Ok de gondolom abban egyet értünk hogy a jailbreak fontossága az ipnone-on és a fözött rom "fontossága" a winmo.-n, nem ugyan az.!
Itt megint csak az egyes programok futtathatóság érdekében van a hangsuly. De még csak a symbian telefonoknál sem szükséges csinált rom, hogy az összes .sys fájl és funkció futtatható legyen rajta.
Most ha a kérdés az melyik rendszernek van nagyobb szüksége a warezra, és ha a kályhától indulunk el, akkor azt kell hogy mondjam a winmonak. Miért? Mert.
A romfőzés aranyszabálya, hogy gyorsabb stabilabb rendszert kapjunk. Ezen felül a testreszabhatoság dugájábadől sokszór. Én számtalanszór késtem el azért mert a millió beállítás közül egyet nem vettem észre. OS alapból stabíll, gyors, és gyakorlatilag minden megtalálható az AppStorban. Amiért JBznek páran, annak oka a szolgáltatói tiltások megkerülése, amivel teljesen egyetértek, és az Oprendszer hiányosságainak kiküszöbölése, cserébe feláldozva a stabillitás mértékét. Ha figyelmesen olvasol észre veheted, hogy teljesen más okok vezetnek a warezra.