2024, 11 28, 18:54:24

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242759 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető venyercsan

• PDA: omnia2
  • PDA ROM: nxxij9; xsoij2; dxij1
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #3375 Dátum: 2009, 11 27, 13:09:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Semmi gond nem kell megijedni, nyüstüld.
Ha hibás úgy is kijön egy hónapon belül.Azért mert más rom van rajta mint amit mondott, attól még semmi baj és ha használt akkor is max 2 hónapos.

rendben köszönöm :)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #3376 Dátum: 2009, 11 27, 16:42:13 »
Személyes véleményem szerint a szolgáltatók rémálma a legjobb:
Fring+mobilnet+tetszőleges SIP szolgáltató, ami vezetékes hálózatokba ingyen, mobil hálózatokba pedig pár centért teszi lehetővé a telefonálást=Havi 4000 Ft-os számla egy MédiaMánia XL-t überelő csomagért.

PS: Nincs mobiltv és a hangminőség is határozottan gyenge, de ha az ember 2000 percet telefonál havonta, akkor jobban aggódik a pénztárcája miatt, mint a hangminőség miatt.

Nem tudom hogy vagy vele, de pl skype-on sztm nem pár fillér a mobilbeszélgetés vezetékesbe ok az jó tarifa (kb 1700 ft/hó korlátlan vezetékes beszélgetés), de még ott van a hangminőség. Omniával sztm csapnivaló a hangminősége, (max számítógéppel élvezhető mobillal nem) arról nem beszélve , hogy nem mindenütt van 3G

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #3377 Dátum: 2009, 11 27, 20:00:09 »
 WVGA fix van már?

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #3378 Dátum: 2009, 11 27, 20:00:48 »
jajj, és a legfontosabb kérdésem; ami miatt mindenképpen windows alapú készüléket akartam venni. a russa nevű program. megpróbáltam felrakni a russa topicjában leírtak szerint. bemásoltam a azt a bizonyos magyarító dll fájlt is a mappába, de oroszul indul, és 3 azaz három másodperc után lefagy. Vagy kilépek belőle 3mp-en belül, vagy reset... pedig ez lenne nekem az egyik legfontosabb. A háttérkép-eltűnéssel még együtt tudok élni, de a russa nélkül...  :'(

Jó hírrel nem tudok szolgálni. Bár nekem feltelepült a Russa legfrissebb verziója, de a GPS kapcsolatot folyamatosan, pár másodpercenként eldobja és semilyen beállítás nem hatja meg :'(
Próbáld ki helyette a Navitel-t, ezt is az a csapat készítette, mint a Russát. You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos ez a program már nem ingyenes, de a térképek azok maradtak.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3379 Dátum: 2009, 11 27, 20:04:16 »
WVGA fix van már?
Mihez?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #3380 Dátum: 2009, 11 27, 21:42:54 »
Nem tudom hogy vagy vele, de pl skype-on sztm nem pár fillér a mobilbeszélgetés vezetékesbe ok az jó tarifa (kb 1700 ft/hó korlátlan vezetékes beszélgetés), de még ott van a hangminőség. Omniával sztm csapnivaló a hangminősége, (max számítógéppel élvezhető mobillal nem) arról nem beszélve , hogy nem mindenütt van 3G
Azért használok fring-et, mert nem skype-ot használok erre a célra, csak mellékesen. Vannak SIP-ek, a legtöbbet egy cég üzemelteti (elég gondolni a sok voipbusterre, voipcheapre és voipakármire) és ezeken keresztül kerül 8 forintba egy mobilos perc és a minőség annyira nem rossz. Ehhez elég az edge is, nem kell 3G.

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #3381 Dátum: 2009, 11 27, 22:08:00 »
WVGA fix van már?
Mihez?

Olyan programokhoz amik nem mennek (rendesen) wvga felbontáson. Régebbi wvga fix cotulla nem megy.

