2024, 12 20, 13:50:23

Szerző Téma: iPhone általános beszélgetés  (Megtekintve 145017 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
Re: iPhone általános beszélgetés
« Reply #425 Dátum: 2009, 10 30, 19:12:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
köszi a választ ha sikerül a JB-feltenni utána hogyan lehetrámenni a cydiára? na a végén még hétfőn megrendelem 2-3 nap alatt postázza a t-mobile webshop,azt mondta a nagyon kedves hangú néni :D  mobil-tv vel kapcsolatban valaki csak azért mert akkor áttérnék egy másik csomagra is amiben van ingyen mobil tv. :ok:
PÜ-ben megtalálsz mindent. Mondjuk úgy, hogy a cydia pont ugyan olyan, mint az appstore. Meglátod és egyből meg fogod érteni. Pont így kérdezgettem 3 hete én is!

az ájfón nagyon szórakoztató tud lenni, de ha ugyan azt akarod kihozni mint pl az omnia 2-ből akkor sok munka vár rád:) De a kényelmes kezelés sokmindenben kárpótol, nem kell arra figyelni, h a kijelőt kiszolgáld, az szolgál ki téged. 1 hét ájfón után már nem bírtam elbánni az omnia kijelzőjével.
Elnézést a szóismétlésekért!

Nem elérhető lasvegas

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
  • PDA ROM: 4.1.1 XXALJ3
« Reply #426 Dátum: 2009, 10 30, 19:51:09 »
még egy kérdés :D skype vagy msn működik rajta illetve ha igen akkor beszélni is lehet rajta vagy csak irogatni?

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #427 Dátum: 2009, 10 30, 19:52:52 »
köszi a választ ha sikerül a JB-feltenni utána hogyan lehetrámenni a cydiára? na a végén még hétfőn megrendelem 2-3 nap alatt postázza a t-mobile webshop,azt mondta a nagyon kedves hangú néni :D  mobil-tv vel kapcsolatban valaki csak azért mert akkor áttérnék egy másik csomagra is amiben van ingyen mobil tv. :ok:

Szerintem a mobiltv nem fog menni, a T-Mobile legalábbis nem írja a kompatibilis készülékek között.

Nem elérhető Mordon

« Reply #428 Dátum: 2009, 10 30, 19:54:12 »
még egy kérdés :D skype vagy msn működik rajta illetve ha igen akkor beszélni is lehet rajta vagy csak irogatni?

Mindkettő van és a Skype kliens-en beszélni is lehet (alapból csak akkor, ha Wifi-n csatlakozol, de ez megkerülhető, mint mindig jailbreak a varázsszó :D)

Nem elérhető lasvegas

« Reply #429 Dátum: 2009, 10 30, 19:59:06 »
Mindkettő van és a Skype kliens-en beszélni is lehet (alapból csak akkor, ha Wifi-n csatlakozol, de ez megkerülhető, mint mindig jailbreak a varázsszó :D)
köszönöm wifin fogom használni legtöbbször úgyis,na pár óra alatt tisztult a kép rendesen :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #430 Dátum: 2009, 10 30, 21:02:46 »
...lassan képbe kerülök sajnos eddig winmokat nézegettem de ma nagyon rákattantam az iphonra gondolom sok gagyi kérdést teszek fel bocs.
Én is így kezdtem... :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #431 Dátum: 2009, 10 30, 21:04:57 »
köszönöm wifin fogom használni legtöbbször úgyis,na pár óra alatt tisztult a kép rendesen :ok:
Ha sokat neteznél egy kézi kütyüvel, akkor jelenleg szerintem az iPhone a jobb választás. Főleg ha türelnetlen vagy...

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #432 Dátum: 2009, 10 30, 22:27:26 »
Szerintem a mobiltv nem fog menni, a T-Mobile legalábbis nem írja a kompatibilis készülékek között.

