2024, 12 19, 16:54:41

Szerző Téma: iPhone általános beszélgetés  (Megtekintve 144961 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sárkányölő

• Vendég
Re: iPhone általános beszélgetés
« Reply #225 Dátum: 2009, 09 21, 10:36:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jól gondoltam... Bár a winmo-nál sincs ez másként. Némi próbálkozások vannak, amik vagy működnek vagy nem...
General-Accessibility-White on Black on    Brutál próbáld ki!

irmes

• Vendég
« Reply #226 Dátum: 2009, 09 21, 12:00:50 »
General-Accessibility-White on Black on    Brutál próbáld ki!

Fúú ez "nadzson" durva!  :D

Nem elérhető Shinai

• Navigáció / Navigation: Asus A636N, i900
  • PDA: Iphone 3GS 16 Gb.
  • PDA ROM: OS 3.1.2
« Reply #227 Dátum: 2009, 09 21, 13:57:39 »
Az App Store-ban keresd meg a FileAid-et (ingyenes). Ehhez társul a pc-n a DiskAid (ez utóbbit 14 nap próbaidő után meg kell vásárolni $9.90-ért), amivel usb-n keresztül tudsz másolni, törölni bárhová a készüléken. Ez utóbbi itt található: You are not allowed to view links. Register or Login.

Köszönöm az ifót. Ez lesz az elso progi amit lefogok tolteni ha meglesz a phone.

Egyebbkent ha nezni v. hallgatni akarok filmet, zenet, akkor at kell konvertalnom mas formatumma pl mov, vagy kezeli az avi, mpg,mp3-at ? Eddig wines mobilom volt, az  iphonehoz lama vagyok. De szerencsere van itt sok segitokesz user!  :taps:  :ok:  :taps:

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #228 Dátum: 2009, 09 21, 15:00:18 »
Köszönöm az ifót. Ez lesz az elso progi amit lefogok tolteni ha meglesz a phone.

Egyebbkent ha nezni v. hallgatni akarok filmet, zenet, akkor at kell konvertalnom mas formatumma pl mov, vagy kezeli az avi, mpg,mp3-at ? Eddig wines mobilom volt, az  iphonehoz lama vagyok. De szerencsere van itt sok segitokesz user!  :taps:  :ok:  :taps:

MP3-at az iTunes convartál, AVI-t meg ez

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #229 Dátum: 2009, 09 21, 15:29:30 »

iTunes-zal az eredetit se konvertálnám, nem hogy mp3-at, azaz egyik veszteségesből egy másikat. :shock:

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #230 Dátum: 2009, 09 21, 15:52:46 »
iTunes-zal az eredetit se konvertálnám, nem hogy mp3-at, azaz egyik veszteségesből egy másikat. :shock:

Ha hallgattál volna már iPodot ezt nem írtad volna le. A gyakorlat más.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #231 Dátum: 2009, 09 21, 18:00:23 »
Ha hallgattál volna már iPodot ezt nem írtad volna le. A gyakorlat más.

Igényszint kérdése... Valószínűleg nem azért születnek a témában You are not allowed to view links. Register or Login, mert az iTunes a konvertálás királya.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #232 Dátum: 2009, 09 21, 18:37:53 »
Igényszint kérdése... Valószínűleg nem azért születnek a témában You are not allowed to view links. Register or Login, mert az iTunes a konvertálás királya.

Nem akarom felsorolni mennyi PDA-m volt már, de mind közül az iPhone zenei teljesítménye kiemelkedően a legjobb. Kiegyensúlyozott frekvencia menet. Az Mp3-nak 20Hz-20KHz az átviteli frekvenciája, ami ezidáig nevetséges volt számora amig nem hallottam az iPhonba épített iPodot. Akár mit írnak róla el fogom olvasni. Azon meg vitatkozhatnánk, hogy a tömörített hang eleve hiányérzetett okoz a zenében. Miért? Mert az emberi fül számára nem hallható hangokat, felharmonikusokat nem rögziti. Csak hogy az agy ezeket is tudat alatt feldolgozza, és ha nincs jelen a hagképben, csökken a jelenlétérzet. Legjobb példa a CD, és a Bakelit LP közti Különbség.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #233 Dátum: 2009, 09 21, 18:45:59 »

Igény kérdése...

Tudsz jobbat????