Nem elérhető anasazi

• spy :-D
  • PDA: I9505
  • PDA ROM: XXUEMKF
« Reply #3382 Dátum: 2009, 11 27, 23:05:18 »
Azt válaszd a 2 közül, amelyiket nem használod Mass storage módban:
SD\My Documents
My Storage\My Documents
Ha nincs ilyen könyvtár, hozz létre egyet!
Innen a csengőhangok is kiválaszthatók.
köszi de sajnos ez nem jött be! még mindig csak a csengőhangokat lehet ebben a formában kiválasztani, az üzenet hangot nem!  :(
pedig kipróbáltam a vinyóján és az SD karin is a módszeredet!

esetleg másik tipp?

szeretnék magam által kiválasztott nem O2-es üzenet hangokat használni, (és ébresztő hangot is ha már itt tartok) de jelenleg nem tudtam megoldani ezt a problémámat!

melyik mappába kell hogy bemásoljam az mp3-kat ehhez?

thx a választ!

Nem elérhető anasazi

« Reply #3383 Dátum: 2009, 11 27, 23:20:20 »
adásvételi szerz.--> VIP PHONE GROUP BT (VIP-TECHNIKA)

"Az új készülékre 12 hónap teljeskörű, valamint 12 hónap szoftver garanciát vállalunk"
:D

én is itt rendeltem meg kb 3 hete a VIP-nél! az eladóknak fingjuk sincs arról mit árulnak!!! megrendeltem az O2-t erre majdnem küldtek 1 HD-t helyette!  :hmm:

kérdeztem hogy magyar nyelvű-e azt mondták hogy nem! majd azt is megmertem kérdezni hogy melyik WM van rajta erre meg azt mondták hogy 6.1!

ezek ellenére jött egy 6.5-ös magyar ny. PDA! amihez nem adtak dugalj átalakítót a magyar 2 villás konnektorhoz! rájuk csöriztem és 3 nap után megkaptam postán azt is! pf...

ennyit a VIP-es brigádról

a dobozon rajta van hogy UPDATEABLE TO WM 6.5!!!

szerintem te is ilyet kaptál...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3384 Dátum: 2009, 11 27, 23:27:01 »
köszi de sajnos ez nem jött be! még mindig csak a csengőhangokat lehet ebben a formában kiválasztani, az üzenet hangot nem!  :(
pedig kipróbáltam a vinyóján és az SD karin is a módszeredet!

esetleg másik tipp?

szeretnék magam által kiválasztott nem O2-es üzenet hangokat használni, (és ébresztő hangot is ha már itt tartok) de jelenleg nem tudtam megoldani ezt a problémámat!

melyik mappába kell hogy bemásoljam az mp3-kat ehhez?

thx a választ!
Evek ota az sd\My Documents konyvtarban vannak az mp3ak es smshez is megjelennek a listaban. A tied valami kulonleges winmo lehet :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető venyercsan

• PDA: omnia2
  • PDA ROM: nxxij9; xsoij2; dxij1
« Reply #3385 Dátum: 2009, 11 27, 23:36:48 »
Jó hírrel nem tudok szolgálni. Bár nekem feltelepült a Russa legfrissebb verziója, de a GPS kapcsolatot folyamatosan, pár másodpercenként eldobja és semilyen beállítás nem hatja meg :'(
Próbáld ki helyette a Navitel-t, ezt is az a csapat készítette, mint a Russát. You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos ez a program már nem ingyenes, de a térképek azok maradtak.
És ennél a programnál is fel lehet tölteni a geoládákat? Mert ha igen ,akkor biztos jó, csak az a bajom vele, hogy jelenleg nincs 26 dollárom egy ilyen programra.
A russa előzőa-mon is úgy tűnt, hogy egy-egy pillanatra elveszti a jelet, de aztán egyből visszajött, de ezen el se tudom indítani...