Egyszer már belinkeltem megy rajta a mobiltv, amit feltettem képet az a m1 adása volt éppen. Egy probléma van vele, a felbontás csapnivalo, ugy hogy várom a következő app- ot a mostaninál csak jobb lehet.  :D
Általába a szolgáltató marketing fogása, 'nem támogatott készülék' HTC-töl kezdve az Asuson át sok készüléket felkeszítettem mobilTV-re, de soha nem használtam. :)
Majd ha a 4G-ben beleteszik a DVB-H tunelt is ... :shock:

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #433 Dátum: 2009, 10 30, 22:34:14 »

Fring-et ajánlanám az tudja egyben az MSN-t is Skypeot SIP  is és még sok mindent, és nagyon szép, nemrég lett frissítve. Mellesleg ha átolvasod az összes iPhonos topikot mégtöbbet megtudhatsz. Pl. Hamarosan lesz benne radió, és valszeg FMtranszmitter.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #434 Dátum: 2009, 10 30, 22:55:07 »
Ha sokat neteznél egy kézi kütyüvel, akkor jelenleg szerintem az iPhone a jobb választás. Főleg ha türelnetlen vagy...

Azért a HD2 4,3" kijelzőjén se lehet annyira rossz, és a sebességéhez se kell nagy türelem, ahogy elnéztem a videókat. ;)

Nem elérhető lasvegas

« Reply #435 Dátum: 2009, 10 31, 00:01:00 »

Fring-et ajánlanám az tudja egyben az MSN-t is Skypeot SIP  is és még sok mindent, és nagyon szép, nemrég lett frissítve. Mellesleg ha átolvasod az összes iPhonos topikot mégtöbbet megtudhatsz. Pl. Hamarosan lesz benne radió, és valszeg FMtranszmitter.
köszi egész nap iphonos topikokat olvasgatok már vagy 12 órája :D ez a fring egy program ezekszerint  :ok:

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #436 Dátum: 2009, 10 31, 21:50:43 »
köszi egész nap iphonos topikokat olvasgatok már vagy 12 órája :D ez a fring egy program ezekszerint  :ok:

Ugyan olyan program mint a Skype, csak több voip, és chat only protokollt ismer.
SIP, MSN Messenger, ICQ Chat only, Google Talk, Twitter, Yahoo, AIM,

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #437 Dátum: 2009, 11 04, 18:10:03 »
No tegnap este nekiestem és csináltam egy Restore-t, így a 3.1.2-es OS települt a készülékre, JB, unlock, backup vissza, Cydia-ból kézzel visszaraktam a szükségeseket. Azóta a Maps-ben teljesen jó lett a GPS még borult ég alatt is. Elindítása után kell neki max fél perc, hogy teljesen kövesse a mozgásomat. Ma többször elindítottam különböző városokban és mindig azonnal esetleg pár utcával látott arrébb, de max. fél percen belül már ott mutatott, ahol voltam. Az előző OS-sel viszont volt hogy egy egész településsel arrébb adott pozíciót, sőt fél perc elteltével sem volt jó. Nem mondom, hogy az OS-sel volt a probléma, mert nem tudom, de már nem is érdekel. Most jó és ez a lényeg. :)

Nem elérhető Shinai

• Navigáció / Navigation: Asus A636N, i900
  • PDA: Iphone 3GS 16 Gb.
  • PDA ROM: OS 3.1.2
« Reply #438 Dátum: 2009, 11 05, 15:52:56 »
Sziasztok!

Kellene 1 kis segítség! iTnes on probalok feltenni progit, azt latom hogy feltette a telefonra mert kevesebb a hely es home screenen is ott az ikon az itunesban, de a telefonon nincs ott a progi ikonja. Mi a megoldas?  :shock:

Nem elérhető Shinai

« Reply #439 Dátum: 2009, 11 05, 15:53:58 »
Es persze JB-s.

Nem elérhető Shinai

« Reply #440 Dátum: 2009, 11 05, 16:55:58 »
Kitoroltem az itunesban a progikat amit fel akartam telepíteni es utanna szinkrozizaltam. Viszont a telefonon rajta maradt valahol a program, aminek nem jelent meg az ikonja csak a helyet foglalja. Hogy tudom kitorolni a telefonrol is hogy ne foglalja a helyet. Ha mar nem tudom hasznalni mert nincs ikonja?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #441 Dátum: 2009, 11 05, 16:58:03 »
Kitoroltem az itunesban a progikat amit fel akartam telepíteni es utanna szinkrozizaltam. Viszont a telefonon rajta maradt valahol a program, aminek nem jelent meg az ikonja csak a helyet foglalja. Hogy tudom kitorolni a telefonrol is hogy ne foglalja a helyet. Ha mar nem tudom hasznalni mert nincs ikonja?

Ha JB-elt, akkor biztosan találsz rá valami fájlkezelőt.

