2024, 11 29, 22:33:33

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242858 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Imhotep

• Vendég
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #4000 Dátum: 2009, 12 15, 13:49:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
előtúrtam, de ide hogy?
A hozzászólást ahol írod a keret alatt van hogy
További opciók
Ráklikkelsz és betallózod

Nem elérhető napx

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy Tab 8.9 (P7300)
  • PDA ROM: Overcome2.1.1/_motley OC 1,5GHz/WKK4
« Reply #4001 Dátum: 2009, 12 15, 13:52:33 »
A hozzászólást ahol írod a keret alatt van hogy
További opciók
Ráklikkelsz és betallózod

Köszi, ezt magamtól sose találtam volna ki :D

Imho ... :)

Imhotep

• Vendég
« Reply #4002 Dátum: 2009, 12 15, 13:56:22 »
Köszi, ezt magamtól sose találtam volna ki :D

Imho ... :)
Én is köszi  ;)
És ha képet akarsz betenni, ugyan így tudod.
Ha honlapról képet azt meg a fenti ikonoknál van a képbeszúrás és bemásolod a linket közé.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #4003 Dátum: 2009, 12 15, 14:42:06 »
Wifivel nem működik!
Nálam mindenképpen kell a proxy, csak akkor jelennek meg a böngészőben a csatornák ikonjai és csak akkor működik rendesen, ha ikonok vannak és nem felsorolásban szerepelnek az adók nevei.
Csinálj egy új GPRS internetkapcsolatot pl. Mobil TV névvel, legyen proxy, válaszd ki azt és az internet explorerben  (ha nem ezt használod általában akkor ez is jó, nem kell visszaállítgani az Operat) nyisd meg a wap.t-zones.hu oldalt.
Ha már egyszer sikerült a böngészőből elindítani a streaming playerben, utána a streaming playerből megnyitható proxy nélküli GPRS internetkapcsolattal is, az előzményekből (bal felül felsorolás ikon).
Ma délelőtt - ha ráérek- csinálok egy lépésről-lépésre leírást arról, hogy nálam hogyan működik, screenshotokkal. Menni fog! Valószínűleg az összes rommal jó lesz, majd kérek visszajelzéseket!
Hogy állunk Mobil TV ügyben? Senki nem próbálta ki? Szeretnék pár visszajelzést, hogy másnál is működik-e, és akkor csinálok neki külön témát, képekkel, leírással, stb..  :ima:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Imhotep

• Vendég
« Reply #4004 Dátum: 2009, 12 15, 14:43:28 »
Hogy állunk Mobil TV ügyben? Senki nem próbálta ki? Szeretnék pár visszajelzést, hogy másnál is működik-e, és akkor csinálok neki külön témát, képekkel, leírással, stb..  :ima:
Nincs előfizum hozzá, ebben nem tudok hozzászolni  :hmm:

Nem elérhető Impair

• Navigáció / Navigation: IGO, Sygic Aura
  • PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: Darky 9.3
« Reply #4005 Dátum: 2009, 12 15, 14:54:53 »

Hali!

Nálam működik a Mobil TV. A T-mobile Net-nél a proxy kiszolgálónál írtam be a 212.51.126.2 címet. A 20 standard csatorna tökéletesen működik. Ezekkel a beállításokkal a rendes Mobile net is működik.

Ha kérdésetek van, írjatok!

Imhotep

• Vendég
« Reply #4006 Dátum: 2009, 12 15, 14:57:50 »
Hali!

Nálam működik a Mobil TV. A T-mobile Net-nél a proxy kiszolgálónál írtam be a 212.51.126.2 címet. A 20 standard csatorna tökéletesen működik. Ezekkel a beállításokkal a rendes Mobile net is működik.

Most lehet nagyon LÁMA leszek :hmm: Wifivel lehet mobil tévézni?Ha nagyon  ciki törljétek a kérdésem  ;)

Nem elérhető Versus

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Asus R300
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #4007 Dátum: 2009, 12 15, 15:07:49 »

Abszolút jó hírem van !

