0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nagyon örülök! Légyszi javítsd a profilodat, és most azonnal a gyári rom után tedd fel a K5 pda részét, Isten bizony ez maga a mennyország
Egy hülye kérdésem van ebben benne vannak azok a programok amik a gyáriban ?
Nem csípem a Titaniumot, úgyhogy rám ne számíts... Anzo topikjában sokat foglalkoztak ezzel, nem találtál ott semmit ezzel kapcsolatban? Ha rám hallgatsz, felteszed az MS 3.5-öt
Még egy utolsó kérdés mielőtt felrakom,hogy magyarul is jó?
Igen, sőt sokkal jobb a youtube mint a J9-ben! Nosza elő az octans minit, és tedd fel a pda részt. Csak a Movinand-ba kell az mst file! Mielőtt még belaknád a j9-et, higgy nekünk, megéri az a fél óra!Csak a pda: You are not allowed to view links. Register or LoginÉs ezzel az Octans-szal: You are not allowed to view links. Register or Login
Movinand ? mst ?Mindig van pár szavad amit nem értek !?
lenne 1 kérdésem az avatarotokban mit jelentenek pontoson ezek pl:PDA ROM: NXXIK5/XEHIK2/XXIK3 vagy PDA ROM: NXXIK5/XSOIJ2/DXIJ1 1,imhotepé 2.patience
Ha kicsomagolod a 7.zip programmal a romot, meglátod mi az mst. Jó, ok, az Octans Mini-ben .MST van, a teljesben van a Movinand
Kell elötte hard reset?köszi
Még mindig nincs a kezemben a kicsike!
Ugyehogymegmontam!! Sokkal jobb ez a youtube!!
Köszi de nekem meg megtetszett, nem kívánom most feltenni az MS-t
Naugyehogymégmindig nem a K5-ös rom van fent Neked?!
Frissítenék én is K5-re. Megéri lecserélni a csc, eboot, phone részt is, vagy nem lesz tőle jobb semmi ahhoz képest, mint ha csak a pda-t cserélném?
Srácok!Segítsetek gondolkozni! Mitől lehet, hogy Versus pda-ját nem ismeri fel az Octans?Kikapcsolja és a Start-ra nyom, de nem látja?!
Most probáltam a minivel, de az enyémet se ismeri fel. Win7 alól próbálom.SP3 kompatibilitás meg volt. Driver ok.
Pc újraindítás és pda hr után sem?
De hamarosan ott lesz, én már rágtam ma édesapád fülét