Nem elérhető Shinai

« Reply #442 Dátum: 2009, 11 05, 17:12:48 »
Ha JB-elt, akkor biztosan találsz rá valami fájlkezelőt.

Fennt van az ifile de annyi mappa van hogy nem tudom hogy hova tette ill nem akarok mast veletlenul kitorolni. Nem olyan atlathato ( legalabbis a winmo utan) nekem hogy hol keressem.

Nem elérhető Mordon

« Reply #443 Dátum: 2009, 11 05, 17:42:53 »
Fennt van az ifile de annyi mappa van hogy nem tudom hogy hova tette ill nem akarok mast veletlenul kitorolni. Nem olyan atlathato ( legalabbis a winmo utan) nekem hogy hol keressem.

Az App Store-os alkalmazások a var/mobile/Applications mappában vannak.
Szép hosszú kód a mappák neve, ha nem akarod egyenként végignézni (de akarod, mert a már letörölt alkalmazás mappáját máshogy nem találod meg), akkor telepíted Cydiából az AppLinks programot, ami a var/mobile/AppLinks mappába létrehoz minden alkalmazáshoz egy symlink-et, az alkalmazás valódi nevével, így könnyen kereshetőek.

Egyébként, ha megtanulod, hogy mi hol van, akkor sokkal átláthatóbb lesz a rendszer, mint a WinMo, mert itt mindennek adott helye van, nem ömlesztve van minden, mint Windows alatt a System mappában. :D

Nem elérhető Shinai

« Reply #444 Dátum: 2009, 11 05, 17:50:16 »
Az App Store-os alkalmazások a var/mobile/Applications mappában vannak.
Szép hosszú kód a mappák neve, ha nem akarod egyenként végignézni (de akarod, mert a már letörölt alkalmazás mappáját máshogy nem találod meg), akkor telepíted Cydiából az AppLinks programot, ami a var/mobile/AppLinks mappába létrehoz minden alkalmazáshoz egy symlink-et, az alkalmazás valódi nevével, így könnyen kereshetőek.

Egyébként, ha megtanulod, hogy mi hol van, akkor sokkal átláthatóbb lesz a rendszer, mint a WinMo, mert itt mindennek adott helye van, nem ömlesztve van minden, mint Windows alatt a System mappában. :D

Koszi megnezem! A masik kerdesemre nem tusz megoldast? Hogy miert nem tesz ki ikont ha elmeletileg felrakja a progit mert kevesebb a szabad hely ill. itunesben a home screenen kirakja az ikonjat.

Nem elérhető Shinai

« Reply #445 Dátum: 2009, 11 05, 18:00:39 »
Sajnos nincs  meg hogy hova tette a fajlt mert abban amit leirtal eleresi utat ott nincs, feltettem az applinkset is de o is azokat latja amit en de az nem az amito megszeretnek szabadulni. Egyebbkent nem kell valamit meg felinstallalni (mobileinstaller) hogy tudjak pcrol telepíteni progit?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #446 Dátum: 2009, 11 05, 18:44:38 »
Sajnos nincs  meg hogy hova tette a fajlt mert abban amit leirtal eleresi utat ott nincs, feltettem az applinkset is de o is azokat latja amit en de az nem az amito megszeretnek szabadulni. Egyebbkent nem kell valamit meg felinstallalni (mobileinstaller) hogy tudjak pcrol telepíteni progit?

Be van pipálva a szinkronizálandó programoknál az adott alkalmazás?

Nem elérhető Shinai

« Reply #447 Dátum: 2009, 11 05, 18:49:17 »
Be van pipálva a szinkronizálandó programoknál az adott alkalmazás?

Amikor fel akartam installalni akkor ott volt a pipa, miutan nem rakott ikont a telefonba ekkor kitoroltem az itunesbol a progit.

Nem elérhető Shinai

« Reply #448 Dátum: 2009, 11 05, 18:54:26 »
Harom progit akartam felrakni, mind a harom kipipalva, el is kezdte installalni, vegzett is es fogyott a szabad hely de ikont nem rakott ki. Ha egyesevel akartam ezutan felrakni akkor hibauzenettel lealt.

Nem elérhető Shinai

« Reply #449 Dátum: 2009, 11 05, 20:30:17 »
Akkor mi van ha nyomtam egy full resetet és csak az alma latszik es korbe-korbe  forog egy kor es mast nem csinal?