Nem állítottam be proxyt ,csak a lejátszót az általad belinkelt alapján.
Aztán most gyorsan felhívtam a T-t hogy vajon miért írja ki nekem hogy nincs érvényes előfizetésem pedig MediaMania M-em van. Erre a srác azonnal közölte hogy pardon,bocsánat mert elfelejtették aktiválni, legyek szíves újraindítani egyet!

Reboot és megy simán ,Opera alól a t-zones-nél megjelentek a TV-csatornák és megy is tökéletesen!

Ismét köszönöm a segítséget !  :ok:

Nem elérhető costco

• Nem: Férfi
« Reply #4008 Dátum: 2009, 12 15, 15:24:08 »
Sziasztok! Hogy kell Hard Resetelni úgy, hogy ne törölje a 8 Gigámat? Bocs a hülye kérdésért...

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #4009 Dátum: 2009, 12 15, 15:26:05 »
Sziasztok! Hogy kell Hard Resetelni úgy, hogy ne törölje a 8 Gigámat? Bocs a hülye kérdésért...

Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #4010 Dátum: 2009, 12 15, 15:27:28 »
Hali!

Remek, akkor nem is kell neki külön téma, megy ez mint a karikacsapás :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető ebola

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXBLH1
« Reply #4011 Dátum: 2009, 12 15, 16:50:31 »
Szerintetek új készülék mindig csak a hét elején kerül egy szolgáltató kínálatába?
Értem ez alatt azt, hogy pl hétfőn megjelent a T-nél és mivel a V-nél még nincs, akkor elképzelhető még a hét közepén az ottani megjelenés vagy már csak a jövőhéten?

Nem elérhető gaabbaa

• PDA: Samsung Omnia II --- LG Optimus 2X
  • PDA ROM: WinMo: Sense: JI1 (6.5.3) --- Android 2.3.4 (baseband 1035.21_20110725 ; kernel: 2.6.32.9-NeoBlaze ; rom: V20e)
« Reply #4012 Dátum: 2009, 12 15, 16:54:23 »
Szerintetek új készülék mindig csak a hét elején kerül egy szolgáltató kínálatába?
Értem ez alatt azt, hogy pl hétfőn megjelent a T-nél és mivel a V-nél még nincs, akkor elképzelhető még a hét közepén az ottani megjelenés vagy már csak a jövőhéten?

minden lehet.... próbálj valami ismerőst leakasztani, akinek az ismerősének az ismerőse az adott szolgáltatónál van.... :D
Márpedig, babrálni állandóan kell valamit!

Nem elérhető gaabbaa

• PDA: Samsung Omnia II --- LG Optimus 2X
  • PDA ROM: WinMo: Sense: JI1 (6.5.3) --- Android 2.3.4 (baseband 1035.21_20110725 ; kernel: 2.6.32.9-NeoBlaze ; rom: V20e)
« Reply #4013 Dátum: 2009, 12 15, 16:58:21 »
képzeljétek! nekem a torch most úgy működik hogy csak akkor kapcsol ki a világítás ha újra elindítom a progit!  :ok: :ok: :taps: :taps: :D :D természetesen egy gombhoz van rendelve (button2 hosszú nyomása)

Mielőtt mindenki megkérdezné hogy mit variáltam át.... semmit!

Fel volt rendesen telepítve, majd tegnap este rátoltam egy hard reset-et, de progikat nem telepíettem újra csak a parancsikonokat másoltam vissza....

Én is meglepödtem amikor elindítottam a torch-ot... eddig nem volt ilyen! :)

Először a net3.5 és az sdk2 került vissza és csak utána kezdtem indítgatni a fentmaradt progikat!
Márpedig, babrálni állandóan kell valamit!

Nem elérhető lasvegas

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
  • PDA ROM: 4.1.1 XXALJ3
« Reply #4014 Dátum: 2009, 12 15, 17:24:32 »
Na akkor csütörtökön nekem is megérkezik az omnia t-mobilos vásárlás lesz webshopon keresztül rendeltem ezért lesz csütörtöki szállítás.kiváncsi leszek az acer f1 után milyen lesz ott a mobil.tv beállíttás adta be a kulcsot hát itt ilyen problémám nem lesz illetve azon rajta volt az SPB ms 3.5 ,azt még nemtudom erre érdemes lesz e rátenni vagy marad minden alapon. már nagyon várom :p itt minden ok a hangokkal hívásoknál csengés illetve beszélgetésnél? az acer nem volt százas ezen a téren.Elsö töltésnél mennyi időre tegyem rá 2-3 óra vagy 10-12?

