2024, 11 28, 06:51:30

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242662 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Dyingsoul

• PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: Rapid JI1 (29022)
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #3075 Dátum: 2009, 11 20, 14:57:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Természetesen ismerem a programot, sőt használom is, ha külföldre megyek.
Azt nem értem, hogy miért nem működik?!
Ki fogom próbálni, letiltom vele a  netet, és megnézem tud-e kapcsolódni. Egyébként az hogy kapcsolatban van-e, az látszik a kijelzőn.
A térerő ikon (pálcikák) bal felső részén megjelenik egy G, E, 3G, vagy 3G+ jel. Amennyiben nincs GPRS internet kapcsolat, akkor egy kis "tölcsér" látszik.

Igen, észrevettem, a 3G-t és E betűt szoktam látni, de tud, ha a térerőre rátapizok, akkor bejön egy olyan, hogy milyen kapcsolatokra vagyok felcsatlakozva... ott csak a phone van bekapcsolva, minden offon van, all data connection is szürke, disconnected felirattal....

egyébként ha rátapizok a 3G-re akkor csak a network settings jön be, ahol ezek vannak: Band Selection,Network Options HSDPA/HSUPA restore connections, Operator settings, Bluetooth, Wifi, Certificates.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #3076 Dátum: 2009, 11 20, 15:05:36 »
Igen, észrevettem, a 3G-t és E betűt szoktam látni, de tud, ha a térerőre rátapizok, akkor bejön egy olyan, hogy milyen kapcsolatokra vagyok felcsatlakozva... ott csak a phone van bekapcsolva, minden offon van, all data connection is szürke, disconnected felirattal....
A 3G és az E betű csak azt jelzi, hogy melyik hálózat elérhető a térerőt jelző pálcikáknál látod amikor valami használja az adat kapcsolatot.
A NoData-nak minden forgalmat le kell tiltania mint ahogy írtad is, hogy nincs adatforgalmad a monitorozó program szerint. Nem ismerem így nem tudom biztosan, nem lehet a NavFone a ludas ez nem úgy működik mint a Google Maps? De a forgalmat akkor is monitotorzta volna. Tudom, hogy ez nem vigasz de nem próbáltad meg a panonnál lekérni az esetleges forgalmadat részletesen nem tudom, hogy van e rá mód egyáltalán. Mert nekem nagyon gyanus ez az egész mert amiket írtál azok után már nem lehetne semmilyen adatforgalom.

Nem elérhető Dyingsoul

« Reply #3077 Dátum: 2009, 11 20, 15:19:42 »
A 3G és az E betű csak azt jelzi, hogy melyik hálózat elérhető a térerőt jelző pálcikáknál látod amikor valami használja az adat kapcsolatot.
A NoData-nak minden forgalmat le kell tiltania mint ahogy írtad is, hogy nincs adatforgalmad a monitorozó program szerint. Nem ismerem így nem tudom biztosan, nem lehet a NavFone a ludas ez nem úgy működik mint a Google Maps? De a forgalmat akkor is monitotorzta volna. Tudom, hogy ez nem vigasz de nem próbáltad meg a panonnál lekérni az esetleges forgalmadat részletesen nem tudom, hogy van e rá mód egyáltalán. Mert nekem nagyon gyanus ez az egész mert amiket írtál azok után már nem lehetne semmilyen adatforgalom.

Köszönöm mester, én is így csináltam/tudtam/gondoltam! :ok: Csak azok után, hogy személyesen bementem a szolgáltatómhoz és tényleg semmit sem tudtak velem kezdeni tanácstalan vagyok! Megpróbálom felhívni a telefonos ügyfélszolgálatot, és onnan kérni valami részletesebb dolgot, bár nem fűzök hozzá sok reményt...