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #234 Dátum: 2009, 09 21, 20:12:26 »

Kiprobáltam (volna) EAC-t, mert igéretesnek tünik, de nem válaszól Vistan.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #235 Dátum: 2009, 09 21, 21:27:56 »
Ti tudtok ide írni az iPhone-ról? Én csak a tárgy mezőbe tudok írni. Van esetleg erre valami furfang? A technet-en tudok írni bárhová, ott kipróbáltam, minden működik.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #236 Dátum: 2009, 09 21, 21:39:04 »
Ti tudtok ide írni az iPhone-ról? Én csak a tárgy mezőbe tudok írni. Van esetleg erre valami furfang? A technet-en tudok írni bárhová, ott kipróbáltam, minden működik.

Idáig tudtál válaszolni. Nem értem. Most nem tudsz? Zage-vel ved fel a kapcsolatot.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #237 Dátum: 2009, 09 21, 21:44:22 »
Idáig tudtál válaszolni. Nem értem. Most nem tudsz? Zage-vel ved fel a kapcsolatot.
Dehogy tudtam. Idáig is a laptopomról írtam ide, csak mindig elfelejtettem megkérdezni, hogy van-e erre megoldás.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #238 Dátum: 2009, 09 21, 21:50:17 »
Mert egyébként te tudsz ebbe a mezőbe írni iPhone-ról?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #239 Dátum: 2009, 09 22, 01:42:35 »
Kiprobáltam (volna) EAC-t, mert igéretesnek tünik, de nem válaszól Vistan.

Sok éve azt használom, és ment Vistán ill. Win7 alatt is OK.

Sharp,
Ezt most asztali Safari alól írom, nincs semmi gubanc. Eddig Opera Mobile és IE alól is rendben volt, valami a szifonban lesz.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #240 Dátum: 2009, 09 22, 08:42:22 »
Sok éve azt használom, és ment Vistán ill. Win7 alatt is OK.

Sharp,
Ezt most asztali Safari alól írom, nincs semmi gubanc. Eddig Opera Mobile és IE alól is rendben volt, valami a szifonban lesz.

Igen, tudom. Az asztali Safarival tudok ide írni, csak az iPhone-ról nem. Mint már írtam a technet fórumába tudok írni, így valami apróság lehet a gond. Ebből is látszik, hogy a fórumok is különbözőek. Jó lenne tudni, hogy itt ez a mező mivel működik...

Nem elérhető Stefun

• PDA: HTC Legend
  • PDA ROM: CM 7.1
« Reply #241 Dátum: 2009, 09 22, 09:05:29 »

A Mókaarénán olvastam az egyik fantól hogy az iphone mp3-at nem konvertál hanem 1:1-be ráteszi. Most akkor mi az igazság?
Ha a rajta lévö médiákat visszaakarnánk tenni pc-re, akkor az milyen kiterjesztésben menne át? Pl. ha mp3-at, avi-t, divx-et ráteszünk, aztán vissza a gépre, akkor visszakonvertálja az eredeti fájl-ba?

irmes

• Vendég
« Reply #242 Dátum: 2009, 09 22, 09:48:39 »
A Mókaarénán olvastam az egyik fantól hogy az iphone mp3-at nem konvertál hanem 1:1-be ráteszi. Most akkor mi az igazság?
Ha a rajta lévö médiákat visszaakarnánk tenni pc-re, akkor az milyen kiterjesztésben menne át? Pl. ha mp3-at, avi-t, divx-et ráteszünk, aztán vissza a gépre, akkor visszakonvertálja az eredeti fájl-ba?

Csak akkor konvertálja vissza a filmeket, ha berakod konvertáló progiba, amugy meg marad az eredeti iphone-os kiterjesztésben.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #243 Dátum: 2009, 09 22, 10:01:42 »

Ha mincs tele az ablak akkor egy tappal kijelölőm írásra, nyomok egy sorvéget, és írok. Ha tele van akkor nem tudok, mert a kurzolt nem tudom mozgatni, nincs görgető sáv, így csak a meglévő szövegbe tudnám beszúrni a választ, úgy meg értelmetlen lenne. Tulajtonképpen PC-n a válasz ablaknak sincs görgetösávja, azt hiszem, de ebben nem vagyok bíztos. Ha iPhonon kézzel görgetek, megy az egész oldal. Ezt is az iPhonnal írom.

