Csütörtök óta van nekem is egy 8Gb- változat:-) You are not allowed to view links.
Register or
LoginPár dolog.
Töltés:
A hozzáadott szinkronkábelen kersztül csak akkor tölti ha számítógéphez van kapcsolva, vagy USB tápra téve és a készülék kikapcsolva. A Samsung CAD300UEB microusb-s autós töltő szintén csak kikapcsolt állapotban tölti, viszont a hálozati töltő és a Nokia DC-6 autós töltő bármikor. Tehát vagy 230V-os inverter vagy Noia Dc-6 az autóba.
Egyébként intenzív nyomkodással, wifi, bluetoth bekapcs, sok internet kevés hívás egy napot kibír. Normál használattla szerintem 1-2 nap lesz. iGo 8-al 2 órás berepülés teszt 100%-ról 47-re ment le.
(A használati utasításban különösen tetszett, hogy azt ajánlják: lehetőleg ne töltsük heti egynél többször...)
Az automatikus forgatás csak a samsung által meghatározott alklmazásokban megy (alapbólcsak külső progival forgatható : pl Quickmenu). A Samsung még a beállításokból is letiltotta az orientációt , de visszakapcsolható:
hklm - system - gdi - rotation -HideOrientationUi 1 > 0
Csak két gombot lehet programozni, az elől lévőt, meg a kamera gomb mellett lévőt.
A tapipad a nyil billentyűfunkciók miatt nagyon hiányzik, ráadásul az alap Samsung billentyűkön sincs nyil gomb, így ajánlott a Fingerkeyboard azonnali telepítése. You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz Igo8 (hivatalos) minden állítgatás nélkül fut.
Ha a Samsung Clockban állítok Wake up alarmot akkor kikapcsolt állapotból az ébresztés eleőtt pár percel felélled és ébreszt. K... jó.
K..va gyors.
A kijelző brutális, a "régi" Omnia szinei ehez képest fakóak, bár egy hete még nagyon jónak tartottam.