Ezt találta a barátom:
wzcsvc.dll - wzcsvc - DLL InformationDLL Name: Wireless Zero Configuration Service
Nem lehet, hogy mivel nincs beállítva a GPRS kapcsolat, folyamatosan megpróbál valahova felcsatlakozni, hogy letöltse a beállításhoz az adatokat?
Barátomnak (szintén Pannonos) először 10000, majd következő hónapban 30000 Ft-os adatforgalmat hozott össze egy HTC Touch Cruise. Fogalma sincs hogyan és a szolgáltató se tudta megmondani, ahogy a Te esetedben sem.
A profilodat igazán kitölthetnéd!
Kísértetiesen hasonló a dolog a barátodéhoz, ő hogyan oldotta meg a problémát? Vagy még mindig ügyködik rajta? A profilomat hamarosan normálisabban kitöltöm, ígérem.
Patience: Megértem, hogy vannak jó kis csomagok meg minden, de nekem egyáltalán nincs szükségem rá, nem akarok érte havi plusz ezer forintot sem fizetni érte, nem is használnám ki sem, így viszont nekem ez a megközelítőleg 5.6MB forgalom 7400forintomba került, szóval egyértelműen az a megoldás, hogy aki használja, érdekli előfizet vmi kedvezményes csomagra, aki meg nem az akár le is tilthatja (én az utóbbit tettem). Minden esetre lehet, hogy holnap bemegyek a pannonhoz, az ügyfélszolgálatosokat megkínzom, ha nem tudnak segíteni...
De legalább is addig fogok vergődni, amíg meg nem mondják, hogy mi csinálta ezt az adatforgalmat (nagyon remélem hogy nem valami olyan kis biszbasz, ami az én hibámból került fel a PDA-ra, mert az nagy égés lenne).
Egyébként vírus nem okozhatja ezt? PDA-kra nem mászik vmi virus?