Mellesleg tényleg nem tudom, hogy jelent-e valamit, de bekapcsoltam a wifit próbaképpen, hátha elcsípem azt a kis hamist ami GPRS-t eszik, arra gondoltam, hátha átvált wifire a nagyobb sávszlesség miatt, s akkor a monitorozóval elkapom hogy mi az.... egy valamit találtam:
Tisztelt WZCSVC.dll úr nem tudom, hogy miért, de folyamatosan tolta fel a kbyte-okat.. nem sokkal csak pár másodpercenként pár tizeddel, de az a lényeg hogy folyamatosan. Megjegyzem én mindössze annyt csináltam, hogy bekapcsoltam a wifit se msn se midomi se opera semmi nem futott ami állítólagos internetet használ...

Nem elérhető Dyingsoul

« Reply #3078 Dátum: 2009, 11 20, 15:37:50 »
felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, aztán ismét a kapcsolattartómat aztán ismét a telefonos ügyfélszolgálatot és lemondtam náluk mindenféle mobil internet-GPRS szolgáltatást... állítólag 72 órán belül lesz érvényes a dolog, de majd kapok róla sms-t. Kértem részletes számlát is, abból remélem, hogy ki fog valami derülni...

További javaslatok varok, hogy mi okozhatta ezt a telefonomon, program vagy nem tudom... kezdek belefáradni, továbbra is bosszant, hogy még mindig nem tudom miért kellett kidobnom 16ezer forintot a kukába...

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #3079 Dátum: 2009, 11 20, 15:38:30 »
...
Mellesleg tényleg nem tudom, hogy jelent-e valamit, de bekapcsoltam a wifit próbaképpen, hátha elcsípem azt a kis hamist ami GPRS-t eszik, arra gondoltam, hátha átvált wifire a nagyobb sávszlesség miatt, s akkor a monitorozóval elkapom hogy mi az.... egy valamit találtam:
Tisztelt WZCSVC.dll úr nem tudom, hogy miért, de folyamatosan tolta fel a kbyte-okat.. nem sokkal csak pár másodpercenként pár tizeddel, de az a lényeg hogy folyamatosan. Megjegyzem én mindössze annyt csináltam, hogy bekapcsoltam a wifit se msn se midomi se opera semmi nem futott ami állítólagos internetet használ...

Ezt találta a barátom:
wzcsvc.dll - wzcsvc - DLL InformationDLL Name: Wireless Zero Configuration Service

Nem lehet, hogy mivel nincs beállítva a GPRS kapcsolat, folyamatosan megpróbál valahova felcsatlakozni, hogy letöltse a beállításhoz az adatokat?

Barátomnak (szintén Pannonos) először 10000, majd következő hónapban 30000 Ft-os adatforgalmat hozott össze egy HTC Touch Cruise. Fogalma sincs hogyan és a szolgáltató se tudta megmondani, ahogy a Te esetedben sem.

A profilodat igazán kitölthetnéd! :ima:
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3080 Dátum: 2009, 11 20, 16:23:46 »
felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, aztán ismét a kapcsolattartómat aztán ismét a telefonos ügyfélszolgálatot és lemondtam náluk mindenféle mobil internet-GPRS szolgáltatást... állítólag 72 órán belül lesz érvényes a dolog, de majd kapok róla sms-t. Kértem részletes számlát is, abból remélem, hogy ki fog valami derülni...

További javaslatok varok, hogy mi okozhatta ezt a telefonomon, program vagy nem tudom... kezdek belefáradni, továbbra is bosszant, hogy még mindig nem tudom miért kellett kidobnom 16ezer forintot a kukába...
Nem sok a Tiedhez hasonló esetről hallotam  :shock:
Én t-mobile-os vagyok, sose volt gondom vele, se túlszámlázás, se kéretlen szolgáltatás nem volt. Egy biztos, ha nincs az embernek előfizetése, és pl. a t-nél Net Start-ot használ (vagy hogyishívják) akkor az bizony drága lehet. A Pannonnál is van napi net csomag, elég naponta egyszer felmenni a netre, és további adatforgalom nélkül is szép summa jön össze belőle. A legszebb az ebben, hogy nem is tudja az előfizető, hogy ezt meg sem kell rendelnie, csak úgy "jár" neki.
A férjemnek sem volt - tudtommal- előfizetése, ám amikor pda-ja lett, meglepve tapasztaltam, hogy bizony sikeresen bejött GPRS-en a T-mobile kezdőlapja....
Iziben előfizettem neki egy 100 MB-os csomagra, 990.- Ft-ért. Nekem is ilyen van, és általában a felét sem használom el. Ám enélkül a fele forgalom is az előfizetés sokszorosa lenne.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Imhotep

