Tudom, hogy teljesen nem a témához kapcsolódik amit írok, de lehet rosszabb lenne ha máshova írnám. Mióta a pannonnál megjelent, azóta a vodafone-t járom, hogy nem tudnak-e már valamit a készülék érkezéséről. Három különböző városban voltam érdeklődni, de semmit sem tudtak mondani. Az első helyen azonnal rávágták, hogy nem tudnak nekem segíteni, a második üzletben a segítőkész eladó a gépén valami táblázatot akart megnézni, mire odajött a kollegája megkérdezte tőle mit akarok, majd elég morcos viselkedéssel az vágta hozzám, hogy nem tudnak nekem segíteni ebben és kész. A harmadik üzletben elég jól elbeszélgettem a sráccal, de csak annyit tudott mondani, hogy szerinte elképzelhető, hogy megjelenik a náluk is, de nem lehet biztosra tudni, hogy a vodafone áldoz-e pénzt erre a készülékre.
El vagyok keseredve, mert az előfizum miatt én ott tudnám megvenni és másfél hét múlva itt az ünnep és ha addig nem jelenik meg náluk, akkor már csak jövőre lehet belőle valami.
Valaki esetleg közületek nem hallott valamit ismerősöktől vagy bárhonnan ami bíztató lehet?