patience:
Ez az átlagos 119%os eredmény nem tünik kevésnek? Már hogy látványra mikor nézed, mert eléggé "pengeélen van.
Az enyém is 800-as procis, igaz csak vga de ugyan ez a tesz, átlagos 208% és vonzata.
Ja, ezt majdelfelejtettem :
A 100% is elég nem? Akkor van baj, ha alatta van. Erre nem tudok mást mondani, meg kell nézni, meg kell hallgatni, meg kell tapizni élőben és nem a tesztekre alapozni.
Remélem az új tulajok is megnyilvánulnak, leírják az első, és a további benyomásaikat a készülékről.
Érdekes dolog, hogy amint megkapunk egy új készüléket, ahelyett hogy az alap dolgokkal próbálgatnánk 1-2 napig, egyből elkezdjük veszettül feltelepítgetni rá a korábbi pda-nknal megszokott programokat. Szerintem érdemes lenne csak úgy magában is kipróbálni... A Touch Player helyett nem kell se TCPMP se Coreplayer. (A felirat is folyamatban van hozzá, olvastam az angol fórumon)
A File explorer helyett ott a File Manager a mindennapokra.
Nálam már kb 50 program van feltelepítve, és bizony jelentősen lelassult a Touchwiz indulása, mert az Others-be minden alkalommal be kell tölteni a feltelepített programokat. A programok nagy részét próbának tettem fel, hogy elindul-e, működik-e, teljesen felesleges közülük egy csomó.