Nem elérhető szijartg

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3.2
  • PDA: Omnia II
  • PDA ROM: NXXJE3/EURJE5/XXJD1 GC light
« Reply #4015 Dátum: 2009, 12 15, 17:34:04 »
Na akkor csütörtökön nekem is megérkezik az omnia t-mobilos vásárlás lesz webshopon keresztül rendeltem ezért lesz csütörtöki szállítás.kiváncsi leszek az acer f1 után milyen lesz ott a mobil.tv beállíttás adta be a kulcsot hát itt ilyen problémám nem lesz illetve azon rajta volt az SPB ms 3.5 ,azt még nemtudom erre érdemes lesz e rátenni vagy marad minden alapon. már nagyon várom :p itt minden ok a hangokkal hívásoknál csengés illetve beszélgetésnél? az acer nem volt százas ezen a téren.Elsö töltésnél mennyi időre tegyem rá 2-3 óra vagy 10-12?

adtak valami kedvezményt hogy webshopon keresztül rendelted meg?

Nem elérhető lasvegas

« Reply #4016 Dátum: 2009, 12 15, 17:41:15 »
adtak valami kedvezményt hogy webshopon keresztül rendelted meg?
89920 ft -5000 ft mert beszámolták az aranykártya pontokat, egyösszegben fizetem és a régi számomra aláírtam 2 évet. ha új az előfizetés üj telefonszámmal akkor 84920 ft lehet részletre is.

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2
« Reply #4017 Dátum: 2009, 12 15, 17:45:06 »
Akkor nem tud senki megoldást a híváskor a válasz sms-ek átírására??? :'(    :oops:
Samsung Galaxy S II Next Generation

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #4018 Dátum: 2009, 12 15, 17:52:30 »
89920 ft -5000 ft mert beszámolták az aranykártya pontokat, egyösszegben fizetem és a régi számomra aláírtam 2 évet. ha új az előfizetés üj telefonszámmal akkor 84920 ft lehet részletre is.

Ha a 90e + 2 GB tár + 2 év hűség magyar garival és a 99e + 8 GB tár + szabadság bolti garival közül kellene választanom, kivételesen valószínűleg az utóbbi mellett döntenék.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #4019 Dátum: 2009, 12 15, 17:57:42 »
Ha a 90e + 2 GB tár + 2 év hűség magyar garival és a 99e + 8 GB tár + szabadság bolti garival közül kellene választanom, kivételesen valószínűleg az utóbbi mellett döntenék.
én is sokat gondolkodtam de kb 15 éve előfizetéses vagyok nekem ez nem kötöttség a gari így 2 év nem bolti ki tudja mennyi és milyen hozzáállással,a belső memória nekem nemszámít megy bele a memkártya az már megvan ami volt az acerben .85.000 ért nekem így megérte + 15000 lenne a 2 helyett 8 giga meg a bizonytalan bolti  6 hó,1 év gari, 2 év helyett.

