Sziasztok.
2009. 11. 18-án végre-valahára le tudtam cserélni a pda-mat, meg a bluetooth-os GPS-emet, meg a telefonomat egy ilyen csodára. Azóta éjt nappallá téve olvasom a fórumot, böngészem a hozzászólásokat. Eszméletlen az a tudás, amit itt látok. Én sajnos ennyire nem értek a dolgokhoz, úgyhogy minden tiszteletem a tiétek. Azért is vártam az írással ennyit, hogy legalább kezdőként ne olyan kérdéseket tegyek fel, amit előttem huszonöten feltettek. Arról nem is beszélve, hogy a pár nap alatt pár kérdésre sikerült kibogoznom a választ, amit nektek köszönhetek. Ennek ellenére előfordulhat, hogy valami elkerülte a figyelmemet, ez esetben előre is elnézést. Szóval a kérdése(i)m amikben a segítségeteket kérném.
1.miért van az, hogy a screenlock kikapcsolása után néha eltűnik a háttérkép? Ez bosszantó, bár ezzel szerintem együtt lehet élni. Ha ez csak valami „romfőzés”(jól mondom?) útján megoldható, akkor egyelőre így marad, mert ahhoz nagyon nem értek, és nem akarom elszúrni.
2.Miért nem lehet a fényképező hangját kikapcsolni. Ha le van véve a pda hangja teljesen, fotózásnál akkor is ad hangot.
3.Hogy lehetne megoldani, hogy a névjegyzékben ne a keresztnév alapján tegye sorba a neveket? Jelenleg (ha rendesen kitöltöm az adatlapot) „keresztnév, vezetéknév” alapján rendez, gondolom az angol nyelv miatt. Magyar rom nélkül át lehet állítani?
Válaszotokat előre is köszönöm.