• Vendég
« Reply #3081 Dátum: 2009, 11 20, 16:28:17 »
Nem sok a Tiedhez hasonló esetről hallotam  :shock:
Én t-mobile-os vagyok, sose volt gondom vele, se túlszámlázás, se kéretlen szolgáltatás nem volt. Egy biztos, ha nincs az embernek előfizetése, és pl. a t-nél Net Start-ot használ (vagy hogyishívják) akkor az bizony drága lehet. A Pannonnál is van napi net csomag, elég naponta egyszer felmenni a netre, és további adatforgalom nélkül is szép summa jön össze belőle. A legszebb az ebben, hogy nem is tudja az előfizető, hogy ezt meg sem kell rendelnie, csak úgy "jár" neki.
A férjemnek sem volt - tudtommal- előfizetése, ám amikor pda-ja lett, meglepve tapasztaltam, hogy bizony sikeresen bejött GPRS-en a T-mobile kezdőlapja....
Iziben előfizettem neki egy 100 MB-os csomagra, 990.- Ft-ért. Nekem is ilyen van, és általában a felét sem használom el. Ám enélkül a fele forgalom is az előfizetés sokszorosa lenne.
Na én ezért hagytam ott a P-t mert egyre szemetebbek most már  >:( >:(
És ha kérdezik őket teszik az ártatlant és a semmit nem tudok szöveget.
A legdurvább volt tőlük legutoljára hogy, szó nélkül fizetőssé tették a szolgáltatón belüli ingyenes hívásátirányítást  >:( >:(
Most hordhat az ember magánál több telefont vagy vehet Dual simest  :(

Nem elérhető Dyingsoul

« Reply #3082 Dátum: 2009, 11 20, 16:46:58 »
Ezt találta a barátom:
wzcsvc.dll - wzcsvc - DLL InformationDLL Name: Wireless Zero Configuration Service

Nem lehet, hogy mivel nincs beállítva a GPRS kapcsolat, folyamatosan megpróbál valahova felcsatlakozni, hogy letöltse a beállításhoz az adatokat?

Barátomnak (szintén Pannonos) először 10000, majd következő hónapban 30000 Ft-os adatforgalmat hozott össze egy HTC Touch Cruise. Fogalma sincs hogyan és a szolgáltató se tudta megmondani, ahogy a Te esetedben sem.

A profilodat igazán kitölthetnéd! :ima:

Kísértetiesen hasonló a dolog a barátodéhoz, ő hogyan oldotta meg a problémát? Vagy még mindig ügyködik rajta? A profilomat hamarosan normálisabban kitöltöm, ígérem.

Patience: Megértem, hogy vannak jó kis csomagok meg minden, de nekem egyáltalán nincs szükségem rá, nem akarok érte havi plusz ezer forintot sem fizetni érte, nem is használnám ki sem, így viszont nekem ez a megközelítőleg 5.6MB forgalom 7400forintomba került, szóval egyértelműen az a megoldás, hogy aki használja, érdekli előfizet vmi kedvezményes csomagra, aki meg nem az akár le is tilthatja (én az utóbbit tettem). Minden esetre lehet, hogy holnap bemegyek a pannonhoz, az ügyfélszolgálatosokat megkínzom, ha nem tudnak segíteni... >:( De legalább is addig fogok vergődni, amíg meg nem mondják, hogy mi csinálta ezt az adatforgalmat (nagyon remélem hogy nem valami olyan kis biszbasz, ami az én hibámból került fel a PDA-ra, mert az nagy égés lenne).

