C:-ben legyen elég hely. Ugyan is ide tesz az ITunes minden mentést. Főleg ha sok progi van rajta akkor gyorsan elfogyhat a hely.

Az jó. :)
Kerestem az információt, hogy mennyibe kerül a regisztrálás az App Store -ba, de nem találtam árat. Tudja ezt valaki?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #86 Dátum: 2009, 08 25, 08:56:23 »
Nem találtam még eddig telefon profil kezelő programot. Olyat, amivel pl. este 10-kor automatikusan kikapcsolhatom a telefon részt és egyúttal halkabbra is lehet állítani a hangot. Van ilyen program?

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #87 Dátum: 2009, 08 25, 09:40:17 »
Az jó. :)
Kerestem az információt, hogy mennyibe kerül a regisztrálás az App Store -ba, de nem találtam árat. Tudja ezt valaki?

Azt hiszem 500 Ft.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #88 Dátum: 2009, 08 25, 09:45:15 »
Nem találtam még eddig telefon profil kezelő programot. Olyat, amivel pl. este 10-kor automatikusan kikapcsolhatom a telefon részt és egyúttal halkabbra is lehet állítani a hangot. Van ilyen program?

Szerintem ilyen nincs. Azt olvastam, hogy az SDK ehhez a részhez nem nyújt hozzáférést.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #89 Dátum: 2009, 08 25, 20:12:28 »
Azt hiszem 500 Ft.
Azt hiszed?  :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #90 Dátum: 2009, 08 25, 20:30:06 »
Szerintem ilyen nincs. Azt olvastam, hogy az SDK ehhez a részhez nem nyújt hozzáférést.
Sebaj, ez megszokható, korábban is megvoltam nélküle. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #91 Dátum: 2009, 08 25, 20:34:30 »
Ha kilépek egy programból és újraindítom, akkor általában a legutolsó állapotban fog újraindulni vagy úgymond tiszta lappal?

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #92 Dátum: 2009, 08 25, 20:43:18 »
Ha kilépek egy programból és újraindítom, akkor általában a legutolsó állapotban fog újraindulni vagy úgymond tiszta lappal?

A HOME gombbal tudsz kilépni BÁRHONNAN. Ez gyakorlatilag bezárja az alkalmazást. A visszalépsz akkor elölről kezdi.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #93 Dátum: 2009, 08 25, 21:13:54 »
A HOME gombbal tudsz kilépni BÁRHONNAN. Ez gyakorlatilag bezárja az alkalmazást. A visszalépsz akkor elölről kezdi.

Azért kérdeztem, mert tegyük fel van egy dokumentum, amit szerkesztek és közben számolni is kellene. Akkor a dkoumentumból csak a Home gombbal tudom előcsalni a számológépet, ami után ha visszalépek a szerkesztőbe, akkor megint nyithatom meg a dokumentumot?

Nem elérhető hanee

• dr. nyuci
« Reply #94 Dátum: 2009, 08 25, 21:19:47 »
Sziasztok!

Sharp: Ez általában programfüggő, hogy honnan kezdi úja, de a legtöbb program (szerintem kb. 99%-ban) ott folytatja a dolgot, ahol abbahagytad. Tehát ha te például elkezdesz írni egy e-mailt, de közben ki kell valamit számolnod és kilépsz a levelezőből HOME gombbal, és utána visszalépsz a levelezőbe, ugyanoda visz, az elkezdett levélhez. De ez fordítva is igaz, a számológép is például megjegyzi amit utoljára beírtál :)

AppStore-ba regisztrálás kártyával: Ha minden igaz, akkor 2x levont 1 €-s összeget, amivel azt ellenőrzik, hogy fizetőképes vagy-e és valós-e a kártyád; ami az árfolyamtól függően 500-750 Ft között van..

Sárkánylölő: Pont jókor jön majd ki a 4G ha kijön tényleg, mert akkor még a megjelenésétől számítva egy évig várok, és akkor veszek, amikor letelik a két évem. Addigra már nem lesz annyira új és lehet majd kapni  :taps:

Igaz az, hogy jailbreakelve többet bír az akksi?

hanee

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #95 Dátum: 2009, 08 26, 01:15:32 »
Sziasztok!

Sharp: Ez általában programfüggő, hogy honnan kezdi úja, de a legtöbb program (szerintem kb. 99%-ban) ott folytatja a dolgot, ahol abbahagytad. Tehát ha te például elkezdesz írni egy e-mailt, de közben ki kell valamit számolnod és kilépsz a levelezőből HOME gombbal, és utána visszalépsz a levelezőbe, ugyanoda visz, az elkezdett levélhez. De ez fordítva is igaz, a számológép is például megjegyzi amit utoljára beírtál :)

AppStore-ba regisztrálás kártyával: Ha minden igaz, akkor 2x levont 1 €-s összeget, amivel azt ellenőrzik, hogy fizetőképes vagy-e és valós-e a kártyád; ami az árfolyamtól függően 500-750 Ft között van..

Sárkánylölő: Pont jókor jön majd ki a 4G ha kijön tényleg, mert akkor még a megjelenésétől számítva egy évig várok, és akkor veszek, amikor letelik a két évem. Addigra már nem lesz annyira új és lehet majd kapni  :taps:

Igaz az, hogy jailbreakelve többet bír az akksi?

hanee

Szia

Te tudnál várni egy évet? :shock: Képzelj el egy exrudált titánium házat, amibe lézerforgácsolással alakítják ki az alkatrészek helyét. Az egész nem lesz vastagabb 5.5mm-nél, elölről fekete teli üveg borítja, kezelőszerv egyáltalán nem lesz rajta az új oprendszernek köszönhetően, és 60-100MB/s adatátvitelre lesz képes az LTE hálózaton. :)
AppStorral kapcsolatos meglátásom You are not allowed to view links. Register or Login
Akkuidő You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #96 Dátum: 2009, 08 26, 07:54:29 »
"Igaz az, hogy jailbreakelve többet bír az akksi?"

Igen is meg nem is.

Önmagában a jailbreak-től se többet, se kevesebbet nem bír az aksi.
Ellenben jailbreak után hozzáférsz a fájlrendszerhez és ki tudsz kapcsolni olyan rendszerfolyamatokat (pl. olyan rendszerlog-okat, amikre csak a fejlesztőknek van szüksége, de minden készüléken futnak), amikre nincs szükség és ezzel növelheted az a készülék töltés nélküli üzemidejét és a készülék sebességét is.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #97 Dátum: 2009, 08 26, 09:04:17 »
Képzelj el egy exrudált titánium házat, ...

Magyarul: titán, angolul ékezet nélkül. :ok:

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #98 Dátum: 2009, 08 27, 17:25:57 »
Bocs, de ezt most olvastam.:

irmes

• Vendég
« Reply #99 Dátum: 2009, 08 27, 19:02:16 »
Mivel még új szifonos vagyok, lenne egy-két kérdésem:

1. Hogyan tudok felrakni divx filmet?

2. Hogyan tudok felrakni a netről letöltött zip-be tömörített témát?

Előre is köszi a segítséget.  :)