Nem elérhető Stefun

« Reply #244 Dátum: 2009, 09 22, 10:41:31 »
Most bele olvastam az eddigi irásokba és többen a jailbreak-et ugy veszik mint a winmo készülékeknél a fözött romot.
Iphone-on jb. nélkül nem mennek egyes programok illetve nem lehet funkciokat elöhozni. Winmo-nál viszont fözött rom nélkül is müködik minden funkcio és minden rá készült programot lehet használni.
Tehát  van fözött rom és hivatalos rom... de hivatalos  jailbreak....?  Csak azért irtam mert az elején kérdezték hogy melyik a "warez".   :angyal:

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #245 Dátum: 2009, 09 22, 10:49:23 »

Nekem sikerült. Iphone 3G 3.0fw. Az az egyetlen baj, hogy nem lehet gördíteni a szövegdobozt. Ez lehet a safari és az iPhone hibála is mert nem találtam a lefelé nyilat.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #246 Dátum: 2009, 09 22, 10:59:07 »
Most bele olvastam az eddigi irásokba és többen a jailbreak-et ugy veszik mint a winmo készülékeknél a fözött romot.
Iphone-on jb. nélkül nem mennek egyes programok illetve nem lehet funkciokat elöhozni. Winmo-nál viszont fözött rom nélkül is müködik minden funkcio és minden rá készült programot lehet használni.
Tehát  van fözött rom és hivatalos rom... de hivatalos  jailbreak....?  Csak azért irtam mert az elején kérdezték hogy melyik a "warez".   :angyal:

Bocsi, de ha azt mondom a feketére, hogy fehér, attól még nem lesz fehér. Ez a hasonlatod nagyon sántít.

Van a hivatalos OS, de nincs hivatalos főzött rom. Hülyeségeket én is tudok írni. :p

Nem elérhető Stefun

« Reply #247 Dátum: 2009, 09 22, 12:39:01 »
Bocsi, de ha azt mondom a feketére, hogy fehér, attól még nem lesz fehér. Ez a hasonlatod nagyon sántít.

Van a hivatalos OS, de nincs hivatalos főzött rom. Hülyeségeket én is tudok írni. :p

Ok de gondolom abban egyet értünk hogy a jailbreak fontossága az ipnone-on és a fözött rom "fontossága" a winmo.-n, nem ugyan az.!
Itt megint csak az egyes programok futtathatóság érdekében van a hangsuly.  De még csak a symbian telefonoknál sem szükséges csinált rom, hogy az összes .sys fájl és funkció futtatható legyen rajta.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #248 Dátum: 2009, 09 22, 13:32:25 »
Ok de gondolom abban egyet értünk hogy a jailbreak fontossága az ipnone-on és a fözött rom "fontossága" a winmo.-n, nem ugyan az.!
Itt megint csak az egyes programok futtathatóság érdekében van a hangsuly.  De még csak a symbian telefonoknál sem szükséges csinált rom, hogy az összes .sys fájl és funkció futtatható legyen rajta.

Most ha a kérdés az melyik rendszernek van nagyobb szüksége a warezra, és ha a kályhától indulunk el, akkor azt kell hogy mondjam a winmonak. Miért? Mert.
A romfőzés aranyszabálya, hogy gyorsabb stabilabb rendszert kapjunk. Ezen felül a testreszabhatoság dugájábadől sokszór. Én számtalanszór késtem el azért mert a millió beállítás közül egyet nem vettem észre. OS alapból stabíll, gyors, és gyakorlatilag minden megtalálható az AppStorban. Amiért JBznek páran, annak oka a szolgáltatói tiltások megkerülése, amivel teljesen egyetértek, és az Oprendszer hiányosságainak kiküszöbölése, cserébe feláldozva a stabillitás mértékét. Ha figyelmesen olvasol észre veheted, hogy teljesen más okok vezetnek a warezra.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #249 Dátum: 2009, 09 22, 14:38:42 »
gyakorlatilag minden megtalálható az AppStorban. Amiért JBznek páran, annak oka a szolgáltatói tiltások megkerülése

Azért ez ilyen formában erős túlzás. Mármint nem hiányosságnak, hanem csak tiltásnak felfogni a multitaskingot pl. Ha csak belegondolsz, mennyi funkció volt korábban elérhető csak JB útján, amit aztán beletettek a gyári OS-be is.