Nem elérhető anasazi

« Reply #3386 Dátum: 2009, 11 27, 23:42:20 »
Evek ota az sd\My Documents konyvtarban vannak az mp3ak es smshez is megjelennek a listaban. A tied valami kulonleges winmo lehet :)
esküszöm hogy nekem is az sd karimon van a my dok és benne az mp3! de csak a csengőhangoknál látja őket a szöveges üzenet beállításoknál nincs mp3 a listában!

ha ki-be kapcsizom akkor az segíthet?

tényleg azt elfelejtettem megkérdezni hogy a kijelzőn eddig volt 1 aksi ami mutatta hogy mennyi NRG van a pda-ban, de most oda a digi óra került! fogalmam sincs hogy miért, még visszaállítani sem tom! mit állítottam el? hogy lehet visszacsalni az aksit a jobb felső sarokba?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #3387 Dátum: 2009, 11 28, 00:21:00 »
esküszöm hogy nekem is az sd karimon van a my dok és benne az mp3! de csak a csengőhangoknál látja őket a szöveges üzenet beállításoknál nincs mp3 a listában!

Talán csak a Samsung felülete nem hagyja kiválasztani. A WM hagyományos beállításainál a Sounds&Notifications alatt biztosan látja.
Egyébként miért nem a My Storage-ra teszed? Azt használod USB háttértárnak PC-vel?

Imhotep

• Vendég
« Reply #3388 Dátum: 2009, 11 28, 07:57:48 »

ha ki-be kapcsizom akkor az segíthet?

tényleg azt elfelejtettem megkérdezni hogy a kijelzőn eddig volt 1 aksi ami mutatta hogy mennyi NRG van a pda-ban, de most oda a digi óra került! fogalmam sincs hogy miért, még visszaállítani sem tom! mit állítottam el? hogy lehet visszacsalni az aksit a jobb felső sarokba?
Olvasgatom a csengőhang meg az sms hang problémáitokat és csak nevetek  :D :D :D
Nem igaz hogy azt a 2-3 hangot miért nem tudjátok betenni My Device/My Documents/My Ringtones mappába, nem elfér ott ??? ??? ???

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3389 Dátum: 2009, 11 28, 10:07:44 »
Talán csak a Samsung felülete nem hagyja kiválasztani. A WM hagyományos beállításainál a Sounds&Notifications alatt biztosan látja.
Egyébként miért nem a My Storage-ra teszed? Azt használod USB háttértárnak PC-vel?
Te nyertél! A régi windows-os felületen jelennek meg.
(nekem azért az sd-n van, mert így csak átteszem a következő pda-mba és nem kell másolgatni semmit, sehova  ;) )

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3390 Dátum: 2009, 11 28, 10:10:26 »
Olvasgatom a csengőhang meg az sms hang problémáitokat és csak nevetek  :D :D :D
Nem igaz hogy azt a 2-3 hangot miért nem tudjátok betenni My Device/My Documents/My Ringtones mappába, nem elfér ott ??? ??? ???
Ha a fiamhoz, férjemhez, családomhoz, kollegáimhoz tartozó mp3 csengőhangokat oda másolnám ahova írtad:
1. elfogyna a Storage memóriám, mert egyenként min. 6 megásak a file-ok
2. Nem vagyok hajlandó konvertálni, megvágni, mert időnként megváltoztatom
3. Hard reset után másolással kezdhetném az életet

Imhotep

• Vendég
« Reply #3391 Dátum: 2009, 11 28, 10:51:48 »
Ha a fiamhoz, férjemhez, családomhoz, kollegáimhoz tartozó mp3 csengőhangokat oda másolnám ahova írtad:
1. elfogyna a Storage memóriám, mert egyenként min. 6 megásak a file-ok
2. Nem vagyok hajlandó konvertálni, megvágni, mert időnként megváltoztatom
3. Hard reset után másolással kezdhetném az életet
Nekem a családhoz 1 csengőhang van rendelve nem külön-külön mindegyikhez más  :)
De itt a probléma inkább mindíg az ébresztővel és az sms hangal van, na az a 2 fájl nem foglal sok helyet  ;)

Nem elérhető anasazi

« Reply #3392 Dátum: 2009, 11 28, 13:24:30 »

my storage-en is volt de ott sem veszi észre az mp3-kat!
( A WM hagyományos beállításainál a Sounds&Notifications alatt biztosan látja.) én a beállítások/hangbeállítások/értesítés hangjelzéssel/új szöveges üzi/hanglejátszásnál pedig a hang kiválasztása... itt tom csak állítani!

