Ez a biztosra? Hogy utólag függetleníttetem? Akkor azzal a garancia is ugrik vagy ez hivatalos függetlenítés? Na és hogy érted azt, hogy ha biztosra akarok menni?
Szia!
Ez
A hivatalos függetleníttetés. Mivel a T-Mobile a kizárólagos forgalmazója az iPhone 3G/3GS-nek kishazánkban.
Úgy értettem, hogy ha biztosra akarsz menni, hogy nem létezik igazából független iPhone. Minden országban úgy árulják, hogy valamelyik szolgáltatóhoz kötődik. Van néhány ország, ahol az ottani törvények ezt nem teszik teljesen lehetővé, pl. Olaszország (tehát kötelező úgy értékesíteniük hogy független legyen a többi szolgáltató felé is), de ez sem jelent hálózatfüggetlenséget, csak országon belüli függetlenséget és ha hazahozod, könnyen ütközhetsz abba a problémába, hogy lezár a telefon szépen..
Bár állítólag van rá megoldás, azaz "okosban" meg lehet oldani, hogy használhasd itthoni SIM kártyával lezárás nélkül, de hát egy ilyen drága készüléknél szerintem nem érdemes ezzel szórakozni és ügyeskedni, jobban jársz a Domino + függetlenítés dologgal, mert az hivatalos és tuti.
hanee