Ezt beszéljük meg...
Már 3x megnéztem a bemutatót, de nem tiszta, hogy gombnyomással is fel lehet venni a hívást vagy csak hangutasítással? Gondolom ha a pda-n nyomjuk a felvevőt akkor felveszi és kiteszi a kihangosítóra, ugye?
Ki lehet kapcsolni a hívó számának bemondását?
Ha süt a nap és lefelé van hajtva a napellenző, akkor ugye nem csúszhat le?
Ha A2DP zenelejátszás megy a pda-ról, akkor az megáll ha hívás jön, és a befejezés után magától folytatódik?
Egy másik Jabranál láttam az adatlapján hogy Microusb-s a töltője, de ennél nem írják. Micro vagy Mini? Mert akkor elég lehet 1 töltő az Omnia2-höz és ehhez, ami azért nagyon nem mindegy. Az Omnia2 töltője tölti a Jabrat?
1. Fel lehet venni a hívást a JABRÁN.(és le is lehet tenni)
2.Nemtom még nem probáltam kikapcsolni. (Ingyen angol óra
)
3.Nem esik le, mert erős a csipesze.
4.Nem emléxem,sztm a pda folytatja a hang meg megy FM tansmitte-ren keresztül.(Az omnia2-vel nem párosítottam még, de hamarosan fogom, így nem tudom ide kell e az A2DP Toggle nevű progi.)
5.Mire nem hívod fel a figyelmem? Most rápattintottam az omnia2 töltőjét és tölti.NNem kell a számítógépre dugni a saját USB-s töltőjével.Szóval micro.
Ami viszont nem tetszett benne, hogy néha ha a másik fél is kihangosítóról beszélt panaszkodott, hogy kiesnek szavak a beszédből. ERDOKE világosított fel, hogy lehet ki kellene kapcsolni az omnián a zjszúrést, mert a JABRÁNAK is van és túl sok a szűrésből. Majd tesztelem i8000-nél van e ilyen jelenség.