2024, 12 19, 11:06:42

Szerző Téma: iPhone általános beszélgetés  (Megtekintve 144956 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: iPhone általános beszélgetés
« Reply #150 Dátum: 2009, 09 09, 17:34:40 »
  :) Szolgálati közlemény! :)

Időközi PFC-s találkozó 2009. szeptember 18-án, pénteken, 18-órától
a Szőnyi úti Don Pepe pizzériában
(1142. Budapest, Szőnyi út 2. BVSC Sportcentrum, M3-as autópálya bevezető)
:ok:
You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #151 Dátum: 2009, 09 10, 11:26:30 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Mod: ez már semmilyen nyomdafestéket nem tűr

:D cenzúra cenzúra cenzúra cenzúra  :D

folyadékkristályos kijelző????? Kinek kell ilyen?

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #152 Dátum: 2009, 09 10, 13:07:22 »
Ezen a fórumon nem tűrök opcén szavakat, még akkor sem ha csak ki lehet következtetni a cenzúra miatt. Ha valakinek csak azok jutnak az eszedbe ész érvek helyett, akkor inkább tartsa meg magának.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #153 Dátum: 2009, 09 10, 17:49:41 »
nem tűrök opcén szavakat.

:shock: :-X  :olvass:

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #154 Dátum: 2009, 09 10, 18:03:30 »
:shock: :-X  :olvass:

Ja akkor Én kérek elnézést és Romovics nyugottan folytassa. Ezért nem kommentáltam a hozzászólását ami tele van butasággal. Mióta nincs a 3GS-ben autozumm? InnentőL ostoba provokátornak tartom. Csak azt nem értem miért használ iPhone-t már évek óta ha annyira nem tetszik neki?

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #155 Dátum: 2009, 09 10, 18:12:10 »
Ja akkor Én kérek elnézést és Romovics nyugottan folytassa. Ezért nem kommentáltam a hozzászólását ami tele van butasággal. Mióta nincs a 3GS-ben autozumm? InnentőL ostoba provokátornak tartom. Csak azt nem értem miért használ iPhone-t már évek óta ha annyira nem tetszik neki?
Mielőtt nagyon magadra veszed, Erdoke arra célzott, hogy elírtad azt a bizonyos szót, nem a megnyilvánulásodra utalt. Helyesen: obszcén-nek írják.  :ok:
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #156 Dátum: 2009, 09 10, 18:12:45 »

Igen ez a megoldás, átírni HTC Hero-ra.

irmes

• Vendég
« Reply #157 Dátum: 2009, 09 10, 19:12:41 »
Hát fiúk, lányok bas*hatjuk... :( Nagy valószínüséggel az apple lépett egy olyan dolgot, amiből bizonyosan nemzetközi botrány lesz. Az új 3.1-es szoftver-ben új BASEBAND-et használ az OS így úgytűnik nem lehet jailbreakelni. Itt valójában az a probléma, hogy az ujonan eladott szifonokon is ez a szoftver van, így azokat semmilyen módon nem lehet feltörni. Hogy mi jön ezután? Szerintem baromi nagy eladási visszaesések. Nagyon remélem, hogy a dev-team-nek lesz valami megoldása. Addig véleményem szerint senki ne vásároljon se 3GS-t se 3G-t.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #158 Dátum: 2009, 09 10, 19:59:28 »
Hát fiúk, lányok bas*hatjuk... :( Nagy valószínüséggel az apple lépett egy olyan dolgot, amiből bizonyosan nemzetközi botrány lesz. Az új 3.1-es szoftver-ben új BASEBAND-et használ az OS így úgytűnik nem lehet jailbreakelni. Itt valójában az a probléma, hogy az ujonan eladott szifonokon is ez a szoftver van, így azokat semmilyen módon nem lehet feltörni. Hogy mi jön ezután? Szerintem baromi nagy eladási visszaesések. Nagyon remélem, hogy a dev-team-nek lesz valami megoldása. Addig véleményem szerint senki ne vásároljon se 3GS-t se 3G-t.

Nagyon sok embert ismerek akik esküszne, hogy nem fogják soha feltőrni, mert meg vannak elégedve az App Store programjaival. "Amit ember lezárt, azt ember ki is tudja nyitni." Türelem.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #159 Dátum: 2009, 09 10, 20:19:01 »
Megvan végre a iPhone-om. Egyetlen kérdésem van: hol/hogy tudok a készülékre másolni pdf-eket, xls-eket. Ezen kívül minden rendben.  :ok:

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #160 Dátum: 2009, 09 10, 20:24:19 »
Nagyon sok embert ismerek akik esküszne, hogy nem fogják soha feltőrni, mert meg vannak elégedve az App Store programjaival. "Amit ember lezárt, azt ember ki is tudja nyitni." Türelem.
Ha még csak ember zárta volna le, de az Apple Isten tehette, ahogy irmes-t olvasom :P Amúgy örülök, hogy Jobs jobban van :)  Megjött és rendet tett JB ügyében :P
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #161 Dátum: 2009, 09 10, 20:39:22 »
Az eladott iPhone-ok 5-6%-át használják csak jailbreak-elve, nem lesz semmilyen látható változás az eladásokban.

A baseband csere eddig is volt többször, ami miatt gáz a mostani az az, hogy a 3.1-es rendszertől kezdődően használják a 3GS-ben lévő hardveres titkosítást, ami majdnem lehetetlenné teszi a törést.
Aki régebben vette és 3.0, vagy 3.0.1-es rendszert használ, az le tudja menteni a kulcsokat a titkosításhoz, így számukra nyitva marad a készülék.

Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy lesz megoldás, nem szabad elfelejteni, hogy a telepítőben lévő dmg-k 256 bites AES-el vannak titkosítva, mégis feltörték őket.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #162 Dátum: 2009, 09 10, 21:19:13 »
Megvan végre a iPhone-om. Egyetlen kérdésem van: hol/hogy tudok a készülékre másolni pdf-eket, xls-eket. Ezen kívül minden rendben.  :ok:

Gratulálok :taps: Alapból csak ha emailben kapott ilyen dokumentumokat nyitja meg. Elvileg ugyan ugy kellene felmásolni rá, mint ahogy leírtam a videos topikban. Ha lesz rá programod quick office akkor ott fog megjelenni és abból a programból már kezelhető, szerkeszthető. Gyorsan regisztrálj az iTuneson. Dombornyomott kártyával rendelkezned kell. Ha JB-t akarsz nem szabad most frissítened 3.1-re.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #163 Dátum: 2009, 09 10, 23:14:07 »
Gratulálok :taps: Alapból csak ha emailben kapott ilyen dokumentumokat nyitja meg. Elvileg ugyan ugy kellene felmásolni rá, mint ahogy leírtam a videos topikban. Ha lesz rá programod quick office akkor ott fog megjelenni és abból a programból már kezelhető, szerkeszthető. Gyorsan regisztrálj az iTuneson. Dombornyomott kártyával rendelkezned kell. Ha JB-t akarsz nem szabad most frissítened 3.1-re.

Igen, azt tudom, hogy alapból csak a mail programban kapottakat jeleníti meg. Az iTunes-on már rég regisztráltam és nem kell hozzá dombornyomott kártya, nekem sincs és elfogadta. Tudom, hogy kell hozzá egy QuickOffice és valamelyik pdf olvasó. Igen, a 3.1-et olvastam, hogy nem kellene még...

irmes

• Vendég
« Reply #164 Dátum: 2009, 09 11, 06:53:00 »
Ha még csak ember zárta volna le, de az Apple Isten tehette, ahogy irmes-t olvasom :P Amúgy örülök, hogy Jobs jobban van :)  Megjött és rendet tett JB ügyében :P

Te örülsz, hogy nem lehet a jelenlegi álláspont szerint jailbreakelni?  :shock:  Annak én is örülök, hogy Jobs jól val, de ilyen visszatérést!?  :'(

Viszont a vásárlási visszaesésekre kiváncsi vagyok.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #165 Dátum: 2009, 09 11, 08:06:11 »

És ne is frissítsen addig senki 3.1-re!!! A downgrade-hez kell a CID, IBSS, IBEC fileok. Ez csak a 3GS tulajokat érinti! Tehát akinek 3GS-e van az keressen rá, hogy miként tudja kinyerni ezeket a fileokat!!!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #166 Dátum: 2009, 09 11, 08:26:29 »
És ne is frissítsen addig senki 3.1-re!!! A downgrade-hez kell a CID, IBSS, IBEC fileok. Ez csak a 3GS tulajokat érinti! Tehát akinek 3GS-e van az keressen rá, hogy miként tudja kinyerni ezeket a fileokat!!!

Nekem jó a 3.0.1 is. Idő van, biztosan lesz megoldás a 3.1-re is. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #167 Dátum: 2009, 09 11, 08:42:49 »
Hogyan lehet mappákat létrehozni a levelezőben? Azt látom, hogy lehet mozgatni a leveleket és jó lenne szortírozni azokat.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #168 Dátum: 2009, 09 11, 09:13:19 »
Hogyan lehet mappákat létrehozni a levelezőben? Azt látom, hogy lehet mozgatni a leveleket és jó lenne szortírozni azokat.

Menu-Tools-Manage Folders: Context menu (gombra rakható) a fiókon, majd New folder.

Ja, hogy ez a szifon topik? Akkor passz. :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #169 Dátum: 2009, 09 11, 09:23:18 »
Menu-Tools-Manage Folders: Context menu (gombra rakható) a fiókon, majd New folder.

Ja, hogy ez a szifon topik? Akkor passz. :D

Hehe. Azt én is tudom, de most erre kérdezem.  :P

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #170 Dátum: 2009, 09 11, 10:13:02 »
BTW, mennyiért lehet eladni egy zsír új, 16 GB-os 3GS-t? Elég nagy kedvezménnyel vágná hozzám a Tré, és vehetnék valami jó PDA-t az árkülönbözetből és a pontjaimból.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #171 Dátum: 2009, 09 11, 10:14:54 »

Edit-muve-és itt van az inbox, vagy a kuka illetve itt hozhatnál létre tetszőleges számú mappákat. Ehhez le kell tőltened a megfelelő plug-in-t vagy programot a AppStore-ból.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #172 Dátum: 2009, 09 11, 14:30:05 »
Edit-muve-és itt van az inbox, vagy a kuka illetve itt hozhatnál létre tetszőleges számú mappákat. Ehhez le kell tőltened a megfelelő plug-in-t vagy programot a AppStore-ból.

Esetleg tudod annak a pluginnek a nevét? :)

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #173 Dátum: 2009, 09 11, 20:53:40 »
Esetleg tudod annak a pluginnek a nevét? :)

AppStorban néz körül, sok levelező kliens van.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #174 Dátum: 2009, 09 11, 22:10:55 »
AppStorban néz körül, sok levelező kliens van.

Igazából csak egyet találtam, ami kifejezetten levelező, az ibis Mail-t. Ez tudja többek között a mappákat is, szabályokat, stb.