Egyébként vírus nem okozhatja ezt? PDA-kra nem mászik vmi virus?

Imhotep

• Vendég
« Reply #3083 Dátum: 2009, 11 20, 16:50:39 »
Kísértetiesen hasonló a dolog a barátodéhoz, ő hogyan oldotta meg a problémát? Vagy még mindig ügyködik rajta? A profilomat hamarosan normálisabban kitöltöm, ígérem.

Patience: Megértem, hogy vannak jó kis csomagok meg minden, de nekem egyáltalán nincs szükségem rá, nem akarok érte havi plusz ezer forintot sem fizetni érte, nem is használnám ki sem, így viszont nekem ez a megközelítőleg 5.6MB forgalom 7400forintomba került, szóval egyértelműen az a megoldás, hogy aki használja, érdekli előfizet vmi kedvezményes csomagra, aki meg nem az akár le is tilthatja (én az utóbbit tettem). Minden esetre lehet, hogy holnap bemegyek a pannonhoz, az ügyfélszolgálatosokat megkínzom, ha nem tudnak segíteni... >:( De legalább is addig fogok vergődni, amíg meg nem mondják, hogy mi csinálta ezt az adatforgalmat (nagyon remélem hogy nem valami olyan kis biszbasz, ami az én hibámból került fel a PDA-ra, mert az nagy égés lenne).

Nálad ez kivan kapcsolva ???
HSDPA/HSUPA

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3084 Dátum: 2009, 11 20, 16:54:48 »

Vírusról nem tudok. Értem én hogy nem akarsz előfizetni, mert nem használod. Amit pofátlanságnak tartok az a szolgáltatók hozzáállása ehhez. Nem kérted, de van rá lehetőséged hogy elérd, és észre sem veszed hogy használod, mivel úgy gondolod, hogy nem, mert nem rendelted meg. Jó bonyolultan fogalmaztam  :oops:

Én csak azért választottam az előfizetést, mert ha esetleg szüksége lenne a férjemnek bármire, akkor ne kelljen vagyonokat kifizetnünk pár MB-ért.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető gaabbaa

• PDA: Samsung Omnia II --- LG Optimus 2X
  • PDA ROM: WinMo: Sense: JI1 (6.5.3) --- Android 2.3.4 (baseband 1035.21_20110725 ; kernel: 2.6.32.9-NeoBlaze ; rom: V20e)
« Reply #3085 Dátum: 2009, 11 20, 16:55:49 »

vannak ilyen adatforgalom generáló "vírusok" de itt a vírus szó nem igazán helytálló, lényeg hogy úgy kerül fel hogy Te nem is tudsz róla....

Én amikor pda-ra váltottam, az volt az első hogy gprs szolgáltatást lemondtam...szerintem ez a legtutibb.... Ha kell valami akkor wifi....már elég sok helyen van ingyenes a városban...
Márpedig, babrálni állandóan kell valamit!

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #3086 Dátum: 2009, 11 20, 16:57:44 »

Csinálj egy hard resetet, majd ne engedd, hogy lekérje a szolgáltatói beállításokat. Alapból pannonnál 3 csatlakozást telepít az omnia: MMS, W@P és asszem internet. Az MMS-en is keresztül csinálhat adatforgalmat(!), de a modaco-s NoData-n keresztül letiltva nem állhat fel ez a probléma, pláne ha átírod az állomásneveket nyet-re meg vap-ra.
Én speciel úgy használom a készülékemet, hogy T-Mobile-os mobilnetem van (3 gigás csomag 2000 Ft, ez éri meg a legjobban) és ha kell belerakom a tés kártyát, az átirányítás meg végzi a dolgát a SIP-el kombinálva (inkább visszahívom az illetőt, mert SIP-en vezetékes ingyen van, a mobil meg 3 cent).

