Látom, azóta ROM-ot cseréltél, de milyen ROM volt korábban? Ugyanis nekem is üres volt a widget kezelő, de tegnap elfelejtett magyarul a az Omnia! Nem csinátam vele semmit, a laptopon töltődött, egyszer jött egy hibaüzi arról, hogy valami történt, a jelentést el akarom-e küldeni a MS-nek? Ekkor a nyitó képernyő alján a "Telefon" feliat még magyarul volt, de a telefonkönyv felirat helyén már "Phonebook" felirat díszelgett.
SR után már teljes angol felület, a beállításoknál ott van a magyar nyelv, de figyelmeztet arra, hogy a nyelv váltás = hard reset. No ezóta van Widket kezelő!!! (Ja, az alkalmazások közt megjelent a "Contacts" windózos ikon, amit korábban hiába kerestem... Hurrá!)
Érik a frissítés! A jelenlegi ROM-mal vettem, szerintetek ezt ki rakta rá (gyár, eu képviselet,importőr, nagyker, kisker, esetleg a futár
)?
Na még egy kérdés: az miért van, hogy a widget kezelő ikonjára kattintva (a legfelső widget-ikon) egy üres oldal jön csak be, a lehetséges widgetek kijelölésére nincs lehetőség!
(Part-Nero Gsm...VM 6.5 /sunnysoft magyar)