my storage-en is volt de ott sem veszi észre az mp3-kat!
( A WM hagyományos beállításainál a Sounds&Notifications alatt biztosan látja.) én a beállítások/hangbeállítások/értesítés hangjelzéssel/új szöveges üzi/hanglejátszásnál pedig a hang kiválasztása... itt tom csak állítani!
nekem sajnos nem vicces hogy az O2 nem látja az áthelyezett mp3-kat! még úgy sem látja ahogy te írod! először oda raktam őket, majd a storage-ba, majd a kártyára! de egyik helyen sem lehet beállítani hogy mi legyen az üzi, ébresztő hang!!! érdekes mert a csörgést be lehet, ott látja mindet!
másik problémám hogy a kijelzőn (jobb felső sarokban) eddig volt 1 aksi ami mutatta hogy mennyi NRG van a pda-ban, de most oda a digitális óra került! fogalmam sincs hogy miért, még visszaállítani sem tom! mit állítottam el? hogy lehet visszacsalni az aksit a jobb felső sarokba?
thx a helpeket!
Nem értem mi ezen olyan rettenetesen nagy probléma. Ha előcsalogatod a windows-os Settings-t, márpedig megtetted, mert tudod, hogy ott be tudod állítani, akkor beállítod ott. Ha nem tudod hogyan, akkor itt megtalálod: You are not allowed to view links.
Register or
LoginA Samsung úgy gondolja, hogy nem szükséges mp3-at sms, email jelzőhangnak beállítani, így nem tették be ezt a lehetőséget a saját Settingsükbe.
Arra viszont gondoltak, hogy a samis felületről kiválasztott mp3 szóljon Mass storage módban akkor is, ha azt kiválasztáskor a My storage\My Documents-ből vagy az sd-ről választottad ki. Meg lehet magyarázni, hogy ez miért nem jó, le is írtam, szerintem nem jó hogy bemásolja a My Device-ra, viszont így elkerülhetők az arra irányuló kérdések, hogy usb módban miért nem a kiválasztott csengőhangom szól?? Mivel van lehetőség a régi Settings előcsalogatására, beállíthatom ott az mp3-akat úgy, hogy a my device mérete nem csökken ettől, és még mp3 sms jelzőhangom is lehet. És természetesen nem kérdezem meg, hogy usb módban miért nem az a hang szól. Ha nem lenne erre megoldás, akkor megérteném ezt a nagy felzúdulást, de így??
A másik kérdésedre a választ szintén a régi Windows Settings rejti.
Clock and Alarms, More fül, és vedd ki a pipát a Display the clock on the title bar... elöl. Ez is kimaradt, lehet, hogy a hibajelentés hatására a következő romban javítva lesz, mint az is, hogy a Sounds and Nofifi, Event-s sem kapcsolható ki a samis felületről.
Ha MS 3.5-öt használsz ott mindkét settings látszik regbuhera nélkül is.