Valakivel történt már olyan, hogy a készülék nem látta a My storage-t. Pl. fényképezésnél nem tudom beállítani, mint elérhető meghajtó (miközben hely van rajta bőven még). Aztán ha gépre dugtam akkor elértem, ami ott van.
Romolni készülnék, nem tudom a backupolás és a meghagyja a MY storage tartalmát így hogy fog m,űködni. Ja, igen, a csengőhangjaim is onnan vannak belőve, és nem úgy csengenek a megfelelő személyek. Ötletek? köszi
Gugli barátommal idáig jutottam:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginTelepítettem ezt a Nue cuccot, de sehol se lelem a telefonon, még a kereső se dobja ki, csak a cab fájlt. Így ezt meg se tudtam próbálni.
Itt a másik, ezt meg nem tudom letölteni, ha az arab oldalra nem regizek, lévén egy szót se értek, nem tudtam regisztrálni.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginCsak azért idegesít, mert már jó ideje flashelni akarom a telót, mint megtudtam, az úgyse segít a mostani gondomon, ergo ezt kéne először megoldani. De képtelen vagyok rá. Egyszerűen a tököm kivan, hogy volt két és fél évig egy jó telefonom, amin vsz. az alaplap meghalt. Vettem egy másik ugyanolyat használtan, ami persze anyagilag akkor is erőmön felül volt, de kellett valami, erre most ez is fos. Előtte a noném szar telefonok meg simán kihúztak csesztetés nélkül 4-5 évet. Nekem senki ne mondja, hoyg ez a normális. És nem hiszem el, hogy erre nincs ember az országban, aki ért hozzá, és megfizethetem. Tököm kivan, rohadt ideges vagyok és sírni tudnék, hogy a megoldást se lehet végrehajtani. És rohadtul idegesít, hogy az előző tulaj telecseszett szarjait se tudom így eltávolítani.