0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Fúúúú ez de oldschool feeling
Sziasztok!Lenne egy kérdésem! Ha megrázom a készüléket a kezemben akkor ilyen csörgő hang jön a készülékház belsejéből. Kicsit nyugtalanít, hogy mi lehet. Másnak is van ez a hang vagy az enyémben rontottak el valamit az összerakásnál?
Ha karácsony környékén veszel samsung terméket, akkor beleraknak egy kis csengőt. Külön kérésre kiveszik belőle ahol vetted
Na de most komolyan... Akkor csak nekem csinálja ezt a hangot? Küldhetem vissza gariba
Ehhem.
A nyomógombok mögötti kis részből jön ez a csörgő hang. Valami kis csavar lehet ami kiesett. Semmi hibát nem vettem észre a működésben.
Megpróbálhatod szétkapni, de békén is hagyhatod az egész témát, hiszen nem okoz semmilyen gondot.
Alakulnak az árak és a tartalom a T-Mobile honlapján You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Szeretném lecserélni az I900-amat.Első kérdésem azoknak szól akik Omnia i900-ról váltottak Omnia kettőre. Megérte-e a váltás, megkapták-e tudásban azt a pluszt amibe árban került, pro és kontra.A második kérdésem minden Omnia II. tulajdonosnak. Amennyiben MA vennétek telefonos pda-t, kb. azért az árért amibe az Omnia II. most kerül, akkor is ezt vennétek, vagy azóta van más versenyképes alternatíva?
Először is köszönöm az egyetlen választ! :'(Megtennétek még páran, hogy válaszoltok? Így nem túl könnyű döntenem, pedig azt hittem a legjobb helyen kérdezek....
Először is köszönöm az egyetlen választ! Megtennétek még páran, hogy válaszoltok? Így nem túl könnyű döntenem, pedig azt hittem a legjobb helyen kérdezek....
Mivel a honlapon nincs fent mekkora belső memóriával adják, így dobtam egy sms-t havernak. Amint visszaírt, szólok. Na meg hogy milyen navi-t adnak hozzá, mert azt sem írják. Viszont az ára elég barátságos, még előfizu nélkül is.
2 GB-os a T-nél.Mondjuk ez várható volt...... ja és iGO van hozzá
Sziasztok!Természetesen abszolút csak kíváncsiságból kipróbálta már valaki, hogy működik-e az O2-nél az i900-nál működő unlock?Más:tegnap nekem egy GSM boltaban azt mondták, hogy jobb a 6.1, mert van sok olyan program, amelyik nem kompatiblis a 6.5-el.Találkoztatok már ilyesmivel? Nekem nem jönn elhinnem.
Ja az iGO-t másolhatja egyből a My Storage-re hogy tudjon nagyobb SD-t bele venni az ember
A gyári iGO-t nem tudja, onnantól kezdve pedig ugyanúgy a -nél vagyunk, mint a HD2-vel vagy az F1-gyel. Éppen az lenne a beépített tár nagy előnye, hogy a 2 GB-os kártyán maradhatna legális iGO8, de ehhez minimum 8 GB-os belső flash kell (legalábbis nekem).