PS: Megőrhít az, hogy nincs memória, soft resetelek, attól meg wifi nincs. Omnia 2-t venne valaki? :D

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #3087 Dátum: 2009, 11 20, 17:14:52 »

PS: Megőrhít az, hogy nincs memória, soft resetelek, attól meg wifi nincs. Omnia 2-t venne valaki? :D

Cseréld vissza a gyárira a romot, arról a szutyokról! ;)
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Dyingsoul

« Reply #3088 Dátum: 2009, 11 20, 17:18:53 »
Nálad ez kivan kapcsolva ???
HSDPA/HSUPA

Igen, be van kapcsolva, viszont én szeptember 9-én vettem meg/kezdtem el használni a PDA-t, viszont szeptember hónapban is be volt kapcsolva, mint alapból és ekkor is csak a szokásos összeget fizettem hó végén (2500). A gondok október hónapban kezdődhettek szerintem, de majd megkeresem a szeptemberi számlakimutatást és megnézem hogy azon van-e GPRS forgalom (max annyi lehetett rajta, hogy akkor még az albérletben nem volt wifis routerem, de egyszer felmentem az operával gprs-ről egy oldalra, csak hogy kipróbáljam a böngészőt, talán valami 2-300 forint forgalom volt abban a hónapban GPRS-ről.

Imhotep

• Vendég
« Reply #3089 Dátum: 2009, 11 20, 17:20:46 »
Igen, be van kapcsolva, viszont én szeptember 9-én vettem meg/kezdtem el használni a PDA-t, viszont szeptember hónapban is be volt kapcsolva, mint alapból és ekkor is csak a szokásos összeget fizettem hó végén (2500). A gondok október hónapban kezdődhettek szerintem, de majd megkeresem a szeptemberi számlakimutatást és megnézem hogy azon van-e GPRS forgalom (max annyi lehetett rajta, hogy akkor még az albérletben nem volt wifis routerem, de egyszer felmentem az operával gprs-ről egy oldalra, csak hogy kipróbáljam a böngészőt, talán valami 2-300 forint forgalom volt abban a hónapban GPRS-ről.
HSDPA/HSUPA-t ki kell kapcsolni nem be

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3090 Dátum: 2009, 11 20, 17:29:35 »

Én a hétvégén visszarakom a 6.1.4-et, még dolgozzanak ezen a 6.5-ön  >:(

Nem elérhető Dyingsoul

« Reply #3091 Dátum: 2009, 11 20, 17:33:45 »
De az most mit befolyásol, ha nem használok semmilyen alkalmazást? mellesleg meg mondom az úgy emlékszem alapból be volt kapcsolva...

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #3092 Dátum: 2009, 11 20, 18:02:02 »
HSPA ide vagy oda, GPRS attól még van...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3093 Dátum: 2009, 11 20, 18:12:18 »
Ha kikapcsolod akkor 3G-n csatlakozik, ha be, akkor HSDPA-n. Már ha elérhető az adott helyen. Ettől még csatlakozik, ez nem befolyásolja.

Nem elérhető Dyingsoul

« Reply #3094 Dátum: 2009, 11 20, 18:13:58 »
HSPA ide vagy oda, GPRS attól még van...

Mellesleg végigtárgyaltunk elég sok ki-bekapcsolási, hálózati beállítási dolgot, de kérdem én, hogy nem az lenne a normális, ha minden engedélyezve van de csak akkor keletkezik adatforgalom, ha valamilyen internethozzáférést igényelő alkalmazást futtatok? Csak mert igenis tudom, hogy miket telepítettem fel a telefonomra, és erre kellőképpen odafigyeltem, hogy semmi ne használjon internetet... Szerintem az lenne a normális, hogy ha ugye be lenne kapcsolva, engedélyezve a a GPRS és társai, de nem csinálnak forgalmat nekem, mivel nem használok semmilyen alkalmazást, ami ezeket a technológiákat igénybe vennék. ha használok, azt meg wifin keresztül teszem és erre oda is figyelek, hogy ha van wifi véletlenül se wapon gprs-el vagy egyébbel használja az internetet...