nekem sajnos nem vicces hogy az O2 nem látja az áthelyezett mp3-kat! még úgy sem látja ahogy te írod! először oda raktam őket, majd a storage-ba, majd a kártyára! de egyik helyen sem lehet beállítani hogy mi legyen az üzi, ébresztő hang!!! érdekes mert a csörgést be lehet, ott látja mindet!

másik problémám hogy a kijelzőn (jobb felső sarokban) eddig volt 1 aksi ami mutatta hogy mennyi NRG van a pda-ban, de most oda a digitális óra került! fogalmam sincs hogy miért, még visszaállítani sem tom! mit állítottam el? hogy lehet visszacsalni az aksit a jobb felső sarokba?

thx a helpeket!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3393 Dátum: 2009, 11 28, 14:24:01 »
( A WM hagyományos beállításainál a Sounds&Notifications alatt biztosan látja.) én a beállítások/hangbeállítások/értesítés hangjelzéssel/új szöveges üzi/hanglejátszásnál pedig a hang kiválasztása... itt tom csak állítani!

nekem sajnos nem vicces hogy az O2 nem látja az áthelyezett mp3-kat! még úgy sem látja ahogy te írod! először oda raktam őket, majd a storage-ba, majd a kártyára! de egyik helyen sem lehet beállítani hogy mi legyen az üzi, ébresztő hang!!! érdekes mert a csörgést be lehet, ott látja mindet!

másik problémám hogy a kijelzőn (jobb felső sarokban) eddig volt 1 aksi ami mutatta hogy mennyi NRG van a pda-ban, de most oda a digitális óra került! fogalmam sincs hogy miért, még visszaállítani sem tom! mit állítottam el? hogy lehet visszacsalni az aksit a jobb felső sarokba?

thx a helpeket!
Nem értem mi ezen olyan rettenetesen nagy probléma. Ha előcsalogatod a windows-os Settings-t, márpedig megtetted, mert tudod, hogy ott be tudod állítani, akkor beállítod ott.  Ha nem tudod hogyan, akkor itt megtalálod: You are not allowed to view links. Register or Login

A Samsung úgy gondolja, hogy nem szükséges mp3-at sms, email jelzőhangnak beállítani, így nem tették be ezt a lehetőséget a saját Settingsükbe.
Arra viszont gondoltak, hogy a samis felületről kiválasztott mp3 szóljon Mass storage módban akkor is, ha azt kiválasztáskor a My storage\My Documents-ből vagy az sd-ről választottad ki. Meg lehet magyarázni, hogy ez miért nem jó, le is írtam, szerintem nem jó hogy bemásolja a My Device-ra, viszont így elkerülhetők az arra irányuló kérdések, hogy usb módban miért nem a kiválasztott csengőhangom szól?? Mivel van lehetőség a régi Settings előcsalogatására, beállíthatom ott az mp3-akat úgy, hogy a my device mérete nem csökken ettől, és még mp3 sms jelzőhangom is lehet. És természetesen nem kérdezem meg, hogy usb módban miért nem az a hang szól. Ha nem lenne erre megoldás, akkor megérteném ezt a nagy felzúdulást, de így??

A másik kérdésedre a választ szintén a régi Windows Settings rejti.
Clock and Alarms, More fül, és vedd ki a pipát a Display the clock on the title bar... elöl. Ez is kimaradt, lehet, hogy a hibajelentés hatására a következő romban javítva lesz, mint az is, hogy a Sounds and Nofifi, Event-s sem kapcsolható ki a samis felületről.

Ha MS 3.5-öt használsz ott mindkét settings látszik regbuhera nélkül is.