Nem elérhető Air

• Navigáció / Navigation: ?
  • PDA: Gt-I8000
  • PDA ROM: NXXIL5/XEUJA5/XXJA3
« Reply #4020 Dátum: 2009, 12 15, 18:41:09 »
Üdv mindenkinek.
Egy kérdés fogalmazódott meg bennem amely aztán többet is felvetett, lehet hogy egy tapasztalt felhasználó kapásból tudja a választ. Az előző PDA-m gyári csomagolásban USB host/klient kábellel vettem amely segítségével pendrv ill. ext.HDD-t tudtam hozzácsatlakoztatni. Szeretném az O2-re is ezt a megoldást. Ez vetette fel a kérdést, hogy  :
1.ha az USB úgyis két irányba kommunikál elég host kábelt fabrikálni vagy hardveresen is támogatottnak kell lennie a csatlakozásnak?
2: ha elég szoftveres támogatottság, az megtalálható alapban aWM-ben vagy létezik-e olyan általános host drv ami az O2 ill. WM6.5 -tel működik?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #4021 Dátum: 2009, 12 15, 18:49:10 »
én is sokat gondolkodtam de kb 15 éve előfizetéses vagyok nekem ez nem kötöttség a gari így 2 év nem bolti ki tudja mennyi és milyen hozzáállással,a belső memória nekem nemszámít megy bele a memkártya az már megvan ami volt az acerben .85.000 ért nekem így megérte + 15000 lenne a 2 helyett 8 giga meg a bizonytalan bolti  6 hó,1 év gari, 2 év helyett.
CSodálom, hogy megint WinMo-t vettél ha ehhez is úgy állsz neki mint az F1-nek akkor sztem ez sem lesz sokáig nálad  ;) De ne legyen igazam és használd megelégedéssel sokáig.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #4022 Dátum: 2009, 12 15, 18:53:37 »
CSodálom, hogy megint WinMo-t vettél ha ehhez is úgy állsz neki mint az F1-nek akkor sztem ez sem lesz sokáig nálad  ;) De ne legyen igazam és használd megelégedéssel sokáig.
köszi igyekszem :D adok még egy esélyet magamnak meg az omniának is.

Nem elérhető J.a.y.

• Navigáció / Navigation: Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
« Reply #4023 Dátum: 2009, 12 15, 19:13:07 »
Sziasztok, kicsit megdöbbentem, hogy van Omnia II. Ilyenkor picit mérges vagyok. EGy kérdésem lenne. Nekem sima Omnia 1-em van (tiszta vicc, hogy így kell fogalmaznom), rá lehet tenni az omnia 2-őt? Mármint gondolom ilyen szoftverfrissítés vagy valami...
Köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #4024 Dátum: 2009, 12 15, 19:21:04 »
képzeljétek! nekem a torch most úgy működik hogy csak akkor kapcsol ki a világítás ha újra elindítom a progit!  :ok: :ok: :taps: :taps: :D :D természetesen egy gombhoz van rendelve (button2 hosszú nyomása)

Mielőtt mindenki megkérdezné hogy mit variáltam át.... semmit!

Fel volt rendesen telepítve, majd tegnap este rátoltam egy hard reset-et, de progikat nem telepíettem újra csak a parancsikonokat másoltam vissza....

Én is meglepödtem amikor elindítottam a torch-ot... eddig nem volt ilyen! :)

Először a net3.5 és az sdk2 került vissza és csak utána kezdtem indítgatni a fentmaradt progikat!
Ez eddig is így volt.

Üdv mindenkinek.
Egy kérdés fogalmazódott meg bennem amely aztán többet is felvetett, lehet hogy egy tapasztalt felhasználó kapásból tudja a választ. Az előző PDA-m gyári csomagolásban USB host/klient kábellel vettem amely segítségével pendrv ill. ext.HDD-t tudtam hozzácsatlakoztatni. Szeretném az O2-re is ezt a megoldást. Ez vetette fel a kérdést, hogy  :
1.ha az USB úgyis két irányba kommunikál elég host kábelt fabrikálni vagy hardveresen is támogatottnak kell lennie a csatlakozásnak?
2: ha elég szoftveres támogatottság, az megtalálható alapban aWM-ben vagy létezik-e olyan általános host drv ami az O2 ill. WM6.5 -tel működik?

A toshiba TG01 kivételével nincsen USB host funckió a PDA-kban, így nem lehetséges.

Sziasztok, kicsit megdöbbentem, hogy van Omnia II. Ilyenkor picit mérges vagyok. EGy kérdésem lenne. Nekem sima Omnia 1-em van (tiszta vicc, hogy így kell fogalmaznom), rá lehet tenni az omnia 2-őt? Mármint gondolom ilyen szoftverfrissítés vagy valami...
Köszönöm a válaszokat.
Nem.