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #3095 Dátum: 2009, 11 20, 18:15:13 »

Én speciel úgy használom a készülékemet, hogy T-Mobile-os mobilnetem van (3 gigás csomag 2000 Ft, ez éri meg a legjobban) és ha kell belerakom a tés kártyát, az átirányítás meg végzi a dolgát a SIP-el kombinálva (inkább visszahívom az illetőt, mert SIP-en vezetékes ingyen van, a mobil meg 3 cent).

Kicsit OFF bocs de érdekelne a véleményetek !
Keresztlányomnak vettem  2 éve TM-s mobilnetet ( 3000 Ft/2 giga ). Egy apró vasi faluban laknak nincs semmi más lehetőség ( ez is csak GPRS nem töltögetnek mert rém lassú). Ebben az évben én is fizettem nekik rá 2 x is 10000 Ft-ot mert állítólag túllépték a 2 gigát. Na most max iwiw-eznek, sógornő receptet keres. Már az első nagy számlánál felkaptam a fejem telefonon reklamáltam de semmi. A másodiknál panaszlevél, kivizsgálás hát az annyi....
Csak összahasonlításul nekem céges voda mobilnet van a lapihoz 5 gigás. A hét kb 2-3 napján csak azt használom Pesten, Céges levelezés sok-sok excell meg word,esténként olvaslak titeket, meg youtubon nézegetek viszonylag sokat.
Nekem eddig még nem haladta meg az 1 gigát. Akkor nálam is kis ördög lehet a csajok mobilnetjén ??

Bocs az offért de itt veséztétek, majd átkerül úgyis valahova.
Véleményeteket kíváncsian várom.
M.70

ui: Pati azért nem cserélem le 3 giga 2000 Ft-ra mert oda alá kellene írni 2 évet és talán annál hamarabb kap a falujuk madzagos netet.
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #3096 Dátum: 2009, 11 20, 18:32:02 »
Kicsit OFF bocs de érdekelne a véleményetek !Keresztlányomnak vettem  2 éve TM-s mobilnetet ( 3000 Ft/2 giga ). Egy apró vasi faluban laknak nincs semmi más lehetőség ( ez is csak GPRS nem töltögetnek mert rém lassú). Ebben az évben én is fizettem nekik rá 2 x is 10000 Ft-ot mert állítólag túllépték a 2 gigát. Na most max iwiw-eznek, sógornő receptet keres. Már az első nagy számlánál felkaptam a fejem telefonon reklamáltam de semmi. A másodiknál panaszlevél, kivizsgálás hát az annyi....Csak összahasonlításul nekem céges voda mobilnet van a lapihoz 5 gigás. A hét kb 2-3 napján csak azt használom Pesten, Céges levelezés sok-sok excell meg word,esténként olvaslak titeket, meg youtubon nézegetek viszonylag sokat.Nekem eddig még nem haladta meg az 1 gigát. Akkor nálam is kis ördög lehet a csajok mobilnetjén ??Bocs az offért de itt veséztétek, majd átkerül úgyis valahova.Véleményeteket kíváncsian várom.M.70ui: Pati azért nem cserélem le 3 giga 2000 Ft-ra mert oda alá kellene írni 2 évet és talán annál hamarabb kap a falujuk madzagos netet.[/]
[]Nagyon off, de... Ez most olyan öreg bácsisan fog hangzani, pedig én még nem vagyok két ikszes: Ezek a mai gyerekek bármennyit le tudnak netezni (unokaöcsém esete a 3 gigás mobilnettel).Akkor is azt ajánlom, hogy cseréld le: A relaxnet M-et nem lehet túllépni meg aztán nem kell 2 évre aláírni (nekem sem úgy 2000 Ft a havidíj, mert aláírással csak 3-6 hónapig annyi), hanem duplanet kedvezménnyel ha ismersz BÁRKIT akinek van lakossági vezetékes nete, akkor 2000 Ft lejön a havidíjból. Nem kell az ő nevére megkötni a mobilnetet, semmit, csak ketten bejöttök szerződéssel és személyivel, aztán aktiválják a mobilnet kedvezményt a tés kártyádon és tádá, 2000 Ft a havidíjad nem 4000.[/]

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3097 Dátum: 2009, 11 20, 18:45:12 »
Mellesleg végigtárgyaltunk elég sok ki-bekapcsolási, hálózati beállítási dolgot, de kérdem én, hogy nem az lenne a normális, ha minden engedélyezve van de csak akkor keletkezik adatforgalom, ha valamilyen internethozzáférést igényelő alkalmazást futtatok? Csak mert igenis tudom, hogy miket telepítettem fel a telefonomra, és erre kellőképpen odafigyeltem, hogy semmi ne használjon internetet... Szerintem az lenne a normális, hogy ha ugye be lenne kapcsolva, engedélyezve a a GPRS és társai, de nem csinálnak forgalmat nekem, mivel nem használok semmilyen alkalmazást, ami ezeket a technológiákat igénybe vennék. ha használok, azt meg wifin keresztül teszem és erre oda is figyelek, hogy ha van wifi véletlenül se wapon gprs-el vagy egyébbel használja az internetet...
Az Omnia2-re nem jellemző, de korábbi pda-imnál előfordult, hogy kapcsolódott egy nyílt wifi hálózatra amin nem volt netkapcsolat. (Ilyenek is vannak)
Így ugyebár lógott a Wifi hálón, ám az adatokat GPRS-ről töltötte le. 

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #3098 Dátum: 2009, 11 20, 18:52:07 »
[]Nagyon off, de... Ez most olyan öreg bácsisan fog hangzani, pedig én még nem vagyok két ikszes: Ezek a mai gyerekek bármennyit le tudnak netezni (unokaöcsém esete a 3 gigás mobilnettel).Akkor is azt ajánlom, hogy cseréld le: A relaxnet M-et nem lehet túllépni meg aztán nem kell 2 évre aláírni (nekem sem úgy 2000 Ft a havidíj, mert aláírással csak 3-6 hónapig annyi), hanem duplanet kedvezménnyel ha ismersz BÁRKIT akinek van lakossági vezetékes nete, akkor 2000 Ft lejön a havidíjból. Nem kell az ő nevére megkötni a mobilnetet, semmit, csak ketten bejöttök szerződéssel és személyivel, aztán aktiválják a mobilnet kedvezményt a tés kártyádon és tádá, 2000 Ft a havidíjad nem 4000.[/]
Kösz a tippet.
Ugyanitt keresek lakossági t-s szerződéssel valakit  :D

Attól még nem hiszem el, hogy igaza van a T-nek, de nem tudom, hogy igazolhatnám.
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #3099 Dátum: 2009, 11 20, 19:06:53 »
Kösz a tippet.
Ugyanitt keresek lakossági t-s szerződéssel valakit  :D

Attól még nem hiszem el, hogy igaza van a T-nek, de nem tudom, hogy igazolhatnám.
Sehogy sem nyerhetsz ellenük, csak ezzel a relaxnet m-el (persze itt sem nyersz, csak nem fizetsz extrában), persze csak ha nem utazol külföldre (én speciel ezért tartok 2 kártyát...).

PS: Egyébként mindegy, hogy hol van az a lakossági netes illető és hol fogod használni a mobilnetet. Ha pécsi vagy, akkor annyiból jobb egy pécsi illetőt találni, hogy nem kell utazni ;)