Imhotep

• Vendég
« Reply #3394 Dátum: 2009, 11 28, 15:04:37 »
Nem értem mi ezen olyan rettenetesen nagy probléma. Ha előcsalogatod a windows-os Settings-t, márpedig megtetted, mert tudod, hogy ott be tudod állítani, akkor beállítod ott.  Ha nem tudod hogyan, akkor itt megtalálod: You are not allowed to view links. Register or Login

A Samsung úgy gondolja, hogy nem szükséges mp3-at sms, email jelzőhangnak beállítani, így nem tették be ezt a lehetőséget a saját Settingsükbe.
Arra viszont gondoltak, hogy a samis felületről kiválasztott mp3 szóljon Mass storage módban akkor is, ha azt kiválasztáskor a My storage\My Documents-ből vagy az sd-ről választottad ki. Meg lehet magyarázni, hogy ez miért nem jó, le is írtam, szerintem nem jó hogy bemásolja a My Device-ra, viszont így elkerülhetők az arra irányuló kérdések, hogy usb módban miért nem a kiválasztott csengőhangom szól?? Mivel van lehetőség a régi Settings előcsalogatására, beállíthatom ott az mp3-akat úgy, hogy a my device mérete nem csökken ettől, és még mp3 sms jelzőhangom is lehet. És természetesen nem kérdezem meg, hogy usb módban miért nem az a hang szól. Ha nem lenne erre megoldás, akkor megérteném ezt a nagy felzúdulást, de így??

A másik kérdésedre a választ szintén a régi Windows Settings rejti.
Clock and Alarms, More fül, és vedd ki a pipát a Display the clock on the title bar... elöl. Ez is kimaradt, lehet, hogy a hibajelentés hatására a következő romban javítva lesz, mint az is, hogy a Sounds and Nofifi, Event-s sem kapcsolható ki a samis felületről.

Ha MS 3.5-öt használsz ott mindkét settings látszik regbuhera nélkül is.
Magyarul írd le mert magyar rom van fent neki  ;) ;)
Most néztem meg én is mivel a gyári sms hangokból használok hogy, ott nekem se látszik a Ringtones könyvtárhangok.
Akkor a Windows könyvtárba kell bemásolni vagy wma vagy waw fájlba az sms hangot.
Ja én a windows default felületet használom  :)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #3395 Dátum: 2009, 11 28, 15:08:14 »

thx a helpeket!
Bocsi,hogy beledumálok de ugye az mp3-ak nem egy külön mappába vannak kigyűjtve és mappával együtt bemásolva a my documents-be? :hmm:
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3396 Dátum: 2009, 11 28, 15:24:06 »
Magyarul írd le mert magyar rom van fent neki  ;) ;)
Most néztem meg én is mivel a gyári sms hangokból használok hogy, ott nekem se látszik a Ringtones könyvtárhangok.
Akkor a Windows könyvtárba kell bemásolni vagy wma vagy waw fájlba az sms hangot.
Ja én a windows default felületet használom  :)
Ne idegelj.... Nekem a régi windows felületen LÁTJA az SD\My Documents-ből az sms-nél az mp3-akat. Kipróbáltad??

Imhotep

• Vendég
« Reply #3397 Dátum: 2009, 11 28, 15:29:34 »
Ne idegelj.... Nekem a régi windows felületen LÁTJA az SD\My Documents-ből az sms-nél az mp3-akat. Kipróbáltad??
Mondom a Windows Defaultot használom ami a méhsejtes program ikonokat mutatja és ez a beállítási felület van és itt nincsenek.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #3398 Dátum: 2009, 11 28, 15:39:11 »
Mondom a Windows Defaultot használom ami a méhsejtes program ikonokat mutatja és ez a beállítási felület van és itt nincsenek.

Ha ez WM default lenne, nekem is ugyanilyet kellene látnom a HD2-n, de nem így van. Amit mutatsz, egyértelműen a TW része.

Imhotep

• Vendég
« Reply #3399 Dátum: 2009, 11 28, 15:41:09 »
Ha ez WM default lenne, nekem is ugyanilyet kellene látnom a HD2-n, de nem így van. Amit mutatsz, egyértelműen a TW része.
:olvass: :olvass: :olvass